Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też tak mam coś zrobię i zaraz czuję zmęczenie a jeszcze ta pogoda mnie dobija. Ubzduralam sobie wczoraj że pójdę sobie spacerkiem do Syna na zebranie do szkoły. A dziś jak wstałam ból głowy i gardła straszny. Niech ta zima się kończy bo brak słoneczka, bardzo źle na mnie wpływa ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 19:40
-
nick nieaktualnyJa tez taka slaba jak poszlam na dluzszy spacer z moim R i psem 2,5 km jakos to myslalam ze padne bylam tak zmeczona, nie nadaje sie teraz na jakies zakupy chodzenie po sklepach i ogladanie jakis rzeczy do tego mdlosci... takaze licze ze za miesiac bedzie calkiem inaczej.... oby
-
nick nieaktualnyO super to muszecsie jutro zmusic. Bardzo lubilam granaty, ale odkad czuje ten kwas w zoladku odstawilam owoce.
A ja mialam dzis ochote na humus, ale niestety w pobliskich sklepach nie bylo. Jutro pojade do piotra i pawla oni zawsze majaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 20:09
DomiBW lubi tę wiadomość
-
No dobrze, to może jednak nieśmiało się z Wami przywitam, bo głównie podczytuję, coś tam napisałam. Wg OF termin mam na 30.09., ale zobaczymy, co potwierdzi się na kolejnym USG 6.02. (póki co widoczny tylko pęcherzyk). Jeszcze kilka dni temu narzekałam na brak objawów, ale zaczynam być coraz bardziej zmęczona i jakieś takie mdłości mnie trzymają przez pół dnia - ciężko w pracy wysiedzieć.
Mam nadzieję, że zostanę tu z Wami do końca września!DomiBW lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Ursa witamy
kasig super wieści ale zazdroszczę...ja mam wizytę dopiero za 1,5 tygodnia i już nie mogę się doczekać.
U mnie niby końcówka 9tc ale mdłości i poranne całusy z porcelanką nie odpuszczają do tego jutro jadę na wesele. Mam nadzieję, że jakoś przeżyję
Co do jedzonka, to ja preferuję TYLKO nabiał serek grani, biały, żółty a i mączne rzeczy naleśniki, kluski...zero mięsa. Jak zjem nawet plasterek to później to odchorowuję
Z owoców jem grejpfruty i pomarańcze mmmniammmWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 20:50
-
Ja granaty uwielbiam, a jak w ciązy nie wiem nie mam pojecia bo jeszcze nie jadłam. Humusu też nie jadłam i nie wiem jak on wygląda. I co czytam to widzę większość nas odrzucilo od mięsa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 21:44
-
no i coś za duże mi to zdjęcie wskoczyło ale może mi się uda w końcu. No a więc to mój kropuś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ce33e306257.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 23:10
Nancy87, agatka196, la_lenka, Patu, adzia, Dia na, Lilla My, Misi@, szczęśliwa 2015, eM, Dżuls, skabarka, hakorośl, Anitka201, chabasse, Anastazjaaa, Sigma, dora13 lubią tę wiadomość