Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyByłam dzisiaj na ktg,początkowo położna chciała mi wmówić,że za mało pije bo za wysoke tętno miał mały,ale później się uspokoiło i stwierdziła,że jest ok
Ja staram się dużo pić,wręcz się zmuszam(bo nie należe do tych co lubią opijać brzuszki jak np.mój Mąż
) wczoraj z 3l wypiłam.
Sigma dziękuje za opis poroduKońcówka faktycznie wzruszająca...ale dajesz nadzieje,pisząc że kobiety na porodówce tak głośno nie krzyczały jak Ty-czyli nie każdy poród tak wygląda
WiaraCzyniCuda ja też pierwsze co zwróciłam uwagę,że macie strasznie małe łóżko i sypialnia ogólnie chyba też malutka co?ale kącik przytulny
agatka196 współczuje,że po wyjściu ze szpitala musiałaś i miałaś jeszcze siłę sprzątać!A Mąż to poleciał już po całości...!Ja to chyba bym to zostawiła dla niego jak przyjdzie żeby posprzątał
-
hej wpadam tylko zameldować się po wizycie.
mała waży 2661g, wszystkie parametry super i na USG widać było niezłą czuprynę na główce ale buźki pokazała tylko kawałek także bez zdjęcia, najważniejsze że wszystko okach no i gin powiedział że w sierpniu Anastazja na świat raczej nie przyjdzie, więc czekamy do września - także super! a za tydzień mam pierwsze KTG, aaaa i jeszcze GBS - nic tam nie wychodowałam więc jest ok
Gusiak, Staraczka23, Sigma, Misi@, skabarka, karolcia87, trix, snoopy_etka lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/850ae7b88f28.jpg
Tak mi się skojarzyło po tym jak mój szanowny małżonek drugi dzień wynosi śmieci...
Tyle razy już schodził na dół, a ciągle biedak zapomina... jak nie weźmiesz worka i nie postawisz przed drzwiami to koniec... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGusiak wrote:Staraczka może faktycznie powoli zaczyna Ci odchodzić czop... tylko czy to nie za wcześnie?
Ja w tel mam dwie aplikacje i tak w jednej ustawilam date OM czyli dzisiaj 36tc a w drugiej z usg pokazuje 37+5 -
A to my na 2 dni przed porodem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 19:26
Staraczka23, la_lenka, Gusiak, kasig, Nancy87, diatomka, easymum, Carolline, Misi@, Dominka92, Lilla My, julita, agatka196, Czarna_88, Kasiarzynka, trix, snoopy_etka, adzia, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
Gusiak wrote:Staraczka może faktycznie powoli zaczyna Ci odchodzić czop... tylko czy to nie za wcześnie?
Raczej niechyba że zacznie rodzić dziś w nocy, położna nam mówiła że czop może odejść podczas akcji porodowej, a równie dobrze na 3 tyg przed.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gusiak wrote:Lady to co już ostatnie zdjęcie w dwupaku?
Pewnie w niedziele to z tych emocji nie będziesz mogła w ogóle zasnąć
oj takostatnie
chyba że popstrykamy sobie focie w szpitalu przy skurczach
-
Lady dzięki za info i fatyge. Znalazłam jedna str na internecie gdzie nie polecili tego sklepu. Jestem w kropce zamówiłam stamtąd materac lektator i nianie. Pieniądze zamrożone teraz co zamawiać gdzieś indziej a co z tym zamówieniem...wyć mi się chce!!!!
-
nick nieaktualnyjustysss wrote:Lady dzięki za info i fatyge. Znalazłam jedna str na internecie gdzie nie polecili tego sklepu. Jestem w kropce zamówiłam stamtąd materac lektator i nianie. Pieniądze zamrożone teraz co zamawiać gdzieś indziej a co z tym zamówieniem...wyć mi się chce!!!!
Kiedyś zostalam wyrolowana z telefonem na olx odzyskalam go po tygodniu po zgłoszeniu