Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
easymum, adzia, monaaa85, trix, nick nieaktualny, anula1990, nick nieaktualny, la_lenka, julita, Gusiak, Bruma, Kasiarzynka, agatka196, kasig, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-

Świeżo robione ☺
A Dominik zakochany w siostrze. Pomaga na każdym kroku.
Anitka201, chabasse, monaaa85, Dominka92, nick nieaktualny, Luna1, Lilla My, nick nieaktualny, moka89, MadziaRatMed, bento, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kucykowa, .ona., anula1990, nick nieaktualny, diatomka, 4me, anulka20, nick nieaktualny, la_lenka, nick nieaktualny, Gusiak, Dżuls, Kasiarzynka, snoopy_etka, agatka196, Czarna_88, przyszła mama, Terazsięuda:-), karolcia87, Wonderland, hakorośl, kiti, Carolline lubią tę wiadomość
-
Anitka, jak 93 cm? Ja mam taki bęben a tylko 7 cm więcej, równe 100. Ja Cie przepraszam, ale gdzie to Twoje dziecko jest schowane?

Dżuls, no to stówka! Wszystkiego naj! A jak teściu taki imprezowny, to niech sam Ci wyprawi urodziny - taka miła niespodzianka na koniec ciąży

-
ja jestem wysoka 178 cm wzrostu więc może dlategoeasymum wrote:Anitka, jak 93 cm? Ja mam taki bęben a tylko 7 cm więcej, równe 100. Ja Cie przepraszam, ale gdzie to Twoje dziecko jest schowane?

Dżuls, no to stówka! Wszystkiego naj! A jak teściu taki imprezowny, to niech sam Ci wyprawi urodziny - taka miła niespodzianka na koniec ciąży
easymum lubi tę wiadomość
-
hej,
Dżuls - wszystkiego najlepszego!!!
Adzia - Lenka prześliczna
Olcia Skabarki też cudowna.
Dla mnie to nadal abstrakcja, że takie dzieciątko jest u mnie w brzuchu.
U mnie też nadal cisza. Nancy, jak się coś u ciebie ruszy to pamiętaj, żeby mnie zabrać ze sobą
Agatka - jak ruchy dziecka bolą tzn, że jest mało wód? Mnie też brzuch boli, jak mały się wypina. Nie pamiętam tego z pierwszej ciąży.
adzia lubi tę wiadomość

-
trix wrote:hej,
Dżuls - wszystkiego najlepszego!!!
Adzia - Lenka prześliczna
Olcia Skabarki też cudowna.
Dla mnie to nadal abstrakcja, że takie dzieciątko jest u mnie w brzuchu.
U mnie też nadal cisza. Nancy, jak się coś u ciebie ruszy to pamiętaj, żeby mnie zabrać ze sobą
Agatka - jak ruchy dziecka bolą tzn, że jest mało wód? Mnie też brzuch boli, jak mały się wypina. Nie pamiętam tego z pierwszej ciąży.
Ok, obiecuję
U mnie cisza, jeździ mi tylko w jelitach i boli, piję herbatkę i mam nadzieję, że przejdzie. Wstałam po tej 4 z takim mega bólem, aż mnie mdliło i od razu przypomniałam sobie jak to jest mieć okres i mówię do mojego: Dzisiaj urodzę, a on do mnie: Co?
No jak to co kurna hehe. Już widzę, że się chyba mężu zestresuję jak zacznę rodzić.
-

A tu sobie otworzyłam oczka. ☺
nick nieaktualny, Kucykowa, bento, easymum, Dominka92, nick nieaktualny, chabasse, monaaa85, diatomka, Lilla My, 4me, MadziaRatMed, la_lenka, Gusiak, Bruma, Kasiarzynka, snoopy_etka, przyszła mama, agatka196, kasig, Terazsięuda:-), paula2013, Wonderland, hakorośl lubią tę wiadomość
-
Boska mała, Skabarka! Gratulacje!
Adzia Twoja ma taki romantyczny wzrok
Boska 
Ale pędzicie dziewczyny! Rozwiązał sie worek wrześniowych dzieciaczków
Mi też moja gin daje jakieś 4 tygodnie bo mały baaardzo niziutko zszedł 
Pozdrowienia ode mnie i Kornelka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 09:09
adzia, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
Hej hej, ja po godzinnym (!!!) KTG czekam teraz grzecznie na usg, a potem konsultację co ze mną dalej robić. Oczywiście Tym się wyjątkowo ozywil pod tymi czujnikami, a ja się modlilam, żeby to jednak były nogi, a nie głowa tam w górze gdzie ciagle dostaje...
Adzia, piękności. Wygląda jakby juz przynajmniej z tydzień miała.
adzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia slicznosci. Slodkosci. Zazdrosze ze juz kasz swoja kruszynke po drugiej stronie brzuszka.
Witam sie tak w ogole w 39 tygodniu. Niestety ostatnie dni to dla mnie wegetacja. Jestem uziemiona, bo samochodem juz staram sie nie jezdzic i tak siedze sobie w domu lub na podworku.
adzia lubi tę wiadomość