Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
la_lenka wrote:Widzialyscie, ze jest wątek majowy? Nie za wcześnie?
Dosyc szybko, ja pamietam, ze testowalam na pocz.wrzesnia, a tp mialam na pierwsza polowe maja.
Ja dopiero pod koniec sierpnia w ciaze zaszlam
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Ja dzis po wizycie, nie wiem ile wazy mala, bo dr nie ogarnia tego na usg
ale mowi, ze raczej taki sredniak z niej, wymiary ma troche mniejsze niz wychodzi wg OM, a tak wszystko git. Ulozona juz glowa w dol, wiec nici z marzen o cesarce
kupilam wozek!! Używany bo teraz wykonczenie mieszkania na glowie, wiec oszczedzamy, ale dopiero jutro go zobacze, bo tesc przywiezie to Wam wrzuce foto. Dzis troxje pogoda dala odpoczac, no moze nie bylo jakos super, ale dało sie oddychac
Staraczka23, Czarna_88, bento, la_lenka, diatomka, Gusiak, aldonaa, Dżuls, agatka196, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGusiak dopiero dwa kłucia były a już leżę w razie co bo jak by nie patrzeć za szybko na poród .
Autorka majowek pewnie bardzo sie cieszy i dlatego zrobiła wątek , ja dołączyłam tutaj chyba po pierwszej wizycie u lekarza mialam 5tydzień na suwaku jak sie nie myle . -
Lady wieczorami wzrasta wartosc oxytocyny w naszym org dlatego wiele porodow odbywa sie wlasnie noca
Kasiq faceci tacy sa, moj mysli ze jak po prazcy wezmie Tymka na spoacer\ rower na poltora godz to wypelnia obowiazki i juz komentuje jak ma go wykapac! Dzis powiedz zeby mi ptzewijak przyniosl z piwnicy a ten do mnie ze sie zastanowi , to powiedzialam ze ooprosze sasiadow o pomoc, mina bezcenna.
Ale dobrze ze kwiatki dostalas;)
Ja ciuagle probuje szafe dla malej przeorganizowac, kupilam w pepco super pudlo i wcisnelam w nie ubranka w wiekszych rozmiarach:) u mnie wszystko musi miec swoje miejsce
kasig lubi tę wiadomość
-
A powiedzcie, czy komuś zepsuła się cera jakoś tak na tą końcówkę ciąży? Ja mam ciągle tłustą cerę, nos mi się świeci dosłownie cały czas. Fakt faktem jest gorąco, no i ja z tą opryszczką staram się jak najmniej majstrować przy twarzy, ale wyglądam coraz gorzej. Cała ciąża było pięknie, a teraz co dzień to gorzej
-
hehe... tak poród SN, dlatego rozważam ten szpital I ref. bo pomoc położnej, do tego super babki jest przy takim porodzie nieoceniona. Z drugiej strony może lepiej postawić na renomę szpitala i jego wyposażenie w razie W, a położna no cóż...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 20:03
-
nick nieaktualnyla_lenka wrote:A powiedzcie, czy komuś zepsuła się cera jakoś tak na tą końcówkę ciąży? Ja mam ciągle tłustą cerę, nos mi się świeci dosłownie cały czas. Fakt faktem jest gorąco, no i ja z tą opryszczką staram się jak najmniej majstrować przy twarzy, ale wyglądam coraz gorzej. Cała ciąża było pięknie, a teraz co dzień to gorzej
-
Wiecie co? Ja wieczorami wysiadam... mala zaczyna tak sie krecic, wypinac, ze nie daje rady. Nie dosc ze to boli, to co 5 min ide siku po 2 kropelki. I tak juz jest od kilku dni. Najbardziej mnie martwi, ze ona sie w tym brzuchu meczy! No bo skoro ja nie moge podczas jej ruchow znalezc zadnej odpowiedniej pozycji, to jak jej ma byc wygodnie??
No a druga sprawa to wczoraj cisnienie wysokie w ch*j, a dzis? 91/48 ... te skoki mnie wykoncza. Jesli jutro znow cisnienie nie bedzie takie jak byc powinno to chyba zadzwonie do lekarza. Moze te jej dzikie ruchy maja cos wspolego z tym cisnieniem? Chociaz ona zawsze byla bardzo aktywna. Kurnaaa no, nie wiem...