X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia87 wrote:
    hej ciotki, mam wiadomość od Adzi :)
    'Tu Adzia u Nas wszystko ok mała ciągnie cyca ja dochodzę do siebie. A tu wyślę zdjęcie Lenki'
    20u34lh.jpg

także ciotki macie i rozczulajcie się nad piękną i słodką Lenką bo zaraz same tak będziecie miały :)

Piękna dziewczynka :)

Witam się po nieprzespanej nocy, znowu straszaki, chciałabym mieć taki poród jak Adzia i Sigma, wody i siup, a nie co noc nieprzespana z powodu skurczy ;/ jestem już zmęczona, a to dopiero początek.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc piekne :)
    Tez lubie piatki, bo juz tylko 3 tyg. pracy mi zostalo po dzisiaj i odliczam do 4-go tylko kiedy skonczy sie zapieprz.
    Skabarka, jak dla mnie kolory super. Ja osobiscie nie mam nic do rozu i troche rzeczy mam w rozowym, ale ogolnie uwazam, ze z domu/pokoju robic przedszkole/palac ksiezniczki czy inne badziewie bedzie jeszcze czas jak mala sobie tego zazyczy jak juz bedzie kumata, do tego czasu nie robi jej pewnie jak sa rzeczy doroslejsze wokol i bardziej pasujace do gustu rodzicow :D
    A i do nas lato ma w koncu przyjsc od dzis i jutro nawet 25 stopni bedzie!!!! Co wg ekspertow oznacza odczuwalnosc na poziomie 32 w Pl ze wzgledu na inna wilgotnosc powietrza. Takze ten tego jutro ostatnia wycieczka do IKEA i mam nadzieje, ze wszystko juz mniej wiecej bedzie ogarniete.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 09:58

alutka lubi tę wiadomość

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    a tak z innej beczki - pokazałam mamie wózek i zestaw kocyk + poduszeczka do wózka, to mnie skrytykowała, że kolory okropne, że takie nie dziewczęcy i w ogóle taki mdły ;-/ no i aż mi się przykro zrobiło :(

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7760eda98d58.jpg

serio tak źle to wygląda??

ej nie przejmuj się gadaniem innych, Twoje dziecko, twój wózek, jak Ci sie podoba to co innym do tego. Moja teściowa jak zobaczyła kocyk w wózku powiedziała: co to jest? chyba nie zamierzasz tą szmatą przykrywać dziecka, też mi się przykro zrobiło, ale kocyka nie zmienie.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka ale super synek i bardzo mądrego masz synka niektóre dzieci potrafią być zazdrosne a on będzie się opiekował i pomagał przy siostrze. A czemu masz cc bo mi to umknęło?

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:

Witam się po nieprzespanej nocy, znowu straszaki, chciałabym mieć taki poród jak Adzia i Sigma, wody i siup, a nie co noc nieprzespana z powodu skurczy ;/ jestem już zmęczona, a to dopiero początek.

A ja się z Tobą tej nocy laczylam tez miałam skurcze :-P

Lady Savage lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka głupota , od rana jak mam zamiar cos napisac wam to jakies deja vu mam :D
    Wydaje mi sie że jak to co napisze odpiszecie a ja zacznę rodzic hahaha

Lady Savage lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    dzień dobry :)
    jak człowiek nockę prześpi to i dzień się od razu lepszy wydaje :D

dzięki laski z mentalne wsparcie - ja to chyba jakieś spadki hormonów zaliczam ostatnio. Ale czuję że dzisiaj będzie lepiej :) energii mam za trzech, humor od rana dobry i nie dam go sobie zepsuć :D

moka - na spuchnięte łapki i nóżki polecam to co i mi dziewczyny polecały - herbatkę z pokrzywy!!! podeszłam do tematu sceptycznie, ale efekty mnie powaliły!! fakt, że w nocy byłam chyba z 6 razy w toalecie, ale po opuchliźnie ani śladu!!! I ja się fizycznie dużo lepiej czuję!! Także warto sie wybrać do apteki, wydać 5zł i zafundować sobie brak opuchlizny :) <mam zwykłą herbatkę fix>

po za tym syn mnie wczoraj rozczulił :D
    jego najlepszy kolega z przedszkola wczoraj został starszym bratem - mama kolegi to moja koleżanka i wysłała mi zdjęcie Witka z maleńką siostrzyczką. Pokazałam fotkę Miśkowi - a on w pisk!! I krzyczy taki podekscytowany: MAMO ALE FAJNIE WITKOWI!! JEST JUŻ STARSZYM BRATEM!!! I JAKA FAJNA TA JEGO SIOSTRA!!!
    Po chwili kładzie się obok mnie, głowę przytula do mojego brzucha i zaczyna rozmowę z siostrą: "Ola, to ja, Twój starszy brat, weź już wychodź co? Ile mam jeszcze na Ciebie czekać?! Jestem starszym bratem i masz się mnie słuchać, wiesz? A mama to Ci już postawiła łóżeczko i wózek!! No to wychodź Olcia!!"
    Słodziak :3 uwielbiam te jego rozmowy z siostrą :D

Rozczulil mnie Twoj synek ta rozmowa z siostra :')

skabarka lubi tę wiadomość

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wstałam z drzemki i idę wcinac płatki z mlekiem bo mam smaka ;-)

Powodzenia na wizytach :-)

Moka dokładnie pokarm się nie robi z tego co masz w żołądku ale to jednak ma wpływ na jakość pokarmu tak mi się wydaje. Nie znamnsie nie jestem jakimś ekspertem w tej dziedzinie ;-) chociaż powiem wam ze u nas jest taka położna która prowadzi zajęcia tylko związane z laktacja ale każda lekcja płatna niestety...
    Miłego dnia :-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrabarka dzieci są takie slodziuchne jak mówią do brzuszka :-) Z moim małym ostatnio rozmawiała sobie córka mojego kuzyna hehe jakie to było mile ;-)

Z Miłości Stworzeni
    zrz6p07wp0k766o1.png
    26.06.2014[*] <3
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od rana juz sie upocilam na maksa , czeka mnie prasowanie ale dzis mam slaby dzien:/ do tego jutro swieto wiec wszystko bedzie zamkniete a nie mam sily jechac na rynek po zakupy:/
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8ba1c1cc4fa.jpg

I ubranka po bracie
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/82d07becc717.jpg

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarbka moj tez rozmawia z siostra , pyta czy spi czy jest glodna gdzie robi siku:) caluje itd rozbrajace jest . Dzis mowi jakie piekne Tosia bedzie miala zabawki:) rozczula mnie naprawde , nie widac zazdrosci u niego. Na razie;)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady ja myślałam ze dzisiaj jak wejdę na forum to się dowiem ze mała Zuzia już wychodzi :-) ale jak widać dobrze jej w tobie :-)

Z Miłości Stworzeni
    zrz6p07wp0k766o1.png
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:

hahahahahahahha wody i siup :D lol.
    Naprawde nie zycze ci 21 godzin takich meczarni jakie przezylam.

• moka89 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:

Oj już tak nie narzekaj :P każda jest już pomału zmęczona ciążą. Mnie przeszkadza każdy nadprogramowy kilogram, nigdy nie widziałam na wadze takich liczb, wkurza mnie jak dziecko mi się wierci w brzuchu, bo to już zwyczajnie boli. Wkłada te swoje małe stopki w moje biodra, przez co ani leżeć ani siedzieć. Także ciesz się, że coś się rusza..przed wieloma z nas jeszcze kilka tygodni..

4me lubi tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę żeby okna przelecieć ale w drugą stronę jeśli mówią że to przyspiesza poród wczoraj mnie kulo to lepiej nie ryzykować co ?

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak to prawda, ja też jestem zmęczona ciążą i to w ten upał i mam wrażenie ze mój mąż mi wcale nie wierzy- co jest wkurzające, aja jak pomyśle ze musze zejsc po pomidory do szklarni to mi sie nie chce bo mnie nogi napieprzają;/

720fbe94f2.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka podziwiam zapał :-)

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    Staraczka podziwiam zapał :-)
    O pogodę chodzi? :D
    Mam cień teraz od salonu chciałam wykorzystać haha

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już jestem zmęczona:( Właśnie skończyłam beczeć do poduszki. Czasami muszę się nad sobą po użalać:( Wszystko mnie wkurza, boli i nie mam na nic siły:( A na siebie też już nie mogę patrzeć. Dobrze, że jestem dzisiaj sama, to nie będę nikogo irytować.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy biedulko :/
    Zjedz cos słodkiego może chociaż trochę endorfiny się uaktywnia :)

‹‹ 1995 1996 1997 1998 1999 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ