Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie! Co do tych puchnacych stop. Przypomnialo mi sie jak kiedys babcia w mega upaly moczyla wlasnie stopy w naparze z pokrzywy. Pytalam po co, a ona mowila ze sa napuchniete, a pokrzywa wyciaga wode. ( dobre dla reumatykow) pamietam, ze dziadek po pol worka tych pokrzyw do domu znosil. Nie wiem ile w tym prawdy, ale moze faktycznie warto by bylo sprobowac?
-
aldonaa wrote:Wlasnie! Co do tych puchnacych stop. Przypomnialo mi sie jak kiedys babcia w mega upaly moczyla wlasnie stopy w naparze z pokrzywy. Pytalam po co, a ona mowila ze sa napuchniete, a pokrzywa wyciaga wode. ( dobre dla reumatykow) pamietam, ze dziadek po pol worka tych pokrzyw do domu znosil. Nie wiem ile w tym prawdy, ale moze faktycznie warto by bylo sprobowac?
Echhh... tylko póki co nie mam co liczyć na świeża pokrzywe... mąż może mi gdzieś jechać jej narwac dopiero w weekend (uroki mieszkania w mieście) ale dziękuję za podpowiedź... spróbuję na pewno
-
hej ciotki, mam wiadomość od Adzi
'Tu Adzia u Nas wszystko ok mała ciągnie cyca ja dochodzę do siebie. A tu wyślę zdjęcie Lenki'
także ciotki macie i rozczulajcie się nad piękną i słodką Lenką bo zaraz same tak będziecie miałykasig, Lilla My, diatomka, bento, Staraczka23, Gusiak, snoopy_etka, la_lenka, aldonaa, Nancy87, Sigma, Dominka92, skabarka, monaaa85, wiaraczynicuda, Kucykowa, magdalenkaihelenka, agatka196, Pola Irene, .ona., 4me, Wonderland, Bruma, Czarna_88, Anitka201, Carolline, marlenak_me, easymum, alutka, Dżuls, Lady Savage, trix, Misi@, Izzy lubią tę wiadomość
-
diatomka wrote:Gusiak a ile tej maki w placakch ma byc?
Szczerze to ja sypie tak na oko... wsypuje troche i mieszam, później tak jeszcze z 5 razy zwykle dosypuje i mieszam
Generalnie konsystencja powinna być taka jak gesty budyń... na patelnie nakładam łyżkadiatomka lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Wam bardzo. Jestem bardzo szczęśliwa. ☺O porodzie napiszę Wam jak już będę w domu. Moja księżniczka jakby mogła to jest 24 na dobę przy piersi. Dziękuję każdej z osobna za gratulacje.
Sigma, kasig, skabarka, diatomka, Lilla My, Gusiak, Staraczka23, monaaa85, magdalenkaihelenka, wiaraczynicuda, Kucykowa, agatka196, chabasse, Wonderland, Czarna_88, ceska, Anitka201, julita, snoopy_etka, alutka, Kasiarzynka, Dżuls, Lady Savage, trix lubią tę wiadomość
-
a u mnie znowu jakieś skurcze czuję chyba ból krzyża , ból podbrzusza co ok 7 minut nospę wcześniej brałam jakieś 2 h temu i zastanawiam się czy kolejną wziąć, ale chyba wezmę zaraz . Adzia słodka córeczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 22:24
-
anulka20 wrote:a u mnie znowu jakieś skurcze czuję chyba ból krzyża , ból podbrzusza co ok 7 minut nospę wcześniej brałam jakieś 2 h temu i zastanawiam się czy kolejną wziąć, ale chyba wezmę zaraz . Adzia słodka córeczka
Anulka chcesz wyprzedzić lady:)? Coś często boli Cię ten brzuch... -
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Anulka chcesz wyprzedzić lady:)? Coś często boli Cię ten brzuch...
No w tym tygodniu już 3 raz mam tak 1 raz chyba w poniedziałek pisałam, później którejś nocy obudziłam się z bólem i myślałam , że męża będę budzić no i teraz trzeci raz, teraz doszedł jeszcze z bólem krzyża ahh nie wiem co myśleć no nic poczekamy... a czy chce wyprzedzić Lady pytaj WiktoraWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 22:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny