Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Maz mi przyniosl przewijak! Jaki on duzy! Jestem przerazona jak jeszcze lozeczko stanie jak bedzie ciasno!
Jutro kolejne partie prania a prasowanie za tydz.
Znlazlam po tymku przescieradla do lozexzk plus te nowe daje mi 8! I 5 na przewijak:/ nie braknie haha.
Mala dzis nisko chwilami mialam wrazenie ze cebulki wlosow lonowych zyja swoim zyciem , do tego Ajebista zgaga ale szok! Lece spac bo oczy mi sie kleja. A w ogole Aczynam 35 i jestem przerazona ze jestem w polu z robota... -
ach co niektórzy to sie powinni w język ugryźć zanim coś powiedzą. Skabarka Twoja córka, Twój kocyk, Twój wybór. Nie przejmuj się głupią gadaniną. Swoja drogą śliczny kocyk, ja kupiłam dla synka bardzo podobny tylko z niebieskim minky, a mama jest pewnie starej daty i najbardziej podobałyby się jej pstrokate, kiczowate mocno dziecięce wzorki, cóż kiedys tak było, teraz na szczęście jest też sporo bardziej stonowanych produktów np jak Twój śliczny kocyk
skabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anulka20 wrote:No w tym tygodniu już 3 raz mam tak 1 raz chyba w poniedziałek pisałam, później którejś nocy obudziłam się z bólem i myślałam , że męża będę budzić no i teraz trzeci raz, teraz doszedł jeszcze z bólem krzyża ahh nie wiem co myśleć no nic poczekamy... a czy chce wyprzedzić Lady pytaj Wiktora
Dominika zarzuciła temat, żeby było naprzemiennie: chłopiec, dziewczynka, chłopiec to może się mały Wiktor zaczął poczuwac -
skabarka wrote:a tak z innej beczki - pokazałam mamie wózek i zestaw kocyk + poduszeczka do wózka, to mnie skrytykowała, że kolory okropne, że takie nie dziewczęcy i w ogóle taki mdły ;-/ no i aż mi się przykro zrobiło
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7760eda98d58.jpg
serio tak źle to wygląda??Tobie ma się podobać.
skabarka, .ona. lubią tę wiadomość
-
Skabarka - olej to! Gdyby nie fakt, że mamy granatowy wózek, to też brałabym coś w zieleni. A tak to wzięłam granatowy. Bardzo ładny, delikatny zestaw. Może Twoja mama wyobraża sobie, że Ola będzie takim różowym cukiereczkiem?
skabarka lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Gusiak wrote:Dominika zarzuciła temat, żeby było naprzemiennie: chłopiec, dziewczynka, chłopiec to może się mały Wiktor zaczął poczuwac
Obstawiam , że to skurcze przepowiadające czytałam, że pod koniec mogą bolećwięc może się przygotowuje do wyjścia dopiero
-
nick nieaktualny
-
Anulka może i tak, aczkolwiek wydaje mi się, że Ty z takimi czestymi i mocnymi bólami to raczej Wiktora nie przenosisz... oczywiście życzę, żeby mały siedział u mamy w brzuszku jeszcze tak dla pewności ze dwa tygodnie
-
nick nieaktualnyskabarka wrote:a tak z innej beczki - pokazałam mamie wózek i zestaw kocyk + poduszeczka do wózka, to mnie skrytykowała, że kolory okropne, że takie nie dziewczęcy i w ogóle taki mdły ;-/ no i aż mi się przykro zrobiło
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7760eda98d58.jpg
serio tak źle to wygląda??
Ja lubię takie kolory, mi się podobaNie przejmuj się mamą ona już miała swój czas na wózki wyprawki kocyki itp., ważne ze Tobie się podoba
A Lenka cudna istotkaJa nie wiem jak ja się mam doczekać swojej, moja niunia się nie spieszy na świat chyba, jedyne co to sprawia mi ból jak nie wali po pęcherzu to strasznie pcha te swoje małe syrki. Tak ciężko mi oddychać ta macica tak wysoko jest... ja nie wiem czy mi ten brzuch w ogóle opadnie, nie ma chyba jak jest taki napięty...
-
nick nieaktualnySkabarka ja też mam zielony kocyk, o podobnym odcieniu, ogólnie to nie kupowałam za bardzo różowych rzeczy, tyle co dostałam. Pościel też mam z odcieniem zielonego.
ja tam nie popieram tego,że dziewczynka na różowo a chłopczyk na niebiesko, jak mi się coś podoba, to nie patrze na to czy wypada takie dla dziewczynki czy nie.
Rozważam nawet zakup jakiegoś body albo coś z "Gwiezdne wojny" bo mój mąż jest fanem i chce zrobić mu niespodziankę i zapewne takie ubranka są raczej chłopięce ale co tamskabarka, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyla_lenka wrote:Ja się na nic nie nastawiam, nie każdy musi mieć wcześniejsze objawy. Niektóre babki chodzą tygodniami po odejściu czopa, ze skurczami itp. A innym po prostu nagle odchodzą wody i za kilka godzin mają dzidziusia.
Dla mnie ta nieprzewidywalność jest najgorsza, lubię wiedzieć kiedy gdzie i jak. Ja zawsze musze mieć wszystko zaplanowane a tu się nie da..Zero kontroli, jedna wielka niewiadoma, nawet nie wiem czego się spodziewać...
Carolline lubi tę wiadomość
-
Echhh.... i znów na noc zgaga... zauważyłam, że od kilku dni kiedy kładę się spać to zaczyna mnie łapać... całe szczęście, że nie jest jeszcze jakoś strasznie uciążliwa i zwykle rennie pomaga...
Dobranoc brzuchatki, chlodnej i spokojnej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 23:29
-
wiaraczynicuda wrote:Dla mnie ta nieprzewidywalność jest najgorsza, lubię wiedzieć kiedy gdzie i jak. Ja zawsze musze mieć wszystko zaplanowane a tu się nie da..
Zero kontroli, jedna wielka niewiadoma, nawet nie wiem czego się spodziewać...