Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja polecam czopki glicerolowe 2g. Mniejsze są dla dzieci. Ja"jade" na nich od 34 tyg ciąży. Jeden rano, drugi po kolacji. Jeżeli jest mega źle to biorę 2 czopki.la_lenka wrote:A mnie znowu złapało zaparcie, już 3 dzień nic. Codziennie pije laktuloze, warzywa, owoce, śliwki i nadal zero. A już było w miarę normalnie. Czuję się strasznie wzdeta i już zupełnie nie wiem co robić

-
nick nieaktualny
-
Moja siostra ma to od urodzenia ale niedomykalnosc wykryto u niej dopiero jak miała jakieś 4 lata (teraz ma 22). Do tej listy trzeba jeszcze sobie dopisać zakaz opalania ( przebywania na sloncu), nie wolno pić alko i palić. Z tymi sportami to faktycznie ma zakaz biegania, jazdy na rowerze itp..ogólnie prawdopodobnie do końca życia będzie musiała przyjmować mocne leki i w sumie każda jej ciąża będzie musiała być szczegółowo zaplanowana bo te leki mogą uszkodzić płód.isabel08 wrote:Z tą zastawka jest tak samo jak z otworem owalnym w sercu.w ciągu pierwszych lat życia powinno się wszystko ustabilizować. W przeciwnym razie może w przyszłości taka osoba cierpieć na migreny m.in. i nie może wykonywać sportów extremalnych/wyczynowych,bo to juz jest zagrożeniem życia.
-
hej,
wszystkie mają podobne rozkminy- ja dziś w nocy myślałam, w jaki sposób będę w stanie karmić małą co 3 h w dzień i w nocy i nie paść trupem z niewyspania .. heh się okaże
tymczasem jedziemy dziś z mężęm po kanapę do pokoju Kaji i do kina na ostatni chyba seans przed porodem, a teraz z psami po bułki do sklepu i na mały spacer,
miłego weekendu!! -
Dobry

O 3.40 przyszla na swiat moja kruszynka
2200 i 48 cm zdrowiutka ladnie oddycha
Porod:
O 22 wziely lekkie skurcze
O 24 w szpitalu
3.40 kruszynka
)
Nic nie boli nie bylam nacinana a teraz czuje sie jak nowo narodzona !
)
SweetCherryPie, diatomka, Ursa, Dominka92, Staraczka23, .ona., adzia, alutka, Luna1, skabarka, Dżuls, Anitka201, kapturnica, NATULKA, aldonaa, Kucykowa, Paulinek, agniesja, karolcia87, magdalenkaihelenka, julita, kasig, agatka196, Nancy87, 4me, monaaa85, anula1990, Czarna_88, chabasse, wiaraczynicuda, Carolline, la_lenka, Lilla My, KathleenPL, Sigma, trix, Kasiarzynka, snoopy_etka, sweety, Gusiak, przyszła mama, Bruma, Mozjaka, kiti, Misi@, easymum, Wonderland, polkosia, Bąbelek, Izzy lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Bardzo bardzo majac na uwadze ze ja zadnych skurczy wczesniej, szyjka zamknieta w poniedzialek 4 cm ! A tu taki numerSweetCherryPie wrote:WOW ceska! Niespodziewany obrót spraw
Wielkie gratulacje!!!!
To odrazu polece Klinike Eskulap w Bielsku Białej
naprawde super polozne !
)

tyle że mała wierzga tak szybko że nie sposób ogarnąć gdzie jest jaka część ciała