Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetka ładnie
A my wczoraj byliśmy zamówić kanapę do pokoju małego i juz mamy wszystkoteraz tylko ladnie czekamy na malego księcia który by mógł powoli wychodzić tak za tydzień
-
Witajcie, tak z ciekawości weszłam na wasz wątek, bo sama chyba urodze we wrześniu.
No I czytam, że ceska rodziłas w klinice eskulap, a powiedz dlaczego nie zdecydowalas się na szpital wojewodzki?
Oczywiście gratulacje!ceska lubi tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
chcebycmama wrote:Witajcie, tak z ciekawości weszłam na wasz wątek, bo sama chyba urodze we wrześniu.
No I czytam, że ceska rodziłas w klinice eskulap, a powiedz dlaczego nie zdecydowalas się na szpital wojewodzki?
Oczywiście gratulacje!chcebycmama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybento wrote:Właśnie ja jestem bardziej za imieniem Róża, a mąż woli Lilianna. Z racji na to, że ja podjęłam ostateczną decyzję co do imienia Syna chciałam aby teraz mąż miał ostatnie słowo
Lilianna jest teraz bardzo popularne, co druga to Lilka mała;p
http://nasze-imiona.pl/statystyki/ tutaj Pan się zajmuje sprawdzaniem częstości nadawania;p w komentarzach gdzieś jest i Lilianna i Różabento lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:Roza, bardzo ladne.
Z nasza Lilka to wyszlo tak, ze ja mam tak na drugie imie. Cale zycie zastanawialam sie czemu jestem Aldona a nie Liliana i obiecalam sobie, ze jesli kiedys bede miala corke, to tak wlasnie bede chciala ją nazwac. Mam to szczescie, ze mezowi tez sie podobalo
Zawsze mowilam, ze to malo spotykane imie, bo nie znalam zadnej Liliany. Nie mam pojecia, dlaczego akurat teraz to imie stalo sie tak popularne.trafilam z tym imieniem tak jak z tym cieplym latem
No to teraz mam w domu Natasze, a na drugie ma imię po mnie (w mojej rodzinie taka tradycja, drugie imię córki po mamie, a syna po tacie).
-
koleżanki 3-letnia córka ma na imię Róża ma jeszcze Nadię, Tosię i Maksa - taka dzieciata kobieta
mi osobiście średnio podoba się Róża, moi sąsiedzi mają psa Lilka i tak mi się to imię kojarzy z ich pupilemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 09:52
-
Ceska, brawo!!! Gratulacje ekspres mamo!!!
Generalnie skurcze nie sa takie zle. Raz, że łapią i puszczają więc jest chwila na oddech. Dwa, że jak się nie leży tylko znajdzie na nie sposób to naprawdę do przeżycia... Ja miałam po oksy koszmarne z kręgosłupa. Chodziłam po całym oddziale, jak juz byly takie mega to siedzialam pod prysznicem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 09:55
ceska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny