X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz mi przyniosl przewijak! Jaki on duzy! Jestem przerazona jak jeszcze lozeczko stanie jak bedzie ciasno!
    Jutro kolejne partie prania a prasowanie za tydz.
    Znlazlam po tymku przescieradla do lozexzk plus te nowe daje mi 8! I 5 na przewijak:/ nie braknie haha.
    Mala dzis nisko chwilami mialam wrazenie ze cebulki wlosow lonowych zyja swoim zyciem , do tego Ajebista zgaga ale szok! Lece spac bo oczy mi sie kleja. A w ogole Aczynam 35 i jestem przerazona ze jestem w polu z robota...

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się Skabarka bardzo podoba =)
    Gdyby nie to, ze mamy fioletowo-szary wózek to właśnie dokładnie w takich kolorach zamawialabym zestaw =)

skabarka lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach co niektórzy to sie powinni w język ugryźć zanim coś powiedzą. Skabarka Twoja córka, Twój kocyk, Twój wybór. Nie przejmuj się głupią gadaniną. Swoja drogą śliczny kocyk, ja kupiłam dla synka bardzo podobny tylko z niebieskim minky, a mama jest pewnie starej daty i najbardziej podobałyby się jej pstrokate, kiczowate mocno dziecięce wzorki, cóż kiedys tak było, teraz na szczęście jest też sporo bardziej stonowanych produktów np jak Twój śliczny kocyk :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka wez ta nospe i sie połóż spac .

Andzia czekaky na relację z niecierpliwością :)

Tymczasem ide spac . Dobranoc

• Gusiak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    No w tym tygodniu już 3 raz mam tak 1 raz chyba w poniedziałek pisałam, później którejś nocy obudziłam się z bólem i myślałam , że męża będę budzić no i teraz trzeci raz, teraz doszedł jeszcze z bólem krzyża ahh nie wiem co myśleć no nic poczekamy... a czy chce wyprzedzić Lady pytaj Wiktora :)

Dominika zarzuciła temat, żeby było naprzemiennie: chłopiec, dziewczynka, chłopiec to może się mały Wiktor zaczął poczuwac =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    a tak z innej beczki - pokazałam mamie wózek i zestaw kocyk + poduszeczka do wózka, to mnie skrytykowała, że kolory okropne, że takie nie dziewczęcy i w ogóle taki mdły ;-/ no i aż mi się przykro zrobiło :(

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7760eda98d58.jpg

serio tak źle to wygląda??
    Niech se swoje dziecię urodzi to będzie se mogła kupić wyprawkę we wszystkich kolorach tęczy. ;) Tobie ma się podobać. :)

skabarka, .ona. lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka - olej to! Gdyby nie fakt, że mamy granatowy wózek, to też brałabym coś w zieleni. A tak to wzięłam granatowy. Bardzo ładny, delikatny zestaw. Może Twoja mama wyobraża sobie, że Ola będzie takim różowym cukiereczkiem?

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Anulka wez ta nospe i sie połóż spac .

Andzia czekaky na relację z niecierpliwością :)

Tymczasem ide spac . Dobranoc

Tylko, że to nospa max :) no idę spać idę może przejdzie ;)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Dominika zarzuciła temat, żeby było naprzemiennie: chłopiec, dziewczynka, chłopiec to może się mały Wiktor zaczął poczuwac =)

Obstawiam , że to skurcze przepowiadające czytałam, że pod koniec mogą boleć :) więc może się przygotowuje do wyjścia dopiero :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 23:06

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka może i tak, aczkolwiek wydaje mi się, że Ty z takimi czestymi i mocnymi bólami to raczej Wiktora nie przenosisz... oczywiście życzę, żeby mały siedział u mamy w brzuszku jeszcze tak dla pewności ze dwa tygodnie =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    a tak z innej beczki - pokazałam mamie wózek i zestaw kocyk + poduszeczka do wózka, to mnie skrytykowała, że kolory okropne, że takie nie dziewczęcy i w ogóle taki mdły ;-/ no i aż mi się przykro zrobiło :(

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7760eda98d58.jpg

serio tak źle to wygląda??

Ja lubię takie kolory, mi się podoba :) Nie przejmuj się mamą ona już miała swój czas na wózki wyprawki kocyki itp., ważne ze Tobie się podoba :)

A Lenka cudna istotka :) Ja nie wiem jak ja się mam doczekać swojej, moja niunia się nie spieszy na świat chyba, jedyne co to sprawia mi ból jak nie wali po pęcherzu to strasznie pcha te swoje małe syrki. Tak ciężko mi oddychać ta macica tak wysoko jest... ja nie wiem czy mi ten brzuch w ogóle opadnie, nie ma chyba jak jest taki napięty...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka ja też mam zielony kocyk, o podobnym odcieniu, ogólnie to nie kupowałam za bardzo różowych rzeczy, tyle co dostałam. Pościel też mam z odcieniem zielonego.
    ja tam nie popieram tego,że dziewczynka na różowo a chłopczyk na niebiesko, jak mi się coś podoba, to nie patrze na to czy wypada takie dla dziewczynki czy nie.
    Rozważam nawet zakup jakiegoś body albo coś z "Gwiezdne wojny" bo mój mąż jest fanem i chce zrobić mu niespodziankę i zapewne takie ubranka są raczej chłopięce ale co tam :)

skabarka, easymum lubią tę wiadomość

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się na nic nie nastawiam, nie każdy musi mieć wcześniejsze objawy. Niektóre babki chodzą tygodniami po odejściu czopa, ze skurczami itp. A innym po prostu nagle odchodzą wody i za kilka godzin mają dzidziusia.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 23:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja się na nic nie nastawiam, nie każdy musi mieć wcześniejsze objawy. Niektóre babki chodzą tygodniami po odejściu czopa, ze skurczami itp. A innym po prostu nagle odchodzą wody i za kilka godzin mają dzidziusia.

Dla mnie ta nieprzewidywalność jest najgorsza, lubię wiedzieć kiedy gdzie i jak. Ja zawsze musze mieć wszystko zaplanowane a tu się nie da..:( Zero kontroli, jedna wielka niewiadoma, nawet nie wiem czego się spodziewać...

Carolline lubi tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Echhh.... i znów na noc zgaga... zauważyłam, że od kilku dni kiedy kładę się spać to zaczyna mnie łapać... całe szczęście, że nie jest jeszcze jakoś strasznie uciążliwa i zwykle rennie pomaga...

Dobranoc brzuchatki, chlodnej i spokojnej nocy =)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 23:29

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Dla mnie ta nieprzewidywalność jest najgorsza, lubię wiedzieć kiedy gdzie i jak. Ja zawsze musze mieć wszystko zaplanowane a tu się nie da..:( Zero kontroli, jedna wielka niewiadoma, nawet nie wiem czego się spodziewać...
    Też bym chciała wiedzieć, chociaż w którym tygodniu to się wydarzy. Ale cóż, trzeba ćwiczyć cierpliwość, tu nic z góry się zaplanować nie da.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    Moja księżniczka jakby mogła to jest 24 na dobę przy piersi.

i to mnie w kp przeraza i zniecheca :P
    Piekna dziewczynka! Jeszcze raz gratulacje!

diatomka lubi tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    i to mnie w kp przeraza i zniecheca :P

Dlatego u nas było kp i smok. I było idealnie :D

alutka lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
‹‹ 1992 1993 1994 1995 1996 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ