X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Misia lady nic nie robią. W pierwszy dzień założyli tylko balonik, teraz ani oksy nie chcą podać ani nic. Kazali pochodzić po schodach, masować sutki i czekać aż samo ruszy. Do domu też nie chcą jej puścić, ze względu na tę cukrzycę 4 razy dziennie monitorują małą.
    To biedna się nameczy na ten patologii :(

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Jak byłam w szpitalu to jednej dziewczynie wywoływali i wyglądało to tak, że w wtorek była I próba. We środę odpoczywała i w czwartek kolejna, która również się nie powiodła i miała mieć III próbę w sobote, jak sie nie powiedzie to wówczas CC. Może u Lady tez tak będzie ?
    Ja Tak mialam na pato jak się przeterminowalam. Jeden dzień oksy, potem przerwa i potem znowu oksy. Dopiero za drugim razem poszło.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwi mnie tylko dlaczego tam pisze że przesyłka sądowa :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Ja Tak mialam na pato jak się przeterminowalam. Jeden dzień oksy, potem przerwa i potem znowu oksy. Dopiero za drugim razem poszło.
    Jak ona jest od poniedziałku to dzisiaj mogła by mieć drugą próbę .

Czekamy na info :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 23:11

Misi@ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta dziewczyna za pierwszym razem miała balonik, który źle wspominała. Ale ona też była przeterminowana. :)Płakała bo już miała dosć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarbka. Mój mąż też pracuje w takich godzinach (7:30-15:30):)Będziecie mieli czas dla siebie.
    Ja pracowałam do 16:00 to po mnie przyjeżdzał do pracy i razem wracaliśmy. W domu tez jeszcze pracuje, i czasem ma zebrania, ale generalnie cieszę się z tych godzin pracy.
    Jej mimo, że dziś chłodniej, to mi nadal gorąco o.O
    Dziś na obiad zrobiłam domowe Hamburgery :)
    Mój mężuś uwielbia :) Zdrowo i pysznie :)
    A zrobiłam tego mięsa tyle, że na jutro jeszcze będzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 15:32

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:40

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Sigma a jak je odczuwałaś, bo ja miałam uczucie, że mój kręgosłup i miednica za chwilę eksploduje i rozpadnie sie na kawałki.. Nie mogłam się wyprostować. siedzieć i szybko poszłam do toalety.
    Gratuluje postępów z małym.
    A używasz juz chusty?
    Całkiem podobnie je odczuwałam :P najpierw zaczynał pierońsko boleć krzyż i miednica z tyłu, potem czułam jak bardzo boleśnie spinają się mięśnie dookoła, a jak już nie mogłam wytrzymać, to dochodził bolesny skurcz w dole podbrzusza :P
    Nie było parcia na odbyt i na pewno nie było bezbolesne czy tylko nieprzyjemne :P

Używamy chusty, ale na razie na krótkie wyjścia :)

• la_lenka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, zapomniałam o obiedzie. Jakoś mnie ten wyjazd rozkojarzył i zupełnie mi się nie wydawało, że to przecież pora się zakręcić. Co by tu zrobić w miarę szybko?

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Całkiem podobnie je odczuwałam :P najpierw zaczynał pierońsko boleć krzyż i miednica z tyłu, potem czułam jak bardzo boleśnie spinają się mięśnie dookoła, a jak już nie mogłam wytrzymać, to dochodził bolesny skurcz w dole podbrzusza :P
    Nie było parcia na odbyt i na pewno nie było bezbolesne czy tylko nieprzyjemne :P

Używamy chusty, ale na razie na krótkie wyjścia :)
    A jakie wiązanie używasz? Kangurka?
    Ciekawi mnie to, bo niedługo ja zaczne :)
    Podobno na początku powinno się przyzwyczajać malca i właśnie krótko sie go nosić.
    Jak bedę zaczynać swoją przygodę z chustą to napewno bede mieć duzo pytań. Szkoda, że nie ma takiego wątku. Może warto założyć, a raczej uaktualnić wątek :)

snoopy_etka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, kangurka - dla wcześniaczków super :)

Misi@ lubi tę wiadomość

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie podgladam chusty w grupie fejsowej. I jak wcześniej byłam bardzo za tak zaczynam się wahać. Podobno biust może przeszkadzać, czy ja z moimi buforami dam radę poprawnie małą wiązać? Nadal nie kupiłam chusty, chyba dopiero po porodzie zadecyduje ostatecznie...

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie nie wiem czy lady nie leży na położniczym, bo pisała mi, że tu pełno dzidziusiów z mamami. Ogólnie nie jest w najlepszej kondycji przez to czekanie i nic nie robienie.

Skabarka to mój też dzisiaj ostatni dzień w pracy i od jutra urlop do ostatniego.

Synku proszę Cię, pakuj bagaże i wychodź do mamy, póki tata w domu:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy no Ty juz bys mogla rodzic spokojnie no! Konczysz 39 tydz! Wow

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glupie pytanie, czy czapki i niedrapki tez prqsujecie? Bo to ominelam

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Nancy no Ty juz bys mogla rodzic spokojnie no! Konczysz 39 tydz! Wow

Też tak myślę! Ile mam jeszcze czekać:p Już od 21 grudnia czekam:D

diatomka, adzia lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:

Skabarka to mój też dzisiaj ostatni dzień w pracy i od jutra urlop do ostatniego.

Synku proszę Cię, pakuj bagaże i wychodź do mamy, póki tata w domu:)

Hehe, to podobnie stwierdził mój mąż - ostatnio przemawiał do córki, że mogłaby się urodzić, bo mu się chce na urlop :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Hehe, to podobnie stwierdził mój mąż - ostatnio przemawiał do córki, że mogłaby się urodzić, bo mu się chce na urlop :P

Hehe to mój jeszcze jak urlopu nie miał, to codziennie prosił o wyjście, bo też nie chciało mu się jeździć do pracy:) No, a teraz szkoda jego urlopu. Codziennie mówi do brzucha, że synuś ma wychodzić, bo on też chce go mieć, a nie tylko ja. Chętnie bym mu oddała ten brzuszek na tydzień:D

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    My po wizycie:Olenka wazy 3030g i miewa sie dobrze :))) Gin mowi,ze zdrowa,dorodna kobietka:) Z USG tez wyszlo dzis 8.09. a z OM mam 19.09. Pozyjemy,zobaczymy:)
    GBS ujemny,ktg w normie,skurcze 20%. Ola glowka w dol. Teraz wizyta za 2 tyg i ostatnie badania krwi oraz moczu.
    Dzis przegielam z chodzeniem i teraz leze,bo spojenie mnie boli...
    Skabarka,spokojnie.Miesiac zleci szybciej niz myslisz i bedziecie razem w 4 codziennie :)

.ona., skabarka, Gusiak, easymum, aldonaa, marlenak_me, snoopy_etka, Nancy87, Misi@, Anitka201, karolcia87, chabasse, adzia, Wonderland, Czarna_88 lubią tę wiadomość

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
‹‹ 2077 2078 2079 2080 2081 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ