Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:A ktoś wie co u Misi?
Właśnie zastanawiam się czy nie dzwonić do gina. Bo cały czas mam plamienia ( od czwartku) Po wizycie do wczoraj do południa krwawiłam, dziś jeszcze plamie. Mały mnie przed chwilą wystraszył, bo nie chciał się poruszyć...no i moje łzy poleciały
Zadzwonie i się dowiem czy to normalne na tym etapie. Skurcze są już rzadkie, ale boli podbrzusze i krzyż. -
nick nieaktualnyceska wrote:Dobry
O 3.40 przyszla na swiat moja kruszynka
2200 i 48 cm zdrowiutka ladnie oddycha
Porod:
O 22 wziely lekkie skurcze
O 24 w szpitalu
3.40 kruszynka)
Nic nie boli nie bylam nacinana a teraz czuje sie jak nowo narodzona !)
ceska lubi tę wiadomość
-
kasig wrote:Ceska ja chyba już widziałam Twoje maleństwo na fb w inkubatorku, świat jest mały jednak, chyba mamy wspólnego znajomego, bo to aż niemożliwe żeby pokazane na fb dzieciątko miało dokładnie takie same wymiary i to samo imię
Wrzuć nam tutaj też foteczkę bo to taki słodziaczek
-
nick nieaktualnyZadzwonilam do męża mam się wykąpać i podjedziemy do IP.Mąż powinien wrócić za dwie godzinki.
Tak to zywa krew, ale wymieszana ze śluzem. Czasem jest brązowa.
Już w połowie ciąży po badaniu miałam takie krwawienie, ale szybko w sumie ustąpiło. a to dziś będzie 3 dzień;/ceska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa szczęście się porusza, ale długo nie chciał się obudzić, a wczoraj wczasie skurczów tak szalał, że sobie pomyślałam, że może owinąl się pępowiną...wiem, że to głupie , pierwszy raz od początku ciąży miałam takie czarnowidztwo ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 12:25
-
Misia spokojnie jedzcie i będziesz spokojniejsza A sprawdzić warto czy wszystko ok. Trzymam kciuki za was .
-
nick nieaktualny
-
Ceska gratulacje! Ale szybciutko i bezstresowo - pozazdrościć
I rzeczywiście kruszynka z tej Twojej Anetki. Byłaś przygotowana na takie malutkie ubranka? Jak Ci się uda to koniecznie wstaw zdjęcie, będziemy znowu płakać
Alutka, daj znać jak u Ciebie i AmelkiTeż czekamy na fotę
Lady, dobrze, że z Zuzią ok, te wady są częste, trzeba kontrolować, ale przechodzi. Dobrze, że malutka już z Tobą
Ja zaczynam 37 tydzień, objawów null, kompletnie nic, drobne skurczyki i twardnienie brzucha. Muszę się uporać z hermanami, bo paskudne, mimo, że mam czopki i maść Posterisan. Ale średnio działają. Jakiś skuteczniejszy środek ktoś może polecić?
No i muszę w końcu spakować torbę, chociaż mam do tego totalne niechciejstwo. Ale chyba już nie ma żartówKtoś jeszcze nie spakował torby?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 12:42
-
Ceska gratulacje! Taki ekspresowy poród to chyba chciałaby mieć każda z nas
Mam pytanie odnośnie Eskulapa, bo też się nad nim zastanawiałam: czy po przyjęciu od razu podpięli Cię do oksy?
Misi@, może to rzeczywiście z szyjki, ale dobrze że jedziesz sprawdzićWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 12:47
-
Wonderland wrote:Ceska gratulacje! Taki ekspresowy poród to chyba chciałaby mieć każda z nas
Mam pytanie odnośnie Eskulapa, bo też się nad nim zastanawiałam: czy po przyjęciu od razu podpięli Cię do oksy?
Misi@, może to rzeczywiście z szyjki, ale dobrze że jedziesz sprawdzić
Po znieczuleniu podpinaja do oxy i jazda ale nie boliWonderland lubi tę wiadomość
-
easymum wrote:
Ja zaczynam 37 tydzień, objawów null, kompletnie nic, drobne skurczyki i twardnienie brzucha. Muszę się uporać z hermanami, bo paskudne, mimo, że mam czopki i maść Posterisan. Ale średnio działają. Jakiś skuteczniejszy środek ktoś może polecić?