Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sigma wrote:
U mnie też sesja pod koniec stycznia Ale wrzucam na luz. Zawsze wszystko zdawałam w 1wszych terminach i miałam z głowy, teraz sobie rozłożę materiał tak, żeby się nie zmęczyć za bardzo ;P
No właśnie myślę nad tym by dwa bardzo trudne i stresujące egzaminy przenieść na 2 połowę lutego -
nick nieaktualnyNo to musisz przemyśleć dobrze, co Ci się bardziej opłaca
Ja nic nie przekładam, ale tym razem nie będę zarywać nocy tylko po to, żeby coś zdać - jak czegoś nie zdążę/nie dam rady się nauczyć, to zawsze są 2-gie terminy albo warunki. Dziecko jest dla mnie priorytetem -
Sigma wrote:No to musisz przemyśleć dobrze, co Ci się bardziej opłaca
Ja nic nie przekładam, ale tym razem nie będę zarywać nocy tylko po to, żeby coś zdać - jak czegoś nie zdążę/nie dam rady się nauczyć, to zawsze są 2-gie terminy albo warunki. Dziecko jest dla mnie priorytetem
Ja na warunek sobie nie mogę pozwolić, bo chcę robić studia doktoranckie
-
Hej hej, jeszcze raz wszystkiego naj w Nowym Roku!
Zycze wam powodzenia na sesji.
Ja w nocy mialam kilka silnych skurczy, wzielam no spe i przeszlo. Ogromnie sie przestraszylam i caly czas sie denerwuje. Mam nadzieje ze to nie powtorka tego okropnego sprzed kilku miesiecy ;( Dzis czuje sie calkiem dobrze, zadnych objawow oprocz niewielkiego parcia na pecherz. Mam nadzieje ze to nie jest zly znak.
Wczoraj chcialam ustawic sobie suwaczek ale jakos sie boje, aby nie zapeszyc. Powiedzcie mi ktory link musze skopiowac ze stronki aby suwaczek byl widoczny u mnie? Bo sa jskies 3 do wyboru. I potem ten link trzba wkleic w ustawieniach w podpisie tak? -
agata83 wrote:Hej hej, jeszcze raz wszystkiego naj w Nowym Roku!
Zycze wam powodzenia na sesji.
Ja w nocy mialam kilka silnych skurczy, wzielam no spe i przeszlo. Ogromnie sie przestraszylam i caly czas sie denerwuje. Mam nadzieje ze to nie powtorka tego okropnego sprzed kilku miesiecy ;( Dzis czuje sie calkiem dobrze, zadnych objawow oprocz niewielkiego parcia na pecherz. Mam nadzieje ze to nie jest zly znak.
Wczoraj chcialam ustawic sobie suwaczek ale jakos sie boje, aby nie zapeszyc. Powiedzcie mi ktory link musze skopiowac ze stronki aby suwaczek byl widoczny u mnie? Bo sa jskies 3 do wyboru. I potem ten link trzba wkleic w ustawieniach w podpisie tak?
url
-
Nancy87 wrote:Lady, a co studiujesz:)? Ja już dawno mam temat ale zawsze mówiłam, że zajdę w ciążę, pójdę na l4 i będę pisać
Ja tak samo mówiłam ja studiuje mediewistykę (specjalista od średniowiecza) a temat pracy magisterskiej Pochówki królowych polskich z dynastii Jagiellonów i dzieci królewskich
A Ty ? -
Nancy87 wrote:Wow, wow:) Ciekawy kierunek, pierwszy raz słyszę Ja licencjat robiłam z pedagogiki opiekuńczej i resocjalizacyjnej, a teraz studiuję pedagogikę wczesnoszkolną i przedszkolną.
Coś tu dzisiaj cicho...Czyżby dziewczyny odsypiały:)?
Ja spałam dziś 3 godziny, tak się źle czułam, ból głowy, zawroty, ale przespałam to i już lepiej,
ja jestem też po pedagogice, nauczyciel historii dla podstawówki i gimnazjum -
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy to objaw ciąży, ale od kiedy w niej jestem ciągle kicham, zdarza się nie raz że w ciągu dnia kichnę sobie ze 20 razy, na początku bałam się xD żeby mi dziecko nie wypadło, bo jak kicham to mam taki odrzut że masakra, ale jak widać wszystko jest ok
skabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidze że nie jestem sama z sesja 10 stycznia mam pierwszy egzamin i powiem Wam że nie chce mi sie uczyc i chyba za bardzo się nie poucze licze na to że się jakos uda:)
Lady Savage kieruenk faktycznie masz niespotykany Ja robie teraz magisterke z biotechnologii kosmetologicznej od pażdziernika a jestem po kosmetologii:) -
Oj joj ja widzę że tu same studentki tylko dziewczyny nie boicie się w trakcie L4 na zajęcia chodzić? Nie jest tak że możecie mieć problemy z tego powodu? Ja się aż tak nie znam ale wydaje mi się że pracodawca czy zus może uznać to za naruszenie...
Tak czy siak życzę wam zaliczenia sesji bezstresowo i w pierwszym terminie!
Ja dziś miałam strasznie zabiegany dzień od wczoraj w sumie, bo znajomi po imprezie na noc zostali, potem na obiad noworoczny do rodziców i do ciotki na 80 urodziny ale się mega cieszę, bo zaczynam odczuwać pierwsze mdłości
Nancy też się kiedyś skusiłam na sztuczne rzęsy na wakacje efekt super ale wygoda mycia twarzy i tarcia oczu masakra trza się przyzwyczaićWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 22:12
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnyNancy87 fajny efekt no ale niestety kosztuje i czasochłonne tez, ja powiem że nigdy nie miałam przedłużanych rzęs ale ja mam tak wrażliwe oczy że nie dałabym radę nawet
eM nie strasz mnie bo kurcze nie wiem jak to jest własnie z L4 i jazdą na studia dziewczyny jak myslicie? Ja nie zamierzam przerywac studiów chce je dokonczyc -
wiaraczynicuda wrote:Nancy87 fajny efekt no ale niestety kosztuje i czasochłonne tez, ja powiem że nigdy nie miałam przedłużanych rzęs ale ja mam tak wrażliwe oczy że nie dałabym radę nawet
eM nie strasz mnie bo kurcze nie wiem jak to jest własnie z L4 i jazdą na studia dziewczyny jak myslicie? Ja nie zamierzam przerywac studiów chce je dokonczyc
Kurcze ja też nie wiem jak to jest, ale ja jeżdżę raz na dwa tygodnie i tylko w soboty, także nie ma tragedii. Mój pracodawca akurat na pewno nie będzie robił z tego powodu problemów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 22:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny