Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Ceska, a byłaś wczoraj jakoś szczególnie aktywna? Nadal szukam sposobu na przyspieszenie...
Jutro mój mąż ma urodziny, to by był najpiękniejszy prezent:)
Im bardziej chcesz tym gorzej bo teraz czekasz czy to juz a weźmie cie złapie w najmniej odpowiednim czasie -
Wczoraj dzien jak codzien wstalam pojechalam z siostra na zakupy troche mnir chrzesniak wymeczyl bo to taki maly elegancik
Przyszlam do domku i poszlam sie zdrzemnac :p ale niespokojne drzemki co godzinne sie budzilam
I wieczorem mnie wzielo tak jak na "kupe" ktorej nie umialam zrobic mowie znow mam zatwardzenie
Nie jechalam sama naszczescie byl to piatek a moj T mial wolne)))
Moja dziewczynka Aneta, Anetka od malego mi sie bardzo podobalo te imie))
Jestem szczuplejsza niz bylam przed ciaza !!!Czarna_88, kasig, Anitka201, Gusiak, Paulinek, Bruma, adzia, Kucykowa, .ona., snoopy_etka, Misi@, Carolline, easymum, Wonderland, skabarka, anula1990, polkosia lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Nie spinaj sie tak hehe
Im bardziej chcesz tym gorzej bo teraz czekasz czy to juz a weźmie cie złapie w najmniej odpowiednim czasie
Ehe...:p Łatwo się mówi, jak tu sił brak, urlop ucieka i wisi nade mną balonik, oksy i cc:p Porozmawiamy za 3 tygodnie:Ddiatomka lubi tę wiadomość
-
Ceska ja chyba już widziałam Twoje maleństwo na fb w inkubatorku, świat jest mały jednak, chyba mamy wspólnego znajomego, bo to aż niemożliwe żeby pokazane na fb dzieciątko miało dokładnie takie same wymiary i to samo imię
Wrzuć nam tutaj też foteczkę bo to taki słodziaczek
ceska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 11:00
monaaa85, kasig, Kasiarzynka, la_lenka, agatka196, Czarna_88, Anitka201, aldonaa, Lilla My, Staraczka23, KathleenPL, Gusiak, Sigma, Bruma, chabasse, diatomka, Dominka92, Kucykowa, snoopy_etka, easymum, Wonderland, trix, skabarka, karolcia87, polkosia lubią tę wiadomość
-
Wiaraczynicuda śliczny brzusio! Mi mój mężulek wczoraj zadał pytanie co będzie ze skórą brzucha po porodzie...czy będzie wisiała.. Jakby to było najważniejsze.. Zamiast mi mówić że ślicznie wyglądam i takie tam...bo ostatnio humor kiepski.. A teściowa jak mówi że taką mam ładną cerę i na buzi nic się nie zmieniłam..to na drugi dzień zawsze wywala mi coś na twarzy..
-
Ja bym z jednej strony już chciała, a z drugiej jestem zupełnie nie gotowa. W domu nadal nieogarnięte, ciuszki nie wszystkie uprane, torba do szpitala niedopakowana, jeszcze drobne zakupy przydało by się zrobić.
Zupełnie mi się nie wydaje, że to mogłoby się zacząć (a przecież by mogło, jestem już w jak najbardziej legalnym terminie) -
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Ehe...:p Łatwo się mówi, jak tu sił brak, urlop ucieka i wisi nade mną balonik, oksy i cc:p Porozmawiamy za 3 tygodnie:D
Wgl chcialam pytac , długo nie wspolzylam i jak są skurcze kłucia w macicy to są nawet przyjemne takie lekkie
Ma tak któraś ?
Wczoraj az pomyślałam że jak nie wykorzystam męża to przez te skurcze orgazm bede miala