Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny chyba Was nie nadrobie caly dzien bez netu i tyle zaleglosci:)))
chcialam sie pochwalic wreszcie jest narazie fotka tak na szybko tylko przymiarka brakuje zoltej poduchy i pomponow
easymum, la_lenka, Dżuls, Gusiak, Dominka92, Kucykowa, skabarka, Misi@, Staraczka23, chabasse, snoopy_etka, diatomka, kasig, agatka196, Anitka201, Czarna_88, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Gdyby nie to zmęczenie i wielki brzuch, to ja bym mogła jeszcze leniuchować na l4:)
Ceny na buty w ccc mają zarąbiście niskie, plus dodatkowy rabat dla klubowiczów i co? Nie mogę kupić nowych sandałków, bo nogi opuchnięte i wszystko będzie teraz ciasne, a po porodzie za luźne
-
Dżuls wrote:PannaB - a co to jest to białę cudo obok łóżeczka? Jakiś kosz na zużyte pieluchy??
http://www.google.pl/aclk?sa=l&ai=Cy8jaM73UVeHyOsj3ywO5m4_YD5mR-OEGsdvd1tIBuMH1wZoBCAQQBCgFYOmMz4XsGqAB8a2T_gPIAQepApXtaM-ywJE-qgQmT9APej1_WjwVkN6xJ9VNQpaEf8jHyS6cvEA1JM1oXeCiLxnnaC7ABQWgBiaAB_fR7AGQBwGoB6a-G9gHAeASoJzxiu6B06dS&sig=AOD64_0TJFlq8VNAtJKGNGwknX9fmv1ACg&ctype=5&clui=21&rct=j&q=&ved=0CDQQwg9qFQoTCIWmhaDWtccCFUHxcgodHbgDLA&adurl=http://www.tomi.pl/angelcare-kosz-na-pieluchy-deluxe.html -
Nasza smerfetka na pierwszym spacerku. ☺la_lenka, Misi@, skabarka, Nancy87, Wonderland, MadziaRatMed, aldonaa, 4me, KathleenPL, Lilla My, Paulinek, easymum, wiaraczynicuda, Dominka92, agniesja, SweetCherryPie, Gusiak, snoopy_etka, chabasse, Kasiarzynka, .ona., monaaa85, diatomka, kasig, Sigma, AniaM, agatka196, Anitka201, Kucykowa, Czarna_88, karolcia87, Bruma, ceska, kiti, paula2013 lubią tę wiadomość
-
Moka ja nawet do obuwniczego nie wchodzę, bo ciągle gadam sobie głupia, że już mi nic nie pomoże w poprawieniu wyglądu. Ciuchy dawno przestałam kupować, a buty też odpuściłam, bo nie wiem w czym będę po porodzie chodzić, co będzie dla mnie dobre i co za tym idzie jakie buty będą mi pasować.
Anulka ja z lady kilka h temu pisałam. Zaraz do niej napiszę. -
dokładnie .. chyba wszystkie czują to samo na końcówce.. strach przed porodem, ale i chęć spotkania z mluszkiem wkońcu i zadbania o siebie- ja mam bon do badury na buty za 100 zl wazny do 31.08 i musze cos w ciemno wybrac bo i tak mierzenie nie ma sensu:/ no i wziąść się za wagę i dobre odżywianie ehh a tu takie czekanie teraz nie wiadomo jak długie
-
nick nieaktualny
-
adzia wrote:
Nasza smerfetka na pierwszym spacerku. ☺
ja mam stojak na wanienke, ale to datego, ze dostalam:) mysle, ze jesli sie ma fajny stol to nie trzeba, a jak nie to warto w troce o kregoslupadzia lubi tę wiadomość
-
PannaB wrote:dziewczyny a macie stojaki na wanienke??maz mowi ze bedziemy stawiac na stole ale jakos tego nie widze
-
PannaB wrote:a jakie to sa rozmiary?bo ja mam mniejsza chyba wanienke z ikei to chyba trzeba nie taki typowy stelaz?poradzcie
Ja chciałam ikeowa ale właśnie przez stojak zrezygnowalam- nie wiem jak to bym miala kupic przez neta i miec pewność, ze będzie pasować... czytaj nie spadnie mi Np wanienka podczas kąpieli kiedys....