Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moka synek zakochany po uszy. ☺I naprawdę bardzo mi pomaga. A jak dumnie pchal dziś wózek na spacerze. ☺Pilnuje każdego kto się zbliża do Leny żeby najpierw umili ręce. Czasami tak to komiczne wygląda. Ale widzę że przejął się rolą brata. ☺
skabarka, moka89, Gusiak, Misi@, .ona., 4me lubią tę wiadomość
-
KathleenPL wrote:Co do butów to mąż mi kupił new balance i się teraz śmieje, ze mogę je reklamować jako buty ciazowe. Nie chciałam kupować butów w 3 trymestrze bo pewnie nogi spuchniete itp. Ale akurat było promo, P powiedział żebym przymierzyla i się zakochalam. To najlepsze i najwygodniensze buty jakie w życiu miałam. Jedyny minus to fakt, że trzeba wiązać
Ale jak juz je masz na nogach to wrażenie jakby się nic nie miało. Sa idealne!
nie wiem czy mierzylas air maxy ale te sa dopiero mega wygodne
mam 2 pary air max ów i juz czaje się na kolejne
-
nick nieaktualnyTo i my się wrzucimy
wczoraszy spacer - kawka w mc na świeżym poiwetrzu
malutki wciśnięty w górę gondoli, bo niżej świeciło mocne słońce
agatka196, Staraczka23, la_lenka, aldonaa, Lilla My, Gusiak, MadziaRatMed, Dominka92, easymum, Carolline, Kucykowa, Czarna_88, skabarka, Misi@, agniesja, karolcia87, Nancy87, kasig, diatomka, KathleenPL, sweety, SweetCherryPie, .ona., Bruma, chabasse, snoopy_etka, adzia, kiti, 4me, Anitka201, monaaa85, paula2013, alutka, Paulinek, Wonderland lubią tę wiadomość
-
Adzia to super, mały pomocnik zawsze się przyda
Moja kuzynka ma drugie po 10 latach i ta starsza jest tak rozpieszczona, że było ostro zanim siostra jej się urodziła. Od samego początku, jak dowiedziała się o rodzeństwie to była na NIE. I niewiele zmieniło się po narodzinach małej. A przecież 10 letnie dziecko juz mogłoby się fajnie opiekować młodszymi pomagać mamie
-
moka89 wrote:Adzia to super, mały pomocnik zawsze się przyda
Moja kuzynka ma drugie po 10 latach i ta starsza jest tak rozpieszczona, że było ostro zanim siostra jej się urodziła. Od samego początku, jak dowiedziała się o rodzeństwie to była na NIE. I niewiele zmieniło się po narodzinach małej. A przecież 10 letnie dziecko juz mogłoby się fajnie opiekować młodszymi pomagać mamie
-
Ja mam 7 lat starszego brata. Najpierw, jak byłam w brzuchu to chciał mnie wsadzić do pieca i upiec. A jak się juz urodziłam do błagał rodzicow, żebym mogła spać w jego pokoju. Generalnie chyba nie było wielkiej traumy, ale każde dziecko inne więc kto wie...
-
nick nieaktualnyNo Milanek jest kompaktowy bardzo, maluszek w końcu
jak się rozprostuje to długi całkiem, ale jak się pozwija to zupełne jajeczko
potrafi się tak pozwijać jak w brzuchu
My nie mamy schematu dnia, działamy wg aktualnych potrzeb (dziecka i naszych).
Kucykowa, KathleenPL lubią tę wiadomość