Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Skrabarka dasz radę jeszcze trochę bo musisz ale wieże ze jesteś zła na to wszystko trzymaj się tam kochana :-*
-
nick nieaktualny
-
Lady, no wreszcie!! Gratulacje, w koncu doczekalas sie swojej Zuzi
Tez jestem ciekawa czy sn, czy w koncu cc...
Ja bylam u prowadzacego, zrobil mi porzadne usg i okazalo sie, ze mloda wazy nie 2900, a 3300 (wiadomo, ze sa jakies granice bledu, ale to 2900 wydawalo mi sie duzo za malo), a lozysko absolutnie nie jest juz Igo stopnia,tylko IIIgo, ze zwapnieniami i jakimis ziarniakami, wiec gin powiedzial, ze dziecko juz jest gotowe do wyjscia i nie ma sensu go juz trzymac w srodku. Potem spytal, czy mam w domu schody, kazal duzo chodzic, no a pozniej przystapil do opisywania wszystkich pozycji kamasutry, w sensie co to niby mamy robic z mezem, zeby przyspieszyc porod, ze szczegolami. Wszystko robilam, zeby zachowac jakas godnosc i nie wygadac sie, ze po 9 miesiacach posuchy to bedzie dla mnie chyba kolejny pierwszy razw kazdym razie, podsumowujac, mam przyjsc za tydzien i wtedy wypisze mi skierowanie na 28.08, ale ma nadzieje, ze do nastepnej wizyty juz cos sie samo rozkreci. Szyjka 1,5 cm, ogolnie mloda ma glowke na 38 tydzien, brzuszek na 36 i noge na 39.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 18:29
Paulinek, agatka196, trix, Gusiak, snoopy_etka, diatomka, Wonderland, easymum lubią tę wiadomość
-
przyszła mama wrote:hej dziewczynki
mam takie pytanie- czy któraś z was miała tak, że piekło ja w górnej części brzucha?
Ja mam takie jedno miesce że piecze, szczypie, boli i Ch... wie co jeszcze a okazuje sie że mała mi cały czas uciska w tym miejscu. -
nick nieaktualny
-
wiaraczynicuda wrote:Gratulacje dla Lady:)
Mam pytanie z innej beczki czy któraś była na kontroli w ZUSie? Bo mnie dziś nie zastali i jutro musze się zjawić i się zastanawiam o co będą mnie pytac...;/
ręce mi opadają, czy według nich kobietę w ciąży dwa tygodnie przed porodem trzeba skontrolować bo być może nadaje się do pracy? porażka, im się tam chyba nudzi. Zabrali by się za prawdziwych obiboków a nie kobietę w 38 tygodniu wrrrr -
nick nieaktualny
-
wiaraczynicuda wrote:Gratulacje dla Lady:)
Mam pytanie z innej beczki czy któraś była na kontroli w ZUSie? Bo mnie dziś nie zastali i jutro musze się zjawić i się zastanawiam o co będą mnie pytac...;/
Powiedz ze byłaś u położnej bo cię brzuszek bolał ze skurcze już masz