Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ela wrote:Zabierając się za śniadanie i potem za przygotowanie 40tki męża, zdecydowaliśmy się na grila -macie jakieś dobre przepisy na mięcho, karkówkę, szaszłyki?
ceska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ceska gratulacje dla was
Powodzenia dzisiaj dla wszystkich rodzącychczekamy na kolejne cudne wieści
ceska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybento wrote:Dziewczyny co myślicie o imieniu Róża? Znacie jakieś małe Róże?
Róża jest chyba teraz rzadko spotykane, ale mi się podobaprzewijało się nawet na naszej "liście" imion dla dziecka
znam dwie Róże- jedna ma ok 20 lat druga 25.
bento, ceska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybento wrote:Dziewczyny co myślicie o imieniu Róża? Znacie jakieś małe Róże?
znam jedną Różyczkę, ma jakieś 7 lat, najsłodsza dziewczynka jaką znam, niosła nam obrączki na ślubie, teraz ma siostrę Liliankęmama ma wytatuowane na przedramieniu dwa kwiatki, różę i lilię
bento, ceska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCeska gratulacje !
Ale Ci zazdroszczę
Ja tez tak chce
od paru dni hormony mną rządzą i mi smutno ze nic się u mnie nie dzieje i Lilka nie chce wyłazić... wiem wiem ze to nie powód do smutków ale to przez te Hormony ;/
No i zaczynam dziś 39 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 09:25
ceska, skabarka, easymum lubią tę wiadomość
-
Pozdrawiam koleżankę która tak strasznie ma dużo czasu i się biedna nudzi majac wlasna rodzine male dzoecko ze aż musiała odnaleźć mnie na tym forum i po niku ze ja to "ja" i czyta każdy mój wpis bo tak bardzo chcę wiedzieć co się u mnie dzieje. Smutne to jest. Wystarczy napisać zadzwonić to ja powiem co u mnie słychać i nie będzie trzeba marnować czasu na szukaniu wszystkich moich wpisów
Przepraszam was bardzo bardzo brzuchatki za taki prywatny wpis.