Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
D. wrote:witacie kochane! dołączam do wrześniówek, termin porodu wyznaczony przez ovu to 7 września w sobotę czeka nas pierwsza wizyta u lekarza
jak to możliwe że masz starszą ciąże jak ja i póżniej rodzisz ? mnie ovu wyznaczył termin na 4 września -
nick nieaktualnySkoro jest taki bałagan w tych datach, to prawdopodobnie BBF wyznacza datę wg ostatniej owulacji, a nie OM. Tak przypuszczam przynajmniej
Skabarka - tak, już lepiej dzięki
Przespałam się, po wstaniu wypiłam kawkę i jest git troszkę mnie mdli, ale tak leciutko, że nic nie szkodzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:hej dziewczyny
ja też miałam kiepską noc ;-/ z racji tego że wczoraj tak dobrze się czułam, to skusiłam się na sałatkę na spotkaniu sylwestrowym i niestety ale okrutnie się po niej w nocy męczyłam
Też miałam dziś straszną noc, w ogóle nie przespaną, na boku mi było źle, na plecach, kręciłam się jak Sid leniwiec, -
Kurcze, to ja nie wiem ale cos jest nie tak... Oprócz tego, ze mi nie smakują słodycze, a pokochalam produkty maczne i mięso i wiecznie chce mi sie spac to nie mam żadnych objawów.
I pomimo bety i dwóch testów to jakoś wciąż nie wierze, ze jestem naprawdę w ciąży... -
Nancy87 wrote:Dzień dobry:) Ale miałam dzisiaj okropny sen. Śniło mi się, że miałam usg i coś było nie tak...
Ja gdy się dowiedziałam że jestem w ciązy, śniło mi się że śpie, i budzę się rano w łóźku pełnym krwi, i w szpitalu mi mówią ze poroniłam. Straszne, staram się o tym nie myśleć, i każdego dnia witam się i życze dobrej nocy dzidziulowi,