Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja, u mnie dzis zimno! Niezky szok po tylu dniachnwysokich temperatur. W weekend była u nasnrodzinka z moim chrzesniakiem co ma 8miesiecy wiec sie nacieszylam nim ile wlezie! Jest taki malutki bo nosi raptem 74! Chcialabym, zeby moja corka tez tyle sie smiala co on,mtakie wesole dziecko z niegoo! Przez to jeszcze bardsiej się nie mogę doczekać mijej kruszynki! No i czeka mnie nowe pranie, bo mi przywiezli reklamowke ciuchow
tyle km co zrobilam orzez te 2dni to nie zrobilam przez caly ostatni miesiąc! Dzis mnie wszytsko boli i ledwo zyje. Prześliczne wasze dzieciaczki!
Wiadomo co z Lady? Biedaczka pechowa choc porod jej sie akurat udal -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
4me my nie musieliśmy podawac zadnej przychodni. Zalatwianie bylo w naszym interesie, takze nie bardzo pomoge. Teraz bedzie podobnie. A co do rejestracji to najlepiej chyba zadzwonic i zapytac, wtedy bedziesz na 100% pewna co i jak.
4me lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
A u nas dzisiaj fajnie chłodno. Pospalam sobie też mnie obudziły jakieś bóle jak na okres ale przeszły. Zaraz śniadanie ogarnąć mieszkanie, bo trochę kurzu się nazbierało i po południu jedziemy z mężem do reala na zakupy rusze swoje cztery litery
jutro jak będzie chłodno pojadę na ktg a w środę wizyta u ginekologa
a ja postanowiłam czekać cierpliwie na poród i nie stresować się czy to juz ponoć kobieta wie że się zaczął
kolejny dzień za nami i zostało 13 dni do terminu porodu co raz bliżej
-
4me wiesz co na pierwsze 3 miesiace musisz zlozyc deklaracje razem z dzieckiem, potem mozesz wrocic do swojej przychodni , ale tu ze wzgledu na patronaze musisz byc z dzieckiem ten czas. tak mi sie kojarzy. zebys sie nie zdziwila jak polozna przyjdzie.
u mnie to wyglada tak ze po urodzeniu podaje przychodnie . a sama czy maz dzwonie do przychodni powiadomic ze urodzilam, i podaje swoj nr telefonu poloznej, zeby sie skontaktowala na przyjscie na patronaz. a tych patronazy ma byc 6. -
Ale ja miewam głupie sny w ciąży! Wy też?
Dziś mi się śniło, że kupiłam pierwszą zabawkę dla małej - prawdziwą, zakonserwowana w formalinie kość udową mamuta. W 3 osoby ją wnosilismy do mieszkania. A taka byłam dumna, że mi się taka cudowna okazja trafiłaCarolline, 4me, MadziaRatMed, Anitka201, aldonaa, Kucykowa, Kasiarzynka, diatomka, paula2013 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzieki za info! Polozna juz mam wybrana- z innej przychodni. Powiedzieli mi, ze pediatra i polozna mogą byc z innej przychodni . Nie wiedziałam co ze mną i z dzieckiem ale wychodzi na to, ze musimy byc razem wiec sie przepiszę
Tam, gdzie mam polozna nie chce małego rejestrować bo co rano sa meeeega kolejki by dostać sie do lekarza i wszystkie koleżanki narzekają. Za to polozna z tej przychodni to rowna babka i wręcz chce, żeby przyszła do mnie po
-
jakie piękne dzidzie! ja tez chce już swoją!
a w nocy jakieś koszmary miałam o potworach, to pewnie przez ten lęk przed nieznanym:/
właśnie przyjechał transport z ikea z kanapą i mam już wszystko dla małej, więc może się rodzićKathleenPL, adzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lenka padłam..mnie się dzisiaj śniło, że urodziłam i się cieszyłam bo ani mnie nie nacięli ani nie pękłam
do tego w tym samym czasie rodziła Lenka i Paulinek
także tego..nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje. Myślałam, że nie będę musiała doświadczać takich snów