Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane martwia mnie te ciagniecia w podbrzuszu, wiem ze czesto tak jest na poczatku ciazy, ale mimo wszytko sie martwie. Mam takie wrazenie , jak by miala zaraz przyjsc @ , tez tak macie ?
-
kasiuleks wrote:Kochane martwia mnie te ciagniecia w podbrzuszu, wiem ze czesto tak jest na poczatku ciazy, ale mimo wszytko sie martwie. Mam takie wrazenie , jak by miala zaraz przyjsc @ , tez tak macie ?
Kasiulek, ty jesteś widzę po pasku przed terminem miesiączki ? -
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:Mnie boli lewy jajnik jak kicham, serio!! Absurdalne to jest
po za tym, że się dzisiaj fatalnie czuje to nadal jakoś nie dociera do mnie, że w ciąży jestem. Nawet wczoraj mężowi o tym mówiłam, że wiem że jestem, ale jakoś tego nie czuje. A on się zaczął śmiać, że może i się nie czuje, ale zachowuje się dokładnie jak w pierwszej ciąży, więc on tu wątpliwości nie ma
tymczasem idę się położyć, ledwo na oczy patrzę
chyba też się zaraz położę, -
kasiuleks wrote:Kochane martwia mnie te ciagniecia w podbrzuszu, wiem ze czesto tak jest na poczatku ciazy, ale mimo wszytko sie martwie. Mam takie wrazenie , jak by miala zaraz przyjsc @ , tez tak macie ?
witam :*
tez mam te ciągnięcia
i w ogóle witam dziewczyny w 2015 ! Tym które nie miały jeszcze wizyty, niech Nam zleci jak najszybciej do tego terminu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 12:43
-
Nancy87 wrote:Ja dzisiaj się dobrze czuję. Mam ochotę na kawę i spacer:) Wczoraj przywitałam nowy rok picolo hehe
ja też jakie kupilaś ja truskawkowe
Zrobiłam sobie coś pysznego teraz, koktail, z bananów, pomarańczy, mango i awokado. Bomba, smakuje przepysznie -
Lady Savage wrote:Kasiulek, ty jesteś widzę po pasku przed terminem miesiączki ?
Kochana no wlasnie po pasku tak widac , ale jestem juz po terminie. W tym cyklu mialam wczesniej owu i dlatego sie to tak przesunelo ;/ -
Lady Savage wrote:ja też jakie kupilaś ja truskawkowe
Zrobiłam sobie coś pysznego teraz, koktail, z bananów, pomarańczy, mango i awokado. Bomba, smakuje przepysznie
A nie wiem jaki ro był, bo byliśmy u rodzinki i podkradłam dzieciom hehe. Ale był bardzo dobry i możliwe, że to truskawka:pkasiuleks lubi tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:A nie wiem jaki ro był, bo byliśmy u rodzinki i podkradłam dzieciom hehe. Ale był bardzo dobry i możliwe, że to truskawka:p
Hehe a pamiętasz czy był czerwony w kieliszku czy pomarańczowy -
Nancy87 wrote:Czerwony:)
Też mam sesję W sobotę jadę na uczelnię...Tak mi się nie chce...Dobrze, że w lipcu obrona:) Tylko trzeba pracę mgr napisać
to na tym samym wózku jedziemy nie jesteś czasem moją siostrą bliźniaczką zaginioną w dziwnych okolicznościach haha -
nick nieaktualnyCześć Wam w Nowym Roku!
Dziewczyny, nie martwcie się brakiem objawów. Każda ciąża jest inna, więc nawet u tej samej kobiety kolejna ciąża może przebiegać zupełnie inaczej No i objawy same w sobie nie są żadnym wyznacznikiem tego, czy ciąża jest zdrowa. To, że ktoś je odczuwa, wcale nie gwarantuje powodzenia, a to, że ktoś ich nie odczuwa, nie znaczy, że coś jest nie tak. Czy któraś z Was ma objawy, czy nie ma - i tak urodzi zdrowe dziecko Tylko te bezobjawowe będą się mogły potem pochwalić, że super znosiły ciążę, podróżowały, bawiły się, radziły sobie... A te objawowe często mają wspomnienie (szczególnie z 1 trymestru) pt. źle się czułam. Także myślę, że tak na logikę biorąc, lepiej nie mieć zbyt dużo objawów, nie męczyć się i cieszyć się życiem
U mnie też sesja pod koniec stycznia Ale wrzucam na luz. Zawsze wszystko zdawałam w 1wszych terminach i miałam z głowy, teraz sobie rozłożę materiał tak, żeby się nie zmęczyć za bardzo ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 14:23