Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
easymum, adzia, monaaa85, trix, magdalenkaihelenka, anula1990, Sigma, la_lenka, julita, Gusiak, Bruma, Kasiarzynka, agatka196, kasig, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Świeżo robione ☺
A Dominik zakochany w siostrze. Pomaga na każdym kroku.Anitka201, chabasse, monaaa85, Dominka92, wiaraczynicuda, Luna1, Lilla My, Staraczka23, moka89, MadziaRatMed, bento, Mozjaka, magdalenkaihelenka, Kucykowa, .ona., anula1990, Paulinek, diatomka, 4me, anulka20, Sigma, la_lenka, Koalka, Gusiak, Dżuls, Kasiarzynka, snoopy_etka, agatka196, Czarna_88, przyszła mama, Terazsięuda:-), karolcia87, Wonderland, hakorośl, kiti, Carolline lubią tę wiadomość
-
Anitka, jak 93 cm? Ja mam taki bęben a tylko 7 cm więcej, równe 100. Ja Cie przepraszam, ale gdzie to Twoje dziecko jest schowane?
Dżuls, no to stówka! Wszystkiego naj! A jak teściu taki imprezowny, to niech sam Ci wyprawi urodziny - taka miła niespodzianka na koniec ciąży -
easymum wrote:Anitka, jak 93 cm? Ja mam taki bęben a tylko 7 cm więcej, równe 100. Ja Cie przepraszam, ale gdzie to Twoje dziecko jest schowane?
Dżuls, no to stówka! Wszystkiego naj! A jak teściu taki imprezowny, to niech sam Ci wyprawi urodziny - taka miła niespodzianka na koniec ciążyeasymum lubi tę wiadomość
-
hej,
Dżuls - wszystkiego najlepszego!!!
Adzia - Lenka prześliczna
Olcia Skabarki też cudowna.
Dla mnie to nadal abstrakcja, że takie dzieciątko jest u mnie w brzuchu.
U mnie też nadal cisza. Nancy, jak się coś u ciebie ruszy to pamiętaj, żeby mnie zabrać ze sobą
Agatka - jak ruchy dziecka bolą tzn, że jest mało wód? Mnie też brzuch boli, jak mały się wypina. Nie pamiętam tego z pierwszej ciąży.
adzia lubi tę wiadomość
-
trix wrote:hej,
Dżuls - wszystkiego najlepszego!!!
Adzia - Lenka prześliczna
Olcia Skabarki też cudowna.
Dla mnie to nadal abstrakcja, że takie dzieciątko jest u mnie w brzuchu.
U mnie też nadal cisza. Nancy, jak się coś u ciebie ruszy to pamiętaj, żeby mnie zabrać ze sobą
Agatka - jak ruchy dziecka bolą tzn, że jest mało wód? Mnie też brzuch boli, jak mały się wypina. Nie pamiętam tego z pierwszej ciąży.
Ok, obiecujęU mnie cisza, jeździ mi tylko w jelitach i boli, piję herbatkę i mam nadzieję, że przejdzie. Wstałam po tej 4 z takim mega bólem, aż mnie mdliło i od razu przypomniałam sobie jak to jest mieć okres i mówię do mojego: Dzisiaj urodzę, a on do mnie: Co?
No jak to co kurna hehe. Już widzę, że się chyba mężu zestresuję jak zacznę rodzić.
-
A tu sobie otworzyłam oczka. ☺Mozjaka, Kucykowa, bento, easymum, Dominka92, wiaraczynicuda, chabasse, monaaa85, diatomka, Lilla My, 4me, MadziaRatMed, la_lenka, Gusiak, Bruma, Kasiarzynka, snoopy_etka, przyszła mama, agatka196, kasig, Terazsięuda:-), paula2013, Wonderland, hakorośl lubią tę wiadomość
-
Boska mała, Skabarka! Gratulacje!
Adzia Twoja ma taki romantyczny wzrokBoska
Ale pędzicie dziewczyny! Rozwiązał sie worek wrześniowych dzieciaczkówMi też moja gin daje jakieś 4 tygodnie bo mały baaardzo niziutko zszedł
Pozdrowienia ode mnie i KornelkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 09:09
adzia, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
Hej hej, ja po godzinnym (!!!) KTG czekam teraz grzecznie na usg, a potem konsultację co ze mną dalej robić. Oczywiście Tym się wyjątkowo ozywil pod tymi czujnikami, a ja się modlilam, żeby to jednak były nogi, a nie głowa tam w górze gdzie ciagle dostaje...
Adzia, piękności. Wygląda jakby juz przynajmniej z tydzień miała.adzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia slicznosci. Slodkosci. Zazdrosze ze juz kasz swoja kruszynke po drugiej stronie brzuszka.
Witam sie tak w ogole w 39 tygodniu. Niestety ostatnie dni to dla mnie wegetacja. Jestem uziemiona, bo samochodem juz staram sie nie jezdzic i tak siedze sobie w domu lub na podworku.adzia lubi tę wiadomość