X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Dzien dobry. :)

Recznik z kapturkiem tez biore.

A co do snow, to tez mi sie dzis snilo, ze ONA urodzila sn bobasa 5 kg a po porodzie wygladala jak kulturystka z takimi miesniami na brzuchu! :) takze ONA- szykuj sie. :)

Anitka, Twoje sny sa prorocze wiec wez Ty sie przygotuj :)
    Najlepsze, że Ty w nim chyba też rodziłaś :-) także wiesz.. :-)
    Ale tak na serio to jeszcze mi się nie spieszy. Za dużo mam do zrobienia i trzeba się jeszcze wyspać :-)

• Ursa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Weszłam na chwile na październikowe a tam, coś dzieci zaczynają się pchać na świat jednej nawet wody odeszły, a myślałam że teraz będzie nasza kolej :)

Drugiej wody odeszły prawie 2 miesiące temu ;) Dają radę dziewczyny :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 10:09

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:22

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Lenka padłam..mnie się dzisiaj śniło, że urodziłam i się cieszyłam bo ani mnie nie nacięli ani nie pękłam :-) do tego w tym samym czasie rodziła Lenka i Paulinek :-) także tego..nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje. Myślałam, że nie będę musiała doświadczać takich snów :)

żaden problem, ale poczekaj do niedzieli;p mała donoszona będzie, więc się zgadzam hehe;)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko moje sny najwidoczniej działają z opóźnieniem :-)

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w sobotę mam piknik rodzinny w firmie męża w bieruniu, który on sam organizuje od 10 do 16 i nie wiem, czy jechc- nie chce mi się siedzieć w domu i to w weekend samej a boję się, ze zacznę rodzić i on nie bedzie mógł sie wyrwać bo musi wszystkiego do końca dopilnować ;/

720fbe94f2.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Dzien dobry. :)

Recznik z kapturkiem tez biore.

A co do snow, to tez mi sie dzis snilo, ze ONA urodzila sn bobasa 5 kg a po porodzie wygladala jak kulturystka z takimi miesniami na brzuchu! :) takze ONA- szykuj sie. :)

Anitka, Twoje sny sa prorocze wiec wez Ty sie przygotuj :)

hehe, ach te sny :D, dobre, dobre, do kulturystki to mi co prawda daleko i co jak co, ale na milion % mam cc ;). Ale do szpitala moge juz wyruszac ;).

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Dziewczyny z Wawy i okolic - znajomy poszukuje na kilka dni hotelu w Wawie w przystępnej cenie (rodzina z dwójką dzieci), możliwie blisko dworca. Możecie coś polecić?

Polecam Ibis Budget niedaleko zachodniego.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde faktycznie tam w październikowych też już się szykują... =)
    Chociaż to chyba jak wszędzie... zawsze jest parę takich dzieciaczków, które się wyrywaja przed szereg =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ryczec mi się chce. Wyszłam z usg, dalej tyłek w dole, głowa w górze, do tego tak się ułożył, że lekarka na usg powiedziała, że ciężkie do przekrecenia i mam się nie nastawiac :( Do tego jestem na czczo i mnie ssie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 10:21

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathleen tulę:* Pomyśl, że cesarka też ma swoje plusy...Uparty ten Twój synciu.

Mnie znowu ćmi okresowo. Niech to się rozbuja.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow NANCY dopieor zauwazylam, ze Ty w sumie juz prawie masz termin!!
    Kathleen cesarka ma duzo plusow! Nie martw sie :))

relgio4pxlxziakh.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:23

l22nhdge5b933eoh.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    Wow NANCY dopieor zauwazylam, ze Ty w sumie juz prawie masz termin!!
    Kathleen cesarka ma duzo plusow! Nie martw sie :))

No mam, mam:) Szkoda, że uparciuszek nie chce wyjść:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathleen moze jednak uda sie malego obrocic.

Ja natomiast zalowalam ze jagoda sie obrocila glowa do dolu, gdyby nie to nie mialabym nad czym myslec a tak wiem ze cc bedzie jedynie moja decyzja. Zla jestem na mojego gina ze nie pomogl mi merytorycznie z decyzja.

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Anitka, jak 93 cm? Ja mam taki bęben a tylko 7 cm więcej, równe 100. Ja Cie przepraszam, ale gdzie to Twoje dziecko jest schowane? :)

Dżuls, no to stówka! Wszystkiego naj! A jak teściu taki imprezowny, to niech sam Ci wyprawi urodziny - taka miła niespodzianka na koniec ciąży :)
    Dzięki raz jeszcze wszystkim :)

Mój teściu jest mega sknerą (np kupuje zgniłe pomidory, bo były 10 groszy tańsze), a na ostatnie urodziny kupił mi...uwaga uwaga.... plastikowy otwieracz do słoików za 0.99zł z supermarketu :D :D :D "bo lubi praktyczne prezenty", więc pewnie kupiłby mi mini pączka, wbił w niego 28 świeczej i jazda, "wyprawił urodziny" :D

Kathleen - wiem, że nastawiłaś się na sn, no ale czego sięnie robi, żeby młode urodziło ię zdrowe... Wiem, że to ciężkie, ale teraz nie skupiaj się na tym, że plan z sn nie wypalił, tylko postaraj może mimo wszystko pozytywnie nastawić na cc.

Co do hotelu w Wawie to nic nie poradze, bo ja raczej lepiej orientuję się w hostelach, więc z rodziną to nie bardzo :/

easymum, agatka196 lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathleen nie martw się, trzeba brac życie takie, jakie jest. Część z nas, które mają odwrócone głowkowo dziaciaczki pewnie będzie też mieć cc z róznych powodów i to po próbie porodu naturalnego i sie tylko umęczy a tak umówiona cesarka- nastawienie na coś konkretnego, niektórzy dużo by dali żeby taką mieć i nie musiec płacić za zabieg (jak np moja kumpela, która panicznie bała sie sn), bedzie dobrze

720fbe94f2.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do hoteli w W-wie to też pomyślałam o IBISIE - przy zachodnim a nadal blisko centrum, do centralnego 3-4 przystanki tramwajem. Jest jeszcze B&B w al. Krakowskiej, ale do dworca centralnego 20-30 min tramwajem.

gg64rl68s121551a.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niby się cieszę, że mam mieć SN. Ale z drugiej strony strasznie zazdroszczę wszystkim którzy mają umówiony termin CC.
    Wczoraj mnie złapała panika jak to będzie, kiedy, a mąż w pracy, a jak fałszywy alarm, a on zmarnuje urlop na żądanie. Niby takie głupie techniczne problemy, ale stres jest. Wczoraj przepakowałam torbę na dwie - jedna awaryjna do zabrania od razu jeśli bym musiała iść sama i druga z rzeczami co mąż doniesie. Dziś jeszcze zrobię porządek w badaniach i może choć z tym będę spokojniejsza.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terminu i tak Cc bym nie miała bo przy takim ułożeniu ponoć i tak lepiej poczekać na akcje. Więc dalej będę wierzyć, ze się obróci i będę żyć w blogiej nieświadomości nie wiedząc tak naprawdę co dalej...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
‹‹ 2144 2145 2146 2147 2148 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ