WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ceska, a byłaś wczoraj jakoś szczególnie aktywna? Nadal szukam sposobu na przyspieszenie...:P Jutro mój mąż ma urodziny, to by był najpiękniejszy prezent:)

ceska lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:30

wnidtv73dpzdszlc.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej, gratulacje! ceska, dajesz nadzieję wszystkim nam "bezskurczowym", że to się jednak może zacząć w terminie. :D

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • isabel08 Przyjaciółka

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) rozkręcamy się. Ceska gratuluję! Jaki expres. Która następna? Dzień dopiero się zaczął :) .Ja w sumie wcale bym się nie obraziła gdyby coś u mnie ruszyło dzisiaj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Ceska, a byłaś wczoraj jakoś szczególnie aktywna? Nadal szukam sposobu na przyspieszenie...:P Jutro mój mąż ma urodziny, to by był najpiękniejszy prezent:)
    Nie spinaj sie tak hehe
    Im bardziej chcesz tym gorzej bo teraz czekasz czy to juz a weźmie cie złapie w najmniej odpowiednim czasie

• ceska Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj dzien jak codzien wstalam pojechalam z siostra na zakupy troche mnir chrzesniak wymeczyl bo to taki maly elegancik :D
    Przyszlam do domku i poszlam sie zdrzemnac :p ale niespokojne drzemki co godzinne sie budzilam :D
    I wieczorem mnie wzielo tak jak na "kupe" ktorej nie umialam zrobic mowie znow mam zatwardzenie :D
    Nie jechalam sama naszczescie byl to piatek a moj T mial wolne :))))
    Moja dziewczynka Aneta, Anetka od malego mi sie bardzo podobalo te imie :)))
    Jestem szczuplejsza niz bylam przed ciaza !!! :D

Czarna_88, kasig, Anitka201, Gusiak, Paulinek, Bruma, adzia, Kucykowa, .ona., snoopy_etka, Misi@, Carolline, easymum, Wonderland, skabarka, anula1990, polkosia lubią tę wiadomość

oar8skjod4lwslof.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Nie spinaj sie tak hehe
    Im bardziej chcesz tym gorzej bo teraz czekasz czy to juz a weźmie cie złapie w najmniej odpowiednim czasie

Ehe...:p Łatwo się mówi, jak tu sił brak, urlop ucieka i wisi nade mną balonik, oksy i cc:p Porozmawiamy za 3 tygodnie:D

diatomka lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ceska ja chyba już widziałam Twoje maleństwo na fb w inkubatorku, świat jest mały jednak, chyba mamy wspólnego znajomego, bo to aż niemożliwe żeby pokazane na fb dzieciątko miało dokładnie takie same wymiary i to samo imię :) Wrzuć nam tutaj też foteczkę bo to taki słodziaczek :)

ceska lubi tę wiadomość

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sytuacja na forum wygląda tak:
    - część spina się, żeby JUŻ urodzić
    - część spina się, żeby JESZCZE NIE urodzić

:D

kasig, monaaa85, Czarna_88, Nancy87, diatomka, snoopy_etka, ceska lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

e0256131b287d9ccmed.jpg
    Tak wygląda dziś mieszkanko Lilki z którego nie chce wyłazić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 11:00

monaaa85, kasig, Kasiarzynka, la_lenka, agatka196, Czarna_88, Anitka201, aldonaa, Lilla My, Staraczka23, KathleenPL, Gusiak, Sigma, Bruma, chabasse, diatomka, Dominka92, Kucykowa, snoopy_etka, easymum, Wonderland, trix, skabarka, karolcia87, polkosia lubią tę wiadomość

• kasig Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Sytuacja na forum wygląda tak:
    - część spina się, żeby JUŻ urodzić
    - część spina się, żeby JESZCZE NIE urodzić

:D

jeszcze się nie spinam ale chciałabym juz urodzić :)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woooow co za wieści z rana... Ceska GRATULACJE! =)

Oby więcej takich ekspresowych porodów...=)

ceska lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się właśnie spinam, żeby nie, dopóki ten cholerny szpital się nie otworzy + jeszcze bardziej cholerny neurolog wyda mi zaświadczenie do porodu!! :P

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • monaaa85 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaraczynicuda śliczny brzusio! Mi mój mężulek wczoraj zadał pytanie co będzie ze skórą brzucha po porodzie...czy będzie wisiała.. Jakby to było najważniejsze.. Zamiast mi mówić że ślicznie wyglądam i takie tam...bo ostatnio humor kiepski.. A teściowa jak mówi że taką mam ładną cerę i na buzi nic się nie zmieniłam..to na drugi dzień zawsze wywala mi coś na twarzy.. :-)

1usacwa1uvvludfr.png
  • aldonaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:30

ceska lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Anitka201 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie mogę jeszcze rodzic bo musze na błysk posprzątać dom :-)

monaaa85, trix lubią tę wiadomość

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym z jednej strony już chciała, a z drugiej jestem zupełnie nie gotowa. W domu nadal nieogarnięte, ciuszki nie wszystkie uprane, torba do szpitala niedopakowana, jeszcze drobne zakupy przydało by się zrobić.
    Zupełnie mi się nie wydaje, że to mogłoby się zacząć (a przecież by mogło, jestem już w jak najbardziej legalnym terminie) :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaraczynicuda to niziutko juz brzucho masz...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • monaaa85 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...dobra...spakuję dziś dla spokoju torbę do szpitala...ale tyle tego że chyba nie jedną! :-)

1usacwa1uvvludfr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Ehe...:p Łatwo się mówi, jak tu sił brak, urlop ucieka i wisi nade mną balonik, oksy i cc:p Porozmawiamy za 3 tygodnie:D
    Nie jestem pewna czy tak 3tygodnie , wydaje mi sie po wczorajszym ze Bedzie szybciej :D

Wgl chcialam pytac , długo nie wspolzylam i jak są skurcze kłucia w macicy to są nawet przyjemne takie lekkie :D
    Ma tak któraś ?
    Wczoraj az pomyślałam że jak nie wykorzystam męża to przez te skurcze orgazm bede miala :D

‹‹ 2120 2121 2122 2123 2124 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ