WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia87 wrote:
    hej ciotki, mam wiadomość od Adzi :)
    'Tu Adzia u Nas wszystko ok mała ciągnie cyca ja dochodzę do siebie. A tu wyślę zdjęcie Lenki'
    20u34lh.jpg

także ciotki macie i rozczulajcie się nad piękną i słodką Lenką bo zaraz same tak będziecie miały :)

Piękna dziewczynka :)

Witam się po nieprzespanej nocy, znowu straszaki, chciałabym mieć taki poród jak Adzia i Sigma, wody i siup, a nie co noc nieprzespana z powodu skurczy ;/ jestem już zmęczona, a to dopiero początek.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc piekne :)
    Tez lubie piatki, bo juz tylko 3 tyg. pracy mi zostalo po dzisiaj i odliczam do 4-go tylko kiedy skonczy sie zapieprz.
    Skabarka, jak dla mnie kolory super. Ja osobiscie nie mam nic do rozu i troche rzeczy mam w rozowym, ale ogolnie uwazam, ze z domu/pokoju robic przedszkole/palac ksiezniczki czy inne badziewie bedzie jeszcze czas jak mala sobie tego zazyczy jak juz bedzie kumata, do tego czasu nie robi jej pewnie jak sa rzeczy doroslejsze wokol i bardziej pasujace do gustu rodzicow :D
    A i do nas lato ma w koncu przyjsc od dzis i jutro nawet 25 stopni bedzie!!!! Co wg ekspertow oznacza odczuwalnosc na poziomie 32 w Pl ze wzgledu na inna wilgotnosc powietrza. Takze ten tego jutro ostatnia wycieczka do IKEA i mam nadzieje, ze wszystko juz mniej wiecej bedzie ogarniete.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 09:58

alutka lubi tę wiadomość

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    a tak z innej beczki - pokazałam mamie wózek i zestaw kocyk + poduszeczka do wózka, to mnie skrytykowała, że kolory okropne, że takie nie dziewczęcy i w ogóle taki mdły ;-/ no i aż mi się przykro zrobiło :(

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7760eda98d58.jpg

serio tak źle to wygląda??

ej nie przejmuj się gadaniem innych, Twoje dziecko, twój wózek, jak Ci sie podoba to co innym do tego. Moja teściowa jak zobaczyła kocyk w wózku powiedziała: co to jest? chyba nie zamierzasz tą szmatą przykrywać dziecka, też mi się przykro zrobiło, ale kocyka nie zmienie.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka ale super synek i bardzo mądrego masz synka niektóre dzieci potrafią być zazdrosne a on będzie się opiekował i pomagał przy siostrze. A czemu masz cc bo mi to umknęło?

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:

Witam się po nieprzespanej nocy, znowu straszaki, chciałabym mieć taki poród jak Adzia i Sigma, wody i siup, a nie co noc nieprzespana z powodu skurczy ;/ jestem już zmęczona, a to dopiero początek.

A ja się z Tobą tej nocy laczylam tez miałam skurcze :-P

Lady Savage lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka głupota , od rana jak mam zamiar cos napisac wam to jakies deja vu mam :D
    Wydaje mi sie że jak to co napisze odpiszecie a ja zacznę rodzic hahaha

Lady Savage lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    dzień dobry :)
    jak człowiek nockę prześpi to i dzień się od razu lepszy wydaje :D

dzięki laski z mentalne wsparcie - ja to chyba jakieś spadki hormonów zaliczam ostatnio. Ale czuję że dzisiaj będzie lepiej :) energii mam za trzech, humor od rana dobry i nie dam go sobie zepsuć :D

moka - na spuchnięte łapki i nóżki polecam to co i mi dziewczyny polecały - herbatkę z pokrzywy!!! podeszłam do tematu sceptycznie, ale efekty mnie powaliły!! fakt, że w nocy byłam chyba z 6 razy w toalecie, ale po opuchliźnie ani śladu!!! I ja się fizycznie dużo lepiej czuję!! Także warto sie wybrać do apteki, wydać 5zł i zafundować sobie brak opuchlizny :) <mam zwykłą herbatkę fix>

po za tym syn mnie wczoraj rozczulił :D
    jego najlepszy kolega z przedszkola wczoraj został starszym bratem - mama kolegi to moja koleżanka i wysłała mi zdjęcie Witka z maleńką siostrzyczką. Pokazałam fotkę Miśkowi - a on w pisk!! I krzyczy taki podekscytowany: MAMO ALE FAJNIE WITKOWI!! JEST JUŻ STARSZYM BRATEM!!! I JAKA FAJNA TA JEGO SIOSTRA!!!
    Po chwili kładzie się obok mnie, głowę przytula do mojego brzucha i zaczyna rozmowę z siostrą: "Ola, to ja, Twój starszy brat, weź już wychodź co? Ile mam jeszcze na Ciebie czekać?! Jestem starszym bratem i masz się mnie słuchać, wiesz? A mama to Ci już postawiła łóżeczko i wózek!! No to wychodź Olcia!!"
    Słodziak :3 uwielbiam te jego rozmowy z siostrą :D

Rozczulil mnie Twoj synek ta rozmowa z siostra :')

skabarka lubi tę wiadomość

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wstałam z drzemki i idę wcinac płatki z mlekiem bo mam smaka ;-)

Powodzenia na wizytach :-)

Moka dokładnie pokarm się nie robi z tego co masz w żołądku ale to jednak ma wpływ na jakość pokarmu tak mi się wydaje. Nie znamnsie nie jestem jakimś ekspertem w tej dziedzinie ;-) chociaż powiem wam ze u nas jest taka położna która prowadzi zajęcia tylko związane z laktacja ale każda lekcja płatna niestety...
    Miłego dnia :-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrabarka dzieci są takie slodziuchne jak mówią do brzuszka :-) Z moim małym ostatnio rozmawiała sobie córka mojego kuzyna hehe jakie to było mile ;-)

Z Miłości Stworzeni
    zrz6p07wp0k766o1.png
    26.06.2014[*] <3
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od rana juz sie upocilam na maksa , czeka mnie prasowanie ale dzis mam slaby dzien:/ do tego jutro swieto wiec wszystko bedzie zamkniete a nie mam sily jechac na rynek po zakupy:/
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8ba1c1cc4fa.jpg

I ubranka po bracie
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/82d07becc717.jpg

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarbka moj tez rozmawia z siostra , pyta czy spi czy jest glodna gdzie robi siku:) caluje itd rozbrajace jest . Dzis mowi jakie piekne Tosia bedzie miala zabawki:) rozczula mnie naprawde , nie widac zazdrosci u niego. Na razie;)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady ja myślałam ze dzisiaj jak wejdę na forum to się dowiem ze mała Zuzia już wychodzi :-) ale jak widać dobrze jej w tobie :-)

Z Miłości Stworzeni
    zrz6p07wp0k766o1.png
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:

hahahahahahahha wody i siup :D lol.
    Naprawde nie zycze ci 21 godzin takich meczarni jakie przezylam.

• moka89 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:

Oj już tak nie narzekaj :P każda jest już pomału zmęczona ciążą. Mnie przeszkadza każdy nadprogramowy kilogram, nigdy nie widziałam na wadze takich liczb, wkurza mnie jak dziecko mi się wierci w brzuchu, bo to już zwyczajnie boli. Wkłada te swoje małe stopki w moje biodra, przez co ani leżeć ani siedzieć. Także ciesz się, że coś się rusza..przed wieloma z nas jeszcze kilka tygodni..

4me lubi tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę żeby okna przelecieć ale w drugą stronę jeśli mówią że to przyspiesza poród wczoraj mnie kulo to lepiej nie ryzykować co ?

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak to prawda, ja też jestem zmęczona ciążą i to w ten upał i mam wrażenie ze mój mąż mi wcale nie wierzy- co jest wkurzające, aja jak pomyśle ze musze zejsc po pomidory do szklarni to mi sie nie chce bo mnie nogi napieprzają;/

720fbe94f2.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka podziwiam zapał :-)

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    Staraczka podziwiam zapał :-)
    O pogodę chodzi? :D
    Mam cień teraz od salonu chciałam wykorzystać haha

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już jestem zmęczona:( Właśnie skończyłam beczeć do poduszki. Czasami muszę się nad sobą po użalać:( Wszystko mnie wkurza, boli i nie mam na nic siły:( A na siebie też już nie mogę patrzeć. Dobrze, że jestem dzisiaj sama, to nie będę nikogo irytować.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy biedulko :/
    Zjedz cos słodkiego może chociaż trochę endorfiny się uaktywnia :)

‹‹ 1995 1996 1997 1998 1999 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ