Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ceska, ale numer
Rozumiem, że każdej życzysz takiego porodu
Super! Gratulacje
Też tak chcę
Co do tych wad serca, to ja się oczywiście nie znam, lekarzem nie jestem i nie wiem jak to działą z zastawkami, ale u takich maluchów często z niektórych wad "się wyrasta" w miarę jak dziecko dojrzewa. U mnie w rodzinie zdarzały się wady serca u dzieci, dziurki itd i w sumie wszystko samo się zaleczało do jakiegoś 3-4 roku życia.
M.in. z powodu tych wad erca w rodzinie ostatnio gin na usg baaardzo dokładnie oglądał serducho młodej, tym bardziej że cukrzyca też ma wpływ na rozwój serducha w ciąży. Trzymam kciuki za Zuzkę!!!ceska lubi tę wiadomość
-
Zabierając się za śniadanie i potem za przygotowanie 40tki męża, zdecydowaliśmy się na grila -macie jakieś dobre przepisy na mięcho, karkówkę, szaszłyki?
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:Takich informacji wiecej. Ceska, gratulacje!!!
Anitka, kciuki zacisnieteCzekamy na Amelke!
Teraz juz bez zartow, ale niech wychodzi jakis chlopak
Ja jeszcze poczekam w kolejce
ale faktycznie ci nasi chłopcy są strasznie leniwi i wygodniWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 08:43
-
nick nieaktualny
-
Ceska gratuluję też bym chciała taki szybki poród
a ja wstaje myć głowę, bo od 9.30 nie będę miała wody i naleje do misek by mieć czym spłukać wc
później idę do McDonald's, bo umówiłam się z koleżanką, która przyjechała z Anglii z córeczka
a po południu grilla będę jadła