Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo oni chyba nie wiedza w którym ja jestem tygodniu ciąży bo na L4 przecież nie jest napisane... No tak się składa ze byłam z psem na spacerze ale tego im chyba nie powiem... Nie wiem może im powiem ze byłam w aptece.. No ale stresują mnie przed samym porodem
-
nick nieaktualnyCarolline wrote:Wiaraczynicuda weź tam idź i udawaj, ze masz skurcze co 5-10 min niech sie trochę spocą z wrażenia :p i zapytaj czy na pewno któreś z nich umie odebrac poród jakby co
-
nick nieaktualnywiaraczynicuda wrote:No oni chyba nie wiedza w którym ja jestem tygodniu ciąży bo na L4 przecież nie jest napisane... No tak się składa ze byłam z psem na spacerze ale tego im chyba nie powiem... Nie wiem może im powiem ze byłam w aptece.. No ale stresują mnie przed samym porodem
a na L4 miałaś zaznaczone że możesz chodzic? bo tam chyba jest jakaś rubryka na to? jesli tak, to przecież nei będziesz w domu plackiem leżeć... przecież zakupy czy coś musisz robic. nie mają co robić... -
nick nieaktualnymagdalenkaihelenka wrote:a na L4 miałaś zaznaczone że możesz chodzic? bo tam chyba jest jakaś rubryka na to? jesli tak, to przecież nei będziesz w domu plackiem leżeć... przecież zakupy czy coś musisz robic. nie mają co robić...
Na L4 mam chodzące wiec teoretycznie mogę chodzić ale słyszałam ze oni i tak się czepiają tylko żeby kasy nie płacić... -
Wiaraczynicuda nie sądzę żeby Ci cofnęli zasiłek na dwa tygodnie przed porodem, jakbyś to nagłośniła raczej by się afera zrobiła, aż takimi idiotami chyba nie są. Powiedz że byłaś w aptece, w przychodni po deklaracje żeby zapisać dziecko jak się już urodzi, albo w szpitalu gdzie chcesz rodzić żeby sprawdzić co masz z sobą mieć. Nikt nie będzie w stanie tego sprawdzić.
wiaraczynicuda lubi tę wiadomość
-
chabasse, Dżuls, kasig, Lilla My, 4me, la_lenka, Carolline, adzia, magdalenkaihelenka, KathleenPL, Gusiak, Terazsięuda:-), kiti, aldonaa, SweetCherryPie, snoopy_etka, Czarna_88, Kucykowa, diatomka, Ursa, wiaraczynicuda, julita, agatka196, trix, Wonderland, easymum, Misi@, karolcia87, Bruma, .ona., anula1990, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
AniaM wrote:W zusie cie zbadaj zobaczą czy czasem poduszki pod sukienką nie nosisz,weź dokumenty i odpowiadaj na pytania krótko!bez pytania nie odp! mają mikrofony w pokojach!
-
wiaraczynicuda wrote:Gratulacje dla Lady:)
Mam pytanie z innej beczki czy któraś była na kontroli w ZUSie? Bo mnie dziś nie zastali i jutro musze się zjawić i się zastanawiam o co będą mnie pytac...;/ -
Gusiak, kasig, adzia, Dominka92, magdalenkaihelenka, kiti, aldonaa, snoopy_etka, Lilla My, Czarna_88, Carolline, diatomka, Dżuls, ceska, agatka196, trix, Wonderland, easymum, la_lenka, 4me, Bruma, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
To Lady od dziś już przepełniona radością, że w końcu ma ze sobą wyczekane maleństwo
Urocza ta Twoja Zuzia ♥
Sweet jak dojdziesz do siebie daj znać co tam u WasWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 20:30