Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej,
ja nie śpię od 4 bo nie chciało mi sie, za dużo wczoraj pospałammąż ma wolne-wybicie za jutrzesze święto więc robimy grilla na obiad:-)
spacer z psami i śniadanie już zaliczone i wszystko byłobhy ok gdyby nie te opuchnięte nogi ;/ eh miłego! -
Dzień dobry
I znów nadszedł nasz upragniony piątek, kolejny tydzien za nami... witamy się w 36 tygodniu ♥
Każdy piątek daje mi już coraz większą ulgę... jeszcze troszkędiatomka, skabarka, snoopy_etka, easymum lubią tę wiadomość
-
Moka co do rąk to ja też niestety budzę się niemalże jak jakiś człowiek nie do końca pełno sprytny... dłoni nie mogę zacisnąć, tzn. Palcy zgiac do końca, bo sa za duże i napuchniete... pierwsze kroki zawsze sa ciężkie, bo raz ze biodra, a dwa ze spouchniete stopy i bolą mnie pięty - takie mam uczucie jakbym miała na nich jakieś poduszki...
Ogólnie dziś po wczorajszym wieczornym arbuzie i pokrzywie jest troszkę lepiej, ale wiadomo ze cala opuchlizna nie zeszła... zresztą o dziwio w toalecie bylam raptem ze 3 razy, spodziewałam się częstszych wycieczek, a tu proszę.... -
A ja zasnęłam i obudziłam się teraz, bym dalej spała ale na dworze coś wyzwalają tluka i spać się nie da. No i co jakiś czas mam pojedyncze skurcze trzymają czasami pól godziny i przechodzą i spokój na jakiś czas i juz mniej bolące niż wczoraj ale czuję je.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 09:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:a tak z innej beczki - pokazałam mamie wózek i zestaw kocyk + poduszeczka do wózka, to mnie skrytykowała, że kolory okropne, że takie nie dziewczęcy i w ogóle taki mdły ;-/ no i aż mi się przykro zrobiło
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7760eda98d58.jpg
serio tak źle to wygląda??
Mam taki sam zestaw do wózka, może groszki trochę mniejsze, ale kolory identyczne. Jestem zachwycona, więc mnie Twój wybór bardzo odpowiadaA mama? No cóż, pozostaje nie przejmować się i robić swoje
skabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie dziewczynki.
Kusicie ta pokrzywa ale czy to naprawde zdrowe? Jesli jak Skabarka pisze pijemy tylko 2l a drugie tyle wysikamy? Ja z tych co nienawidzi wody i nie pije zbyt duzo- ale cóż tak mam cale życie i problemów żadnych. Jednak z ta pokrzywą to troche sie juz boje, ze przegne...
Co do nowych objawow- mi doszlo jakies mega ukrwienie, rozszerzenie naczyniek ??- nie wiem jak to nazwać- na twarzy. Codziennie wychodzą mi mega rumieńce i sie utrzymują przez dluszy czas- srednio to milema ktos tez tak?
-
nick nieaktualnyJa piłam pokrzywe i nie pomagała , z tym ze to bylo rok temu bez ciąży żeby woda z organizmu zeszła , różnicy nie było.
4me ze skórą mi nic nie jest prócz tych syfkow na brodzie o ktorych wczoraj lence pisalam ale uwaga wieczorem jadlam kalafior i widelec metalem zajezdzal w buzi normalnie czulam az go polizalam
Myslallam ze srebro schodzi wzielam drugi to samo i łyżeczka tez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 09:26
-
marlenak_me wrote:a mnie pokrzywa nie pomaga- pije od 2 dni i dalej jestem spuchnięta, no może troszkę mniej
I na mnie jakoś super szałowo pokrzywa nie działa... faktycznie troszkę lepiej wygladaja te moje nogi z rana, ale żeby ładnie zeszła cala opuchlizna to tez niestety nie...
Z tym, że ja w ciągu dnia tez bardzo dużo pije... ze 3 litry to spokojnie, wiec może też o to chodzi...
-
Skabarka - słodziak z twojego synka
)
Zastanawia mnie dlaczego tą herbatę pijecie na noc? Jak wypiję w ciagu dnia to nie będzie efektu?
Wczoraj kupiłam sobie z serii sexy mama ten żel chłodzący, ale chyba bez szału, jedyny plus, że mężuś stopy masuje xD generalnie jest lepiej niż było, bo widać mi już żyły na stopach ( mam takie żylaste) ale wczoraj sandałków nie mogłam założyć
4me ja z kolei mam takie czerwone kropeczki, w ogóle mam wrażenie ze zamiast pryszczy robią mi się jakieś dziwne centki i krostki -
Wspolczuje wam spuchnietych nog. Mnie poki co nic nie puchnie, odpukac. W 1.ciazy mialam chyba tydzien przed terminem tylko opuchniete lekko palce, a teraz... nogi chude w kostkach, obraczka na palcu luzna, waga od miesiaca ta sama. Hm, moze to dlatego, ze ja duzo pije? Nie wiem, ale srednio 3-4l wody wlewam w siebie, bo lubie
.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualnyBoszzzeee jak ja na to czekałam
w 3city pieknie wieje, słonko świeci...jest bosko!!!!!!!! myslę, że odczuwalna to jakieś 20 C
młoda sie wierci, generalnie zapowiada się dobry dzien
Miłego dnia i powodzenia na wizytach
ps. Adzia - mała śliczna4me lubi tę wiadomość
-
Czesc laseczki. Parę razy się budzilam w nocy więc o wysłaniu nie ma mowy.
Juz nie mogę się doczekać przyszlego tygodnia. Mloda ma pół kolonie więc odpoczynek mnie czeka od 8 do 16Bedzie miala dzieci do zabawy i zajęcia sportowe więc nie będę musiała stawać na rzesach żeby jej coś organizować
Wczoraj mnie zgagą złapała w nocy, to jak mnie scisnelo to niestety cala kolacja że mnie wyszła i z rana znowu boję się jeść cokolwiek. Te wymioty mnie wykoncza. A oprócz tego i stresu, że młody nieprzekrecony to ciążą ksiazkowo wciąż przechodzi... -
Witam
My dzisiaj pospaliśmy z chłopakami do 8, bo w nocy zrobiło się na tyle chłodno i przyjemnie, że aż musieliśmy przykryć się cienką kołdrą, a teraz po domu hula przyjemny zefirek
Adzia - gratulacje, piękna LenkaMa na buzi dokładnie takiego focha, jakiego miała na ostatnim usg 3D
Skabarka - nie wiem o co chodzi z tym, że zestaw jest "mdły"... przecież o to właśnie chodzi, że jak wsadzisz do wózka kolorowe (różowe?) dziecko, to będzie się super komponować z takim tłem. Te mamusie to zawsze muszą jakąś szpilę wbić, zupełnie jakby od koloru kocyka zależały losy wszechświata.
Carolline lubi tę wiadomość