Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzuls wszystkiego najlepszego
Co do natretnej rodzinki to współczuję.. mój teść tez potrafi być upierdliwy ale na szczęście teraz siedzi cicho
Gusiak ja mam już kupiony laktator i tak się zastanawiam czy go teraz spakować do torby czy zlecić malzowi aby go dostarczył po porodzie. -
marlenak_me wrote:Anitka, jeśli teraz zapakujesz, to bedzieszw szpitalu sterylizowac te wszystkie czesci wraz z butlą? mimo, ze ja mam 40 km do kliniki to mąż i tak bedzie codziennie-mam nadzieje
-
nick nieaktualnyA i postanawiam sobie odpuścić z tym porodem. Wczoraj tak się wymęczyłam zrobiłam dużo kilometrów byłam padnięta i obolała w brzuchu tez mnie cos kłuło i bolało ale oczywiście nie urodziłam hehe więc w tym tygodniu ogłaszam że nie rodzę muszę dokończyć załatwiać różne sprawy rodzinne zawodowe itd. i rodzę na spokojnie w przyszłym tygodniu
marlenak_me, ceska, Carolline lubią tę wiadomość
-
W zasadzie i do mnie mąż (mam nadzieje
) będzie przyjeżdżał codziennie, wiec chyba póki co daruje sobie ten laktator... można go przecież w razie czego kupić w każdej aptece, wiec jesli nawet będę go potrzebowała na 'już' to mąż gdzieś skoczy i zakupi, a z wyparzeniem w klinice myślę, że nie będzie problemu...
-
Widzę ze wczoraj był temat nadpobudliwych dzieci. Aldona/Agatka u mnie jest podobnie
ja juz przywykłam ze mój syn jest bardzo ruchliwy w brzuchu ale to co on wczoraj wyczynial. .tez miałam jakieś głupie myśli o owiniętej pepowinie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 07:29
-
Hej,
a ja ostatnio śpię bardzo dobrze. To chyba to wiejskie powietrze tak na mnie działa, bo po 22 padam wraz z dzieckiem. I czuję też się lepiej niż jeszcze 4 tygodnie temu
. I nie leżę.
Nie wiem, czy tylko ja tak mam, że im starsza ciąża tym mniej ochoty na spotkania z kimkolwiek? Najchętniej widzialabym tylko domowników, a reszta niech spadai te głupie pytania w kółko 'jak się czujesz?', 'jak znioslas upały? '. Wrr.
Dobrego dnia.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualnyDżuls, wszystkiego najlepszego!
Wrzucam jeszcze spóźnioną fotkę Oleńki SkabarkiTzn. wczoraj ją dostałam i miałam wrzucić, tylko cholerka jak się za to zabrałam, to malutki mi zaczął płakać i w sumie zapomniałam
Lilla My, adzia, anula1990, justyna1220, Staraczka23, agatka196, easymum, Anitka201, Dżuls, Dominka92, chabasse, wiaraczynicuda, lila1983, monaaa85, trix, Luna1, moka89, MadziaRatMed, bento, Ursa, magdalenkaihelenka, Kucykowa, AniaM, .ona., anulka20, ceska, la_lenka, julita, Gusiak, Bruma, Kasiarzynka, snoopy_etka, Czarna_88, przyszła mama, kasig, karolcia87, Wonderland, hakorośl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana. Od 22giej do 4 miałam skurcze już myślała, że po jedziemy, ale cały czas były nie regularne i w końcu się wyciszyły. Teraz jestem jak z krzyża zdjęta i brzuch mam obolały. Najgorzej, że nie pamiętam jak było z chłopakami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 08:16
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
Hejka
Dżuls Wszystkiego Najlepszego!
Ooo jaka Oleńka cudowna
U nas noc dziś przespana z przerwą na siku ale mimo to poszło bym dalej spać. Oczy mi się kleja
Gusiak ja mam laktator i go biorę ze sobą. Jak rozmawiałam z położna mówiła ze lepiej jest mieć, bo na oddziale są tylko 2 o które czasem jest na prawdę ciężko, a miejsca wcale dużo nie zajmuje.
Kurna modlę się by pralkę mi naprawili bo chyba zwariuje. Stos prania a dziecko w drodze.
Powodzenia na wizytach. -
nick nieaktualny