Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczerze mówiąc to nawet nie wiem, u mnie biust nigdy nie był jakiś duży, wiec nie znam prawdę mówiąc tego problemu co Wy z zakupem biustonosza... gdzie nie poszłam tam zawsze coś na siebie znajdowałam
Domyślam się, że nie iest latwo i nawet trochę współczuję... taki duży biust to tez musi być spore obciążenie dla pleców? -
Gusiak, wystarczy odpowiednio dobrany biustonosz, ktory prawidlowo podtrzyma ciezar i naprawde mozna zapomniec o tym obciazeniu
inna kwestia to ciuchy! Lubie dopasowane koszule ale na piersiach o malo guziki nie strzelaja
sukienki dobre w biuscie, sa za szerokie w talii. Dobrze, ze moja tesciowa jest krawcowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 18:40
-
Dżuls wrote:Lady - jak to było u Ciebie z tymi cukrami? Coś mówiłaś, że zaczeło się od tego, że młoda mało przybrała w ciągu iluśtam tygodni. Mi młoda w ciągu 2,5 tygodnia przybrała 400g, na nią to nie dużo, a międzyczasie pogorszyły mi się cukry, więc zastanawiam się, czy mam się cieszyć, że mało przybiera, bo to oznacza, że cukry jednak ok, czy odwrotnie - coś się zaczęło dziać. Do tej pory był kolosem, zawsze min 3 tygodnie do przodu, a teraz mocno zwolniła.
U mnie było tak że ja przybrałam strasznie na wadze 9 kg w ciagu 4 tyg a mała nie całe 600. -
aldonaa wrote:Gusiak, wystarczy odpowiednio dobrany biustonosz, ktory prawidlowo podtrzyma ciezar i naprawde mozna zapomniec o tym obciazeniu
inna kwestia to ciuchy! Lubie dopasowane koszule ale na piersiach o malo guziki nie strzelaja
sukienki dobre w biuscie, sa za szerokie w talii. Dobrze, ze moja tesciowa jest krawcowa
Fakt, nie pomyślałam jeszcze o ubraniach... w sumie są plusy i minusy takiego biustu -
Lady Savage wrote:U mnie było tak że ja przybrałam strasznie na wadze 9 kg w ciagu 4 tyg a mała nie całe 600.
-
nick nieaktualnyHej. Wspomagam Staraczke w porodzie
Szykuj sie kochana na noc
Co do dostawania to my prawie wszystko kupilismy nowe. Moja mama na olx pare perelek kupila np lezaczek. No i od siostry i bratowej ubranka po ich maluchach ale, ze mam swoich bardzo duzo (oszalalam w wyprzedaze i mam 3 wory prozniowe wypchane na rok naprzod) to wybieralam tylko dlamnie przydatne. Milo jak sie cos dostanie, ale po mojej bratowej wiem, ze nie zawsze jest to nam potrzebne. Dostala multum rzeczy ale polowa nie do zalozenia. Spakowala i wyniosla do piwnicy.
A i gratuluje z calego serducha Adzi. Niech Lenka chowa sie zdrowo
Napisz jak bedziesz miala chwilke jak u was??Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość od Andzi
Czuje sie dobrze mam 3 szewki I one mi troche dokuczaja bo i tam sie poce. Mala ciagnie cyca, pokarmu mam coraz wiecej. Mam nadzieje ze w sobote bede juz w domku. Bo robia badanie z piety po pelnej 3 dobie. A ha urodzilam 14.55. Ale mam nadzieje ze sie zlituja i mnie puszcza. Wtedy napisze cos wiecejGusiak, la_lenka, wiaraczynicuda, bento, Lilla My, Lady Savage, diatomka, Dżuls, agatka196 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Ja nie lubię czkawki ,odrazu wstaje i chodze
Mój mały ma tak 2-3 razy dziennie hehe -
nick nieaktualnyCzarna_88 wrote:Mój mały ma tak 2-3 razy dziennie hehe
Ja nie wyrabiam z czkawką .
Wiecie bolesne te skurcze są , czułam wcześniej szpilki a teraz drugi raz szpikulca jak nic auc myślę że to skurcze ale pewna nie jestem , wstawalam i szurnelam podwoziem i tak zakulo