Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
agatka196 wrote:Nadrabiam Was ale już nawet nie pamiętam co miałam napisać.
W każdym bądź razie R dostał zrypy i jutro od rana na szacie będzie latał.
Co do porodów wczoraj dziewczyna przyszła do szpitala po terminie. Zjadła kolacje i mówi że plecy ja bolą. Położna do niej by się położyła. Chwilę później jak z procy biegła po korytarzu trzymając się za krok i krzycząc że rodzi. 10 minut i mały był na świecie. A pani o de mnie z sali pyta się co zrobiła że tak urodziła szybko i że akcja się rozkrecila to ta mówi "zjadłam tylko parowke na kolacje".
Aldona a może masz amol? Delikatnie wtarłabyś sobie w czoło. A jak nie to tylko świeże powietrze i okłady.
ha ha ja pół godzinki temu zjadłam parówki na kolacje -
Dżuls wrote:Hahahaaa dobiję do końca 37 tygodnia i zaoptruję się w parówki
A tak na serio, to jestem ciekawa, czy u mnie potwierdzi się toeria mówiąca o tym, że każdy następny poród jest szybszy i łatwiejszy... no zobaczymy :>
Dżuls wczoraj na salę dali mi babeczke 39 lat ma już 3 córki i teraz synuś w brzuszku. Jest 8 dni po terminie i na ktg skurcze max 8%. K mówi ze wszystkiego juz próbowała. Dziś po schodach zasówała jak maratończyk i nic zero. Jak do poniedziałku nie urodzi będą wywoływać. -
Parówki były firmy JBB
jak coś. Ale wszyscy je jedliśmy na kolacje. Fakt ze dziś urwanie głowy było bo rodziła jedna za drugą + kilka cesarkek.
Julita teraz żałuj nas wszystkich które zgaga nie odpuszcza. Ja jestem jej najlepsza przyjaciółka od x czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 21:44
-
agatka196 wrote:Dżuls wczoraj na salę dali mi babeczke 39 lat ma już 3 córki i teraz synuś w brzuszku. Jest 8 dni po terminie i na ktg skurcze max 8%. K mówi ze wszystkiego juz próbowała. Dziś po schodach zasówała jak maratończyk i nic zero. Jak do poniedziałku nie urodzi będą wywoływać.
Mam tylko nadzieję, że młody i jego 4 kg przetarły szlaki. Kichnę i młoda wyskoczy
skabarka, trix lubią tę wiadomość
-
Dżuls wrote:Nie pocieszyłaś mnie
Mam tylko nadzieję, że młody i jego 4 kg przetarły szlaki. Kichnę i młoda wyskoczy
Ta pani mówi do synka "no synuś siostry przetarly ci już szlaki i kanał la mache" no wychodź. A malutki jest bo 3 kg ma.Dżuls lubi tę wiadomość
-
W sypialni 24/24 mam okno otwarte i tym sposobem jest w niej nawet chlodno. Zreszta dzis u mnie tak wieje, ze w ciagu dnia temperatura na dworze nie przekroczyla 26 stopni, a w domu mam aktualnie niecale 24.
Jak nic typowa migrena. Cholerstwo jakich malo. Moze trzeci raz w zyciu to mam.
Aktualnie leze w sypialni z zimnym okladem i masuje te skronie. Okno otwarte na osciez a dachowe uchulone i normalnie mam ciary od tej zimnej szmaty i wiatru z dworu. Brr.
Jesli w ciagu pol godziny nie przejdzie, to przyszla bratowa przywiezie mi tabletki. Po 22 wychodzi z pracy wiec akurat. -
agatka196 wrote:Parówki były firmy JBB
jak coś. Ale wszyscy je jedliśmy na kolacje. Fakt ze dziś urwanie głowy było bo rodziła jedna za drugą + kilka cesarkek.
Julita teraz żałuj nas wszystkich które zgaga nie odpuszcza. Ja jestem jej najlepsza przyjaciółka od x czasu
Jak rodziły jedna za drugą to rzeczywiście coś w tych parowkach musiało byćagatka196, Carolline lubią tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Julita teraz żałuj nas wszystkich które zgaga nie odpuszcza. Ja jestem jej najlepsza przyjaciółka od x czasu
żałuję, współczuję i głaskam po główcejeju jak z tym żyć!? obym to był mój pierwszy i ostatni raz
agatka196 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaka ja wściekła na swojego jestem , siedzi debil i sie alkoholizuje az go od pijakow wyzwalam .
O nie tak nie bedzie skoro ma ojca pijaka po odwyku to sie nie zawaham zadzwonic do niego nawet w nocy i powiedzieć zeby synka naprostowal bo nie dociera do niego ze ma byc mobilny , chuj mnie obchodzi ze ostatnio powiedzial jak bedzie po % to weźmiemy taxi ale nie pomysli ze jak wyczuja alkohol to go nie wpuszcza na porodowke .
Co za @&&!€€!$¥$ <$»|\|<|\¡\$ !!!!! -
Julita oby
Anulka najgorsze było dziś to że wszyscy zrobili sobie długi weekend i została jedna lekarka i świeży lekarz. I już byłam pewna że przez to do domu nie wyjdę. Pani dr była taka zajechana że mówi do mnie "nie pamiętam kiedy miałam taki maraton". I faktycznie tak było. Oni dziś biegali wszyscy po tym oddziale. -
agatka196 wrote:Julita oby
Anulka najgorsze było dziś to że wszyscy zrobili sobie długi weekend i została jedna lekarka i świeży lekarz. I już byłam pewna że przez to do domu nie wyjdę. Pani dr była taka zajechana że mówi do mnie "nie pamiętam kiedy miałam taki maraton". I faktycznie tak było. Oni dziś biegali wszyscy po tym oddziale.
A coś to za lekarka? To współczuję a gdzie było wtedy do końca dyżuru to ciekawi mnie ile jeszcze mieli takich akcji do końca znany -
agatka196 wrote:Blondyna. Małgorzata Stefański chyba tak się zwie. On często naburmuszona chodzi
A to wiem która uciekam na horror na Polsacie milej nocy wam życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 22:45