Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
karolcia87 wrote:hej ciotki, mam wiadomość od Adzi
'Tu Adzia u Nas wszystko ok mała ciągnie cyca ja dochodzę do siebie. A tu wyślę zdjęcie Lenki'
także ciotki macie i rozczulajcie się nad piękną i słodką Lenką bo zaraz same tak będziecie miały
Piękna dziewczynka
Witam się po nieprzespanej nocy, znowu straszaki, chciałabym mieć taki poród jak Adzia i Sigma, wody i siup, a nie co noc nieprzespana z powodu skurczy ;/ jestem już zmęczona, a to dopiero początek. -
Czesc piekne
Tez lubie piatki, bo juz tylko 3 tyg. pracy mi zostalo po dzisiaj i odliczam do 4-go tylko kiedy skonczy sie zapieprz.
Skabarka, jak dla mnie kolory super. Ja osobiscie nie mam nic do rozu i troche rzeczy mam w rozowym, ale ogolnie uwazam, ze z domu/pokoju robic przedszkole/palac ksiezniczki czy inne badziewie bedzie jeszcze czas jak mala sobie tego zazyczy jak juz bedzie kumata, do tego czasu nie robi jej pewnie jak sa rzeczy doroslejsze wokol i bardziej pasujace do gustu rodzicow
A i do nas lato ma w koncu przyjsc od dzis i jutro nawet 25 stopni bedzie!!!! Co wg ekspertow oznacza odczuwalnosc na poziomie 32 w Pl ze wzgledu na inna wilgotnosc powietrza. Takze ten tego jutro ostatnia wycieczka do IKEA i mam nadzieje, ze wszystko juz mniej wiecej bedzie ogarniete.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 09:58
alutka lubi tę wiadomość
-
skabarka wrote:a tak z innej beczki - pokazałam mamie wózek i zestaw kocyk + poduszeczka do wózka, to mnie skrytykowała, że kolory okropne, że takie nie dziewczęcy i w ogóle taki mdły ;-/ no i aż mi się przykro zrobiło
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7760eda98d58.jpg
serio tak źle to wygląda??
ej nie przejmuj się gadaniem innych, Twoje dziecko, twój wózek, jak Ci sie podoba to co innym do tego. Moja teściowa jak zobaczyła kocyk w wózku powiedziała: co to jest? chyba nie zamierzasz tą szmatą przykrywać dziecka, też mi się przykro zrobiło, ale kocyka nie zmienie. -
Lady Savage wrote:Piękna dziewczynka
Witam się po nieprzespanej nocy, znowu straszaki, chciałabym mieć taki poród jak Adzia i Sigma, wody i siup, a nie co noc nieprzespana z powodu skurczy ;/ jestem już zmęczona, a to dopiero początek.
A ja się z Tobą tej nocy laczylam tez miałam skurczeLady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskabarka wrote:dzień dobry
jak człowiek nockę prześpi to i dzień się od razu lepszy wydaje
dzięki laski z mentalne wsparcie - ja to chyba jakieś spadki hormonów zaliczam ostatnio. Ale czuję że dzisiaj będzie lepiejenergii mam za trzech, humor od rana dobry i nie dam go sobie zepsuć
moka - na spuchnięte łapki i nóżki polecam to co i mi dziewczyny polecały - herbatkę z pokrzywy!!! podeszłam do tematu sceptycznie, ale efekty mnie powaliły!! fakt, że w nocy byłam chyba z 6 razy w toalecie, ale po opuchliźnie ani śladu!!! I ja się fizycznie dużo lepiej czuję!! Także warto sie wybrać do apteki, wydać 5zł i zafundować sobie brak opuchlizny<mam zwykłą herbatkę fix>
po za tym syn mnie wczoraj rozczulił
jego najlepszy kolega z przedszkola wczoraj został starszym bratem - mama kolegi to moja koleżanka i wysłała mi zdjęcie Witka z maleńką siostrzyczką. Pokazałam fotkę Miśkowi - a on w pisk!! I krzyczy taki podekscytowany: MAMO ALE FAJNIE WITKOWI!! JEST JUŻ STARSZYM BRATEM!!! I JAKA FAJNA TA JEGO SIOSTRA!!!
Po chwili kładzie się obok mnie, głowę przytula do mojego brzucha i zaczyna rozmowę z siostrą: "Ola, to ja, Twój starszy brat, weź już wychodź co? Ile mam jeszcze na Ciebie czekać?! Jestem starszym bratem i masz się mnie słuchać, wiesz? A mama to Ci już postawiła łóżeczko i wózek!! No to wychodź Olcia!!"
Słodziakuwielbiam te jego rozmowy z siostrą
Rozczulil mnie Twoj synek ta rozmowa z siostra :')skabarka lubi tę wiadomość
-
A ja wstałam z drzemki i idę wcinac płatki z mlekiem bo mam smaka
Powodzenia na wizytach
Moka dokładnie pokarm się nie robi z tego co masz w żołądku ale to jednak ma wpływ na jakość pokarmu tak mi się wydaje. Nie znamnsie nie jestem jakimś ekspertem w tej dziedziniechociaż powiem wam ze u nas jest taka położna która prowadzi zajęcia tylko związane z laktacja ale każda lekcja płatna niestety...
Miłego dnia -
Skrabarka dzieci są takie slodziuchne jak mówią do brzuszka
Z moim małym ostatnio rozmawiała sobie córka mojego kuzyna hehe jakie to było mile
skabarka lubi tę wiadomość
-
Od rana juz sie upocilam na maksa , czeka mnie prasowanie ale dzis mam slaby dzien:/ do tego jutro swieto wiec wszystko bedzie zamkniete a nie mam sily jechac na rynek po zakupy:/
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8ba1c1cc4fa.jpg
I ubranka po bracie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/82d07becc717.jpg -
Skarbka moj tez rozmawia z siostra , pyta czy spi czy jest glodna gdzie robi siku:) caluje itd rozbrajace jest . Dzis mowi jakie piekne Tosia bedzie miala zabawki:) rozczula mnie naprawde , nie widac zazdrosci u niego. Na razie;)
skabarka lubi tę wiadomość
-
Lady ja myślałam ze dzisiaj jak wejdę na forum to się dowiem ze mała Zuzia już wychodzi
ale jak widać dobrze jej w tobie
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Piękna dziewczynka
Witam się po nieprzespanej nocy, znowu straszaki, chciałabym mieć taki poród jak Adzia i Sigma, wody i siup, a nie co noc nieprzespana z powodu skurczy ;/ jestem już zmęczona, a to dopiero początek.lol.
Naprawde nie zycze ci 21 godzin takich meczarni jakie przezylam. -
Lady Savage wrote:Piękna dziewczynka
Witam się po nieprzespanej nocy, znowu straszaki, chciałabym mieć taki poród jak Adzia i Sigma, wody i siup, a nie co noc nieprzespana z powodu skurczy ;/ jestem już zmęczona, a to dopiero początek.każda jest już pomału zmęczona ciążą. Mnie przeszkadza każdy nadprogramowy kilogram, nigdy nie widziałam na wadze takich liczb, wkurza mnie jak dziecko mi się wierci w brzuchu, bo to już zwyczajnie boli. Wkłada te swoje małe stopki w moje biodra, przez co ani leżeć ani siedzieć. Także ciesz się, że coś się rusza..przed wieloma z nas jeszcze kilka tygodni..
4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też już jestem zmęczona:( Właśnie skończyłam beczeć do poduszki. Czasami muszę się nad sobą po użalać
Wszystko mnie wkurza, boli i nie mam na nic siły:( A na siebie też już nie mogę patrzeć. Dobrze, że jestem dzisiaj sama, to nie będę nikogo irytować.
-
nick nieaktualny