X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • 4me Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Tak ale u nas nie ma nawet miejsca żeby schodzi "szczytem" i R śpi od okna i wchodzi normalnie bokiem nade mną :) Z racji małego pokoju zawsze tak u nas było więc jesteśmy przyzwyczajeni do takiej "niewygody" :)
    Eeee tam z tym lozkiem- ważne, ze Wam wygodnie. Za to urządzone bardzo ładnie macie- podoba mi się ! :)

wiaraczynicuda lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 23:07

• Kucykowa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Dziewczyny z Poznania gdzie chcecie rodzić? tzn. w którym szpitalu?

Ja chcę na lutyckiej :)
    W Sw.Rodziny :)

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mykam do łóżka oczywiście ;/ przychodzi 17 i skurcze, jeszcze wezmę sobie ciepłą kąpiel może dziś w końcu urodzę.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Czy Wy też ostatnio jak ja nie macie ochoty na innych ludzi? Z nikim mi się nie chce spotykać, dzwoniła do mmnie męża kuzynka, ja akurat spałam, to nie odebrałam ale jak teraz mam do niej oddzwonić, to aż mnie coś trafia. Chyba mam dosyć odpowiadania na pytanie: "no jak Ty dajesz radę w te upały? My umieramy." lub "jeszcze się dzidzia nie rodzi?". Okropna się zrobiłam na tej końcówce hehe. Najchętniej siedziała bym tylko z moim i rodzicami. Może zdziczałam przez te 9 miesięcy w domu:D
    Nancy,jakbym czytala o sobie :) Wkurw mnie na sama mysl o gosciach bierze...

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pamietam, ktora z Was polecala bobini do prania, ale dziekuje! Pachnie cudnie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 20:30

Lilla My lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • ceska Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzulus waga jedynie lozysko i przeplywy idealne
    Dobra najpierw prywatna okulistka, pozniej prywatny psychiatra zobaczymy moze sie uda

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 20:34

oar8skjod4lwslof.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też używam Bobini :)

diatomka lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje,ze wozeczek zamowiony :) Kolor Malachit-czyli nr 5 :) Odbior za okolo 4 tyg
    Juuupi :))))

Dżuls, Misi@, skabarka lubią tę wiadomość

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ceska wrote:
    Dobra najpierw prywatna okulistka, pozniej prywatny psychiatra zobaczymy moze sie uda
    Aż tak się boisz tego leżenia w szpitalu? :)

8pdp47e.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kucykowa wrote:
    Nancy,jakbym czytala o sobie :) Wkurw mnie na sama mysl o gosciach bierze...

Do mnie ma koleżanka przyjechać w niedzielę, przez co jestem uziemiona i nie mogę pojechać do rodziców. Nawet średnio przepadam za tą koleżanką ale już od kilku miesięcy się wprasza, więc chcę ją mieć z głowy. Zebrało się wszystkim na odwiedziny chwilę przed porodem wrr.

W ogóle co mój teść przed chwilą zrobił. Brak mi słów. Nie muszę pisać jak jest cholernie gorąco, a on podpalił w piecu, bo jakieś śmieci chciał spalić i mi nie powiedział o tym. Wszędzie zamknął grzejniki ale...upsss zapomniał o naszej sypialni! Mam tam chyba z 40 stopni. Próbuję zrobić jakiś przeciąg, chociaż wiatr słaby. Już mam dzisiaj pospane.

No i jak tu mieć dobry humor hehe. Jeszcze czekam aż mąż mnie wkurzy. Zobaczę za kilka godzin czy jest odpowiedzialny. Poszedł z kolegami na pożegnalne piwo (tzn. on ma pić soczek), jest nawet samochodem. Ciekawa jestem czy nie wykombinuje zostawienia samochodu u moich rodziców i czy nie załatwi sobie kierowcy.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie kupiłam bobini bo promo było w Rossmanie :D

diatomka lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • ceska Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Aż tak się boisz tego leżenia w szpitalu? :)
    Boje sie strasznie tylko tego lezalam 3 tyg po operacji kregoslupa... wrak na psychotropach...
    Porodu sie nie boje czy cc czy naturalny kazda musi to przezyc .
    Ale tego wlasnie tegovtym bardziej ze nic mi nie dolega nie musze odpoczywac nie czuje sie slabo oj nie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 20:59

oar8skjod4lwslof.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, pomocy! Sposob na bol glowy. Na straszny bol glowy! Powiedzialabym, ze to chyba nawet migrena! Boli mnie w skroniach z obu stron i nie moge sobie z tym poradzic. A zaczelo sie od rozmazanego obrazu przed oczami. Czytalam ksiazke, ale musialam przestac bo mi sie zlewac wszystko zaczelo i potem momentalnie mnie glowa zaczela bolec... nie mam paracetamolu, pobliski sklep zamkniety, maz na nocce a ja do samochodu z takim bolem glowy nie wsiade...

l22nhdge5b933eoh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu, bez paracetamolu to może być kiepsko. Jakiś zimny okład na głowę, masaż skroni i może spróbuj się przespać?

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy mnie to bardziej beda pytania denerwować jak bede z mała wychodziła
    Imię,ile wazyla ,ile mierzyla jak rodzilam ile czasu itd

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldonaa, będzie cięzko migrenę zbić domowymi sposobami... ale tak na chłopski rozum - wyjdź na powietrze, dotleń się porządnie, a potem spróbuj zasnąć...

• kasig Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldonaa skoro nie masz apapu to jedyne co mi do głowy przychodzi to zimny kompres na czoło i połóż się na chwilkę, może Ci to przyniesie choć minimalną ulgę

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ceska wrote:

Ceska nie wiem jak jest u Ciebie w szpitalu, ale nie wszędzie przechodzi zaświadczenie od okulisty... czasem szpital niestety podważa takie zaświadczenie i mimo wszystko kładzie nacisk na SN, chyba łatwiej jest w Pastowym szpitalu z zaświadczeniem od psychiatry...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Dziewczyny, pomocy! Sposob na bol glowy. Na straszny bol glowy! Powiedzialabym, ze to chyba nawet migrena! Boli mnie w skroniach z obu stron i nie moge sobie z tym poradzic. A zaczelo sie od rozmazanego obrazu przed oczami. Czytalam ksiazke, ale musialam przestac bo mi sie zlewac wszystko zaczelo i potem momentalnie mnie glowa zaczela bolec... nie mam paracetamolu, pobliski sklep zamkniety, maz na nocce a ja do samochodu z takim bolem glowy nie wsiade...
    Sasiedzi?? Moze ktoś ma paracetamol
    A ciśnienie jakue masz? Moze za niskie i stad ten bol wtedy cola albo kawa

relgio4pxlxziakh.png
‹‹ 2007 2008 2009 2010 2011 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ