X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj jeszcze badania zrobię na HIV co do ktg pierwsze wyszło kiepsko mało ruchów , a i za godzinę mialam powtórzyć i wyszło dobrze zjadłam pączka ;-) zaraz badanie jeszcze jedno i do domku na obiad.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:40

l22nhdge5b933eoh.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dobrze, ze ja dla dziecka i dla siebie (poza koszula i kapciami) mam mieć tylko ubranie na wyjście :D

Gusiak, diatomka lubią tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    A co tam dzis u Lady?

Też przed chwila o Niej myślałam...

W ogóle mam dziś jakiś totalny spadek energii... w ogóle nic kompletnie mi się nie chce, cały dzień bym tylko leżała...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejcia, jakbym miała tyle rzeczy wziąć to nie wiem w co bym się zabrała :) u mnie dla dziecka wystarczą chusteczki i pampersy ale nie koniecznie.

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    Jak dobrze, ze ja dla dziecka i dla siebie (poza koszula i kapciami) mam mieć tylko ubranie na wyjście :D

W sumie i ja jeśli patrząc pod klinikę to niewiele więcej =)
    Dałoby radę spakować się w normalna torebkę ;D

.ona. lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    U mnie kubek na herbate, kubek do wody plus łyżka i widelec to koniecznie, szpitalne w stanie opłakanym, zawsze milej mieć własne. I do tego malutka buteleczka z płynem do naczyń (w szpitalnej kuchni był tylko paskudny starożytny Ludwik).
    Do wody ? A nie wolisz z "gwizdkiem" tak jak na listach piszą aby mieć , ja nie bede targac dwóch

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    Mi tam w sumie nie przeszkadza, ja lubię mieć swoje. Dla małej też bym chętnie zabrała własne rzeczy, ale skoro dają to nie będę przed szereg wychodzić, jeszcze gdzieś zabiorą do wspólnego prania i już nie odzyskam.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Do wody ? A nie wolisz z "gwizdkiem" tak jak na listach piszą aby mieć , ja nie bede targac dwóch
    Lubię mieć kubeczek (plastikowy więc lekki, mieści się w tym drugim kubku, wiec nie zabiera miejsca). Przydawał mi się w nocy (nalewalam wody przed snem), kiedy się chciałam napić nie budząc innych pań (butelka jednak "szelesci/pstryka", mnie to stresowało, sama się gorzej rozbudzałam).

Staraczka23 lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zamawialyscie cos z dostawą inpost ?

Brałam pare dni temu etui do telefonu , zaznaczyłam in post bo mowie sms dostanę podejde do automatu i wyjme , wyszlam z psem i wracając zajrzałam do skrzynki a tam awizo in post że przesyłkę sądowy mam i na mnie czeka :D

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U lady cisza, nic się nie dzieje.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    To u mnie skurcze z krzyża były zupełnie inne, niż opisujecie :P
    Sigma a jak je odczuwałaś, bo ja miałam uczucie, że mój kręgosłup i miednica za chwilę eksploduje i rozpadnie sie na kawałki.. Nie mogłam się wyprostować. siedzieć i szybko poszłam do toalety.
    Gratuluje postępów z małym.
    A używasz juz chusty?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    U lady cisza, nic się nie dzieje.
    Jak byłam w szpitalu to jednej dziewczynie wywoływali i wyglądało to tak, że w wtorek była I próba. We środę odpoczywała i w czwartek kolejna, która również się nie powiodła i miała mieć III próbę w sobote, jak sie nie powiedzie to wówczas CC. Może u Lady tez tak będzie ?

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:

Brałam pare dni temu etui do telefonu , zaznaczyłam in post bo mowie sms dostanę podejde do automatu i wyjme , wyszlam z psem i wracając zajrzałam do skrzynki a tam awizo in post że przesyłkę sądowy mam i na mnie czeka :D
    Wczoraj mój przewijak przyniósł kurier z Inpostu. Nawet nie wiedziałam, ze oni maja kuriera. :P Ale okazuje się, że tak - jest paczkomat, zwykły inpostowy listonosz i ichni kurier.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę ze nie tylko mi cukry się unormowały i to jeszcze ja bez insuliny jestem zjadłam loda zobaczymy za godzinke co będzie

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia lady nic nie robią. W pierwszy dzień założyli tylko balonik, teraz ani oksy nie chcą podać ani nic. Kazali pochodzić po schodach, masować sutki i czekać aż samo ruszy. Do domu też nie chcą jej puścić, ze względu na tę cukrzycę 4 razy dziennie monitorują małą.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:

No inpost obsługuje tez przesyłki sądowe teraz. Odbiór w punkcie to jedno a pamiętaj, że inpost działa tez jak poczta zwykła. Poczta w sumie tez ma teraz opcję odbiór w punkcie tylko nie mają paczkomatow i trzeba do punktu pocztowego dralowac XD

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:

Też kupiłam etui do telefonu i przesyłka miała być polecona inpost - czyli ichszy listonosz/ kurier ma dostarczyć do drzwi. Jakie było moje zdziwienie, kiedy odebrałam telefon a tam kurierbzeby o adres dopytać, gdzie to jest dokładnie... Zamiast do Wielkopolski moja przesyłka wylądowała na Podkarpaciu! Hahaha Po cholerę się pisze kod pocztowy, się pytam :P

A tak w ogóle to dzień dobry ;)

Od rana nadrabialam zaległości w prasowaniu, pózniej zrobiłam obiadek i w międzyczasie was nadrabialam. Widzę, że Lady nadal w 2paku? Powiem wam, że co jak co ale ona się nastawiła, że w poniedziałek Zuzia już się wykluje a tu nadal cisza... To chyba bardziej irytujące niż czekanie w domu na rozpoczęcie akcji.

Czuję dziś małą jakoś nisko, co chwilę sikam po kilka kropelek, czyżby szukała drogi ewakuacji? Dziecko! Poczekaj tydzień, najlepiej do 31 do wizyty! Ewentualnie wyskocz 30, żeby tatuś pamiętał przy okazji o rocznicy ślubu ;)))
    Ps. W pon zaszalalam w lidlu, koszulki były bardzo fajne jakościowo - kupowałam już te większe rozmiary także wszystko idzie na dno szafy :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • paula2013 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja kupuję ten jak sie zus zlituje i zapłaci.
    http://www.babysense-polska.pl/monitory-oddechu-z-cert-medycznym/babysense-5.html

My tez kupilsmy babysense, bo angelcare ktory mialam upatrzony byl bez certyfikatu i Pani w sklepie polecila ten.

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • paula2013 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja kupuję ten jak sie zus zlituje i zapłaci.
    http://www.babysense-polska.pl/monitory-oddechu-z-cert-medycznym/babysense-5.html

My tez kupilsmy babysense, bo angelcare ktory mialam upatrzony byl bez certyfikatu i Pani w sklepie polecila ten.

atdcpiqvryhgg1eb.png
‹‹ 2076 2077 2078 2079 2080 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ