Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja siedzę w poczekalni do gina.
Wyszłam chwile wcześniej bo jeszcze po wyniki i do sklepu i myślałam że będę na styk a tu jeszcze 35 minut czekania
Ostatnio ledwie zdążyłam a dziś chyba nóżkami za szybko przebieralam. Dobrze ze wzięłam tableta to chociaż nudzić się nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKucykowa wrote:Hejka
My po wizycie:Olenka wazy 3030g i miewa sie dobrze)) Gin mowi,ze zdrowa,dorodna kobietka:) Z USG tez wyszlo dzis 8.09. a z OM mam 19.09. Pozyjemy,zobaczymy:)
GBS ujemny,ktg w normie,skurcze 20%. Ola glowka w dol. Teraz wizyta za 2 tyg i ostatnie badania krwi oraz moczu.
Dzis przegielam z chodzeniem i teraz leze,bo spojenie mnie boli...
Skabarka,spokojnie.Miesiac zleci szybciej niz myslisz i bedziecie razem w 4 codziennie -
Jak ja Was tak czytam i czytam codziennie to dalej nie rozumiem czemu sie większość tak nakręca- kazdy skurcz, kazda bol to ze juz zaraz rodzimy. Laseczki- te które maja początek wrzesnia- jeszcze rozumiem ale resztę? Naprawde nie jedna z nas te ciążę jeszcze przenosi... Spakować torby, przygotować wyprawke i leżeć i pachnieć- bez nakręcania sie bo zwariujecie
Ja wg OM mam jeszcze miesiac wiec w ogóle o tym nie mysle i sie nie nakręcam- ileż spokojniej sie zyje( i to napisawszy pewnie sobie zafundowalam od losu wcześniejszy, niespodziewny poród
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 17:08
Anitka201, Staraczka23, .ona., Carolline, Gusiak, KathleenPL, Dżuls, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Ja też siedzę w poczekalni bo przyszłam wcześniej na wizytę.. i tak was czytam i nadrabiam i wychodzi na to ze już jestem następna w kolejce
jee zaraz zobaczę moją kruszynkę
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam dziś na ostatniej wizycie u ginekologa mała wazy prawie 2,9kg ogólnie wszystko okej szyjka długa zero rozwarcia.. Mam 2,5 tygodnia do porodu, a mój gin jedzie teraz na urlop i wraca 9 września i jak do tej pory bym nie urodziła to mam do niego tego 9 września pójść ale i on i ja mamy nadzieje ze urodzę...
Nie chce małej przenosić i się zastanawiam co robić żeby ta szyjka zaczęła się skracać bo ja jestem aktywna nie leże w ciągu dnia w ogóle praktycznie, ciągle na nogach a i tak nic się nie dzieje, dziś umyłam okna w salonie i myślę co tu zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 17:55
aldonaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny