Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie się wydaje wręcz odwrotnie, że teraz pod koniec ciąży cera zaczyna mi się poprawiać
Jakoś wydaje mi się, że mam ładniejsza buzię niż wcześniej...
Ale to moje dziecko się wypina przez brzuch... normalnie czasem mam wrażenie, że mi ta skóra pęknie ... a pod koniec dnia takich Jej zabaw to już sama nie wiem czy ten brzuch to mnie boli od Jej ugniatania czy to coś innego i coś tam się dzieje ... -
bento wrote:hehe... tak poród SN, dlatego rozważam ten szpital I ref. bo pomoc położnej, do tego super babki jest przy takim porodzie nieoceniona. Z drugiej strony może lepiej postawić na renomę szpitala i jego wyposażenie w razie W, a położna no cóż...
bento lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aldona ja tam na ciśnieniu się nie znam... Ale jak masz jakieś wątpliwości i niepokój to skonsultuj się z lekarzem i będziesz spokojniejsza
-
Mój mały też się bardzo wypina i rozciąga... A tak w ogóle to już 2000 str;-)
Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bento ja bym wybrała szpital I ale dobrą położną, sama też tak wybrałam. Chyba ważniejsza jest jednak dobra opieka. Nie zakładaj z góry czegoś w razie wu, będzie dobrze
la lenka mi się pyszczek świeci non stop, ale to z tych upałów myślebento lubi tę wiadomość
-
bento wrote:la_lenka Coś mi się o uszy obiło, że z opryszczką trzeba bardzo ostrożnie, aby nie przeniosła się niżej i chyba trzeba o tym przy porodzie powiedzieć(że aktywna opryszczka). Pewna nie jestem, ale warto to omówić ze swoim prowadzącym.
No i już zupełnie olałam masaż krocza, trudno. Wolałabym właśnie nic nie przenieść na dół.
Prowadzący wie, bo to od niego dostałam receptę na Heviran. -
hej,
my dziś korzystaliśmy z ciepełka (choć u nas nie było takiego wściekłego upału) i pojechaliśmy na kąpielisko. A teraz zeszło ze mnie całe powietrze
Bento - ja przy pierwszym postawiłam na super położnego + kiepski szpital. Teraz też bym tak wybrała, ale przez te lata pozmieniało się w naszych szpitalachbento lubi tę wiadomość
-
marlenak_me wrote:ja dzis zaliczyłam kebaba, a co? raz sie żyje, za chwilę będą nas omijać wszystkie przyjemności żywieniowe- i dobrze, trzeba będzie chudnąć
wkońcu mogę odłączyc wentylator, bo cały dzień dzis pracował
moja Kaja też się rozpycha dziś mocno:P
Gusiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, a ja w tej ciąży jakoś nie mam apetytu, zachcianek itp. W lato przeważnie jem pomidory tonami, a teraz mi się nie chce... I do lodów mnie nawet nie ciągnie, a mieszkam niedaleko super lodziarni... Chociaż nie, miałam jedną zachciankę, tydzień temu kupiłam sobie 2 ogromne arbuzy i zjadłam je w 2 dni.
Co do położnej to też mam problem. Nie wiem na którą się zdecydować - mam na stronie szpitala zdjęcia pań z komentarzami... I tak się cykam zadzwonić, pewnie zaraz się okaże, że są już porezerwowane:( -
Pola Irene Najlepiej jakąś położna z polecenia wybrać, zawsze to większa pewność niż wybór ze zdjęcia. Ja tak w jednym szpitalu wybrałam i cóż... komentarze fajne, zdjęcie też
ale po rozmowie jakoś mi niewesoło... tyle że szpital b. dobry.
A ta z polecenia super babka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 21:03