Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nancy87 wrote:Misia lady nic nie robią. W pierwszy dzień założyli tylko balonik, teraz ani oksy nie chcą podać ani nic. Kazali pochodzić po schodach, masować sutki i czekać aż samo ruszy. Do domu też nie chcą jej puścić, ze względu na tę cukrzycę 4 razy dziennie monitorują małą.
-
Misi@ wrote:Jak byłam w szpitalu to jednej dziewczynie wywoływali i wyglądało to tak, że w wtorek była I próba. We środę odpoczywała i w czwartek kolejna, która również się nie powiodła i miała mieć III próbę w sobote, jak sie nie powiedzie to wówczas CC. Może u Lady tez tak będzie ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkarbka. Mój mąż też pracuje w takich godzinach (7:30-15:30):)Będziecie mieli czas dla siebie.
Ja pracowałam do 16:00 to po mnie przyjeżdzał do pracy i razem wracaliśmy. W domu tez jeszcze pracuje, i czasem ma zebrania, ale generalnie cieszę się z tych godzin pracy.
Jej mimo, że dziś chłodniej, to mi nadal gorąco
Dziś na obiad zrobiłam domowe Hamburgery
Mój mężuś uwielbiaZdrowo i pysznie
A zrobiłam tego mięsa tyle, że na jutro jeszcze będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 15:32
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Sigma a jak je odczuwałaś, bo ja miałam uczucie, że mój kręgosłup i miednica za chwilę eksploduje i rozpadnie sie na kawałki.. Nie mogłam się wyprostować. siedzieć i szybko poszłam do toalety.
Gratuluje postępów z małym.
A używasz juz chusty?najpierw zaczynał pierońsko boleć krzyż i miednica z tyłu, potem czułam jak bardzo boleśnie spinają się mięśnie dookoła, a jak już nie mogłam wytrzymać, to dochodził bolesny skurcz w dole podbrzusza
Nie było parcia na odbyt i na pewno nie było bezbolesne czy tylko nieprzyjemne
Używamy chusty, ale na razie na krótkie wyjścia -
nick nieaktualnySigma wrote:Całkiem podobnie je odczuwałam
najpierw zaczynał pierońsko boleć krzyż i miednica z tyłu, potem czułam jak bardzo boleśnie spinają się mięśnie dookoła, a jak już nie mogłam wytrzymać, to dochodził bolesny skurcz w dole podbrzusza
Nie było parcia na odbyt i na pewno nie było bezbolesne czy tylko nieprzyjemne
Używamy chusty, ale na razie na krótkie wyjścia
Ciekawi mnie to, bo niedługo ja zaczne
Podobno na początku powinno się przyzwyczajać malca i właśnie krótko sie go nosić.
Jak bedę zaczynać swoją przygodę z chustą to napewno bede mieć duzo pytań. Szkoda, że nie ma takiego wątku. Może warto założyć, a raczej uaktualnić wąteksnoopy_etka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja na razie podgladam chusty w grupie fejsowej. I jak wcześniej byłam bardzo za tak zaczynam się wahać. Podobno biust może przeszkadzać, czy ja z moimi buforami dam radę poprawnie małą wiązać? Nadal nie kupiłam chusty, chyba dopiero po porodzie zadecyduje ostatecznie...
-
Ja właśnie nie wiem czy lady nie leży na położniczym, bo pisała mi, że tu pełno dzidziusiów z mamami. Ogólnie nie jest w najlepszej kondycji przez to czekanie i nic nie robienie.
Skabarka to mój też dzisiaj ostatni dzień w pracy i od jutra urlop do ostatniego.
Synku proszę Cię, pakuj bagaże i wychodź do mamy, póki tata w domu:) -
Nancy87 wrote:
Skabarka to mój też dzisiaj ostatni dzień w pracy i od jutra urlop do ostatniego.
Synku proszę Cię, pakuj bagaże i wychodź do mamy, póki tata w domu:)
Hehe, to podobnie stwierdził mój mąż - ostatnio przemawiał do córki, że mogłaby się urodzić, bo mu się chce na urlop -
la_lenka wrote:Hehe, to podobnie stwierdził mój mąż - ostatnio przemawiał do córki, że mogłaby się urodzić, bo mu się chce na urlop
Hehe to mój jeszcze jak urlopu nie miał, to codziennie prosił o wyjście, bo też nie chciało mu się jeździć do pracy:) No, a teraz szkoda jego urlopu. Codziennie mówi do brzucha, że synuś ma wychodzić, bo on też chce go mieć, a nie tylko ja. Chętnie bym mu oddała ten brzuszek na tydzień -
Hejka
My po wizycie:Olenka wazy 3030g i miewa sie dobrze)) Gin mowi,ze zdrowa,dorodna kobietka:) Z USG tez wyszlo dzis 8.09. a z OM mam 19.09. Pozyjemy,zobaczymy:)
GBS ujemny,ktg w normie,skurcze 20%. Ola glowka w dol. Teraz wizyta za 2 tyg i ostatnie badania krwi oraz moczu.
Dzis przegielam z chodzeniem i teraz leze,bo spojenie mnie boli...
Skabarka,spokojnie.Miesiac zleci szybciej niz myslisz i bedziecie razem w 4 codziennie.ona., skabarka, Gusiak, easymum, aldonaa, marlenak_me, snoopy_etka, Nancy87, Misi@, Anitka201, karolcia87, chabasse, adzia, Wonderland, Czarna_88 lubią tę wiadomość
Córcia