Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
KathleenPL wrote:Hej hej, ja po godzinnym (!!!) KTG czekam teraz grzecznie na usg, a potem konsultację co ze mną dalej robić. Oczywiście Tym się wyjątkowo ozywil pod tymi czujnikami, a ja się modlilam, żeby to jednak były nogi, a nie głowa tam w górze gdzie ciagle dostaje...
Adzia, piękności. Wygląda jakby juz przynajmniej z tydzień miała.
Kochana w środę 2 tygodnie kończy ☺KathleenPL lubi tę wiadomość
-
KathleenPL wrote:Hej hej, ja po godzinnym (!!!) KTG czekam teraz grzecznie na usg, a potem konsultację co ze mną dalej robić. Oczywiście Tym się wyjątkowo ozywil pod tymi czujnikami, a ja się modlilam, żeby to jednak były nogi, a nie głowa tam w górze gdzie ciagle dostaje...
Adzia, piękności. Wygląda jakby juz przynajmniej z tydzień miała.
Bo malutka już ma tydzień i 5 dni. Kiedy to zleciało, co:)?adzia, KathleenPL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj się w 37=38 tygc ciążą donoszona
haha pessar dał radę i mogę go polecać w 100 % i oszczędzać wcale aż tak się nie trzeba normalny tryb życia
jeszcze 21 dni i zobaczę swoją kruszynkę
Ps.Dzieciaczki są prze prze prze ślicznebento, Gusiak, snoopy_etka lubią tę wiadomość
-
Witam się po weekendowo
Dzuls- 100 lat.
Skabarka, Adzia- śliczne te Wasze maluszki- zazdroszczę, ze macie juz poród za sobą
Anitka- ten Twój brzuch w 9 miesiącu to juz naprawde przeginkamoj przy 176 cm wzrostu ma 97 cm i jest zdecydowanie większy:)
Dziewczyny mam pytanie- chyba na czasie dla nas wszystkich. Przed wypisem,ze szpitala trzeba podać przychodnie, w której bedzie nasz dzieciaczek mial pediatre- szpital chyba wysyła tam dokumenty.... I teraz pytanka:
Czy wystarczy, ze podam adres przychodni w szpitalu czy musze miec juz te przychodnie wybrana przez złożenie jakies deklaracji u nich wczesniej?
No i czy wystarczy sama nazwa przychodni czy trzeba miec juz wybranego konkretnego pediatre, jesli mam takiego na mysli?
Pytam bo ja wybieram dla małego inna przychodnie niż mam dla siebie i nie wiem czy jechac tam teraz do nich specjalnie? No bo jak niby zarejestrować nienarodzone dziecko bez rejestracji samej siebie?
Ktos, coś wie? Moze ktoras z Was ma to juz załatwione?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 09:33