Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Terazsięuda! Wierzę w to, że jutro zobaczysz piękny pikający pikselik a jak nie to nie daj się zwariować, jak ja wczoraj. Tak na prawdę w ogóle nie powinnyśmy tak wcześnie zaglądać do maluszków bo to loteria czy się zobaczy czy nie.
-
kasig wrote:hej dziewczynki ja właśnie wróciłam od lekarza i mój dzidziuś ma już
20,32 mm i tak ładnie się ruszał i jest większy o 1 dzień niż wynika z terminu OM. Wkleje wieczorem jego uaktualnione zdjęcie, bo napatrzeć się nie mogę taki jest ładny ale niestety są też niepokojące wieści, bo jego serduszko bije aż 180 uderzeń na minutę, lekarz stwierdził, że to górna granica tak więc dostałam L4 mam sobie odpoczywać i się nie denerwować. Tylko jak tu się teraz nie denerwować. Mam nadzieję, że troszkę mu się to serduszko uspokoi i będzie ok
Witam nowe dziewczyny serdecznie! Spokojnej ciąży -
no właśnie Patu już zaczęlam na ten temat czytać w internecie i faktycznie się przeraziłam, więc raczej już nie będę się dodatkowo nakręcać. Liczę że jak sobie poodpoczywam na tym L4 to się unormuje. Mam też sama mierzyć swoje ciśnienie i jeśli będzie podwyższone włączy mi leki
-
Ursa ja byłam na usg 6t2d i też nie widziałam ani dzidzi ani serducha. Sytuacja dokładnie taka sama gin nawet nie przybliżała a tydzień później pokazała mi jak ślicznie pika Wiem że większość widzi, bo w 1 ciązy widziałam już w 5t6d. Wiem jak to wkurza i wiem jak jest strasznie z historią ale kiedyś musi się udać!!! Musimy wierzyć!Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Ursa ja byłam na usg w 5 tygodniu dokładnie 5 stycznia i było widać tylko pęcherzyk ciążowy i żółtkowy zarodka ani nic nie widziałam a 28 stycznia czyli 3 tygodnie poźniej widziałam dziecko z serduszkiem bijącym więc spokojnie nie deneruj się odpoczywaj :)i dbaj o siebie
-
Dziękuję wszystkim za wsparcie
Na początku wątku była rozmowa o zwierzątkach domowych To ja też może się pochwalę, że prowadzę hodowlę piesków rasy samoyed. Mam dwie suczki- Achaję i Yennę.
Wysyłam Wam zdjęcie suni ze srebrną wstążeczką, urodzonej z wrześniowego miotu, tak na dobrywieczór:) https://lh4.googleusercontent.com/-Le_kVsYD4tE/VCFqBheot0I/AAAAAAAABWM/-43OVs9kHkk/s800/P1020314-002.JPGchabasse lubi tę wiadomość
-
Cześć Wam, ja ostatnio milczę bo paskudnie się czuję, i do tego wyszło mi TSH = 3,350
i musiałam się dostać do endokrynologa-pierwszy raz w życiu,bo do tej pory wszystko było ok. Szczerze mówiąc,to omijam też wszystkie opisy posiłków bo zdecydowanie mi one nie służą
pozdrwiam Was wszystkie )Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 17:59
3 synów (2015,2017,2023)👦🏼🧑🏼👶🏼
*biochem (luty 2024)
*poronienie(maj 2024)🔬syn 👼🏼trisomia 16
📌Hashimoto, niedoczynność tarczycy
🧬Pai-1 homozygota, MTHFR heterozygota -
Anastazjaaa wrote:Ponoć toxo zaraza małe kotki a nie dorosłe koty
-
Nancy87 wrote:Dziewczyny, a jecie cytrusy? bo ja się zajadam mandarynkami na kilogramy, a czytałam, że prowadzą one do skurczy macicy...
-
Nancy87 wrote:Dziewczyny, a jecie cytrusy? bo ja się zajadam mandarynkami na kilogramy, a czytałam, że prowadzą one do skurczy macicy...
Jak nie lubiłam , tak teraz smakują mi pomarańcze no i z owoców jabłka (też nie lubiłam) no i od moich ulubionych bananow mnie odrzuca a dzisiaj zajadałam się suszonymi śliwkami(posmakowały mi ) . -
Ja pomarańcze od czasu do czasu tylko Głównie z owoców wcinam liczi, winogrona i granaty. No i pomidorki kotajlowe Mniam! całą paczkę mogę naraz wciac. Generalnie jakaś taka vege jestem w tej ciąży. Z nabiału mam smaki tylko na kefir i jajecznicę z cebulą.
-
nick nieaktualnykasig wrote:hej dziewczynki ja właśnie wróciłam od lekarza i mój dzidziuś ma już
20,32 mm i tak ładnie się ruszał i jest większy o 1 dzień niż wynika z terminu OM. Wkleje wieczorem jego uaktualnione zdjęcie, bo napatrzeć się nie mogę taki jest ładny ale niestety są też niepokojące wieści, bo jego serduszko bije aż 180 uderzeń na minutę, lekarz stwierdził, że to górna granica tak więc dostałam L4 mam sobie odpoczywać i się nie denerwować. Tylko jak tu się teraz nie denerwować. Mam nadzieję, że troszkę mu się to serduszko uspokoi i będzie ok
jaki juz duzy:) czekam na zdjecie jestem ciekawa ja ide 4 lutego juz sie nie moge doczekac jak moje malenstwo bedzie wygladac a moj maluszek ostatnio mial 170 uderzen wiec ciekawe jak bedzie teraz -
nick nieaktualnyNancy87 miedzy nami jest tydzien roznicy i tydzien szybciej skonczysz ten niefajny pierwszy trymestr... ja juz sie nie moge doczekac az zaczne 2 trymestr i mam nadzieje bede czula sie o niebo lepiej tzn bede miala energie skoncza sie mdlosci zawroty i bede mogla zaczac normalnie funkocjonowac chodzic na zakupy i cieszyc sie ciaza