X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Dzien dobry. :)

Recznik z kapturkiem tez biore.

A co do snow, to tez mi sie dzis snilo, ze ONA urodzila sn bobasa 5 kg a po porodzie wygladala jak kulturystka z takimi miesniami na brzuchu! :) takze ONA- szykuj sie. :)

Anitka, Twoje sny sa prorocze wiec wez Ty sie przygotuj :)
    Najlepsze, że Ty w nim chyba też rodziłaś :-) także wiesz.. :-)
    Ale tak na serio to jeszcze mi się nie spieszy. Za dużo mam do zrobienia i trzeba się jeszcze wyspać :-)

• Ursa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Weszłam na chwile na październikowe a tam, coś dzieci zaczynają się pchać na świat jednej nawet wody odeszły, a myślałam że teraz będzie nasza kolej :)

Drugiej wody odeszły prawie 2 miesiące temu ;) Dają radę dziewczyny :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 10:09

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:22

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Lenka padłam..mnie się dzisiaj śniło, że urodziłam i się cieszyłam bo ani mnie nie nacięli ani nie pękłam :-) do tego w tym samym czasie rodziła Lenka i Paulinek :-) także tego..nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje. Myślałam, że nie będę musiała doświadczać takich snów :)

żaden problem, ale poczekaj do niedzieli;p mała donoszona będzie, więc się zgadzam hehe;)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko moje sny najwidoczniej działają z opóźnieniem :-)

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w sobotę mam piknik rodzinny w firmie męża w bieruniu, który on sam organizuje od 10 do 16 i nie wiem, czy jechc- nie chce mi się siedzieć w domu i to w weekend samej a boję się, ze zacznę rodzić i on nie bedzie mógł sie wyrwać bo musi wszystkiego do końca dopilnować ;/

720fbe94f2.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Dzien dobry. :)

Recznik z kapturkiem tez biore.

A co do snow, to tez mi sie dzis snilo, ze ONA urodzila sn bobasa 5 kg a po porodzie wygladala jak kulturystka z takimi miesniami na brzuchu! :) takze ONA- szykuj sie. :)

Anitka, Twoje sny sa prorocze wiec wez Ty sie przygotuj :)

hehe, ach te sny :D, dobre, dobre, do kulturystki to mi co prawda daleko i co jak co, ale na milion % mam cc ;). Ale do szpitala moge juz wyruszac ;).

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Dziewczyny z Wawy i okolic - znajomy poszukuje na kilka dni hotelu w Wawie w przystępnej cenie (rodzina z dwójką dzieci), możliwie blisko dworca. Możecie coś polecić?

Polecam Ibis Budget niedaleko zachodniego.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde faktycznie tam w październikowych też już się szykują... =)
    Chociaż to chyba jak wszędzie... zawsze jest parę takich dzieciaczków, które się wyrywaja przed szereg =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ryczec mi się chce. Wyszłam z usg, dalej tyłek w dole, głowa w górze, do tego tak się ułożył, że lekarka na usg powiedziała, że ciężkie do przekrecenia i mam się nie nastawiac :( Do tego jestem na czczo i mnie ssie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 10:21

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathleen tulę:* Pomyśl, że cesarka też ma swoje plusy...Uparty ten Twój synciu.

Mnie znowu ćmi okresowo. Niech to się rozbuja.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow NANCY dopieor zauwazylam, ze Ty w sumie juz prawie masz termin!!
    Kathleen cesarka ma duzo plusow! Nie martw sie :))

relgio4pxlxziakh.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:23

l22nhdge5b933eoh.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    Wow NANCY dopieor zauwazylam, ze Ty w sumie juz prawie masz termin!!
    Kathleen cesarka ma duzo plusow! Nie martw sie :))

No mam, mam:) Szkoda, że uparciuszek nie chce wyjść:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathleen moze jednak uda sie malego obrocic.

Ja natomiast zalowalam ze jagoda sie obrocila glowa do dolu, gdyby nie to nie mialabym nad czym myslec a tak wiem ze cc bedzie jedynie moja decyzja. Zla jestem na mojego gina ze nie pomogl mi merytorycznie z decyzja.

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Anitka, jak 93 cm? Ja mam taki bęben a tylko 7 cm więcej, równe 100. Ja Cie przepraszam, ale gdzie to Twoje dziecko jest schowane? :)

Dżuls, no to stówka! Wszystkiego naj! A jak teściu taki imprezowny, to niech sam Ci wyprawi urodziny - taka miła niespodzianka na koniec ciąży :)
    Dzięki raz jeszcze wszystkim :)

Mój teściu jest mega sknerą (np kupuje zgniłe pomidory, bo były 10 groszy tańsze), a na ostatnie urodziny kupił mi...uwaga uwaga.... plastikowy otwieracz do słoików za 0.99zł z supermarketu :D :D :D "bo lubi praktyczne prezenty", więc pewnie kupiłby mi mini pączka, wbił w niego 28 świeczej i jazda, "wyprawił urodziny" :D

Kathleen - wiem, że nastawiłaś się na sn, no ale czego sięnie robi, żeby młode urodziło ię zdrowe... Wiem, że to ciężkie, ale teraz nie skupiaj się na tym, że plan z sn nie wypalił, tylko postaraj może mimo wszystko pozytywnie nastawić na cc.

Co do hotelu w Wawie to nic nie poradze, bo ja raczej lepiej orientuję się w hostelach, więc z rodziną to nie bardzo :/

easymum, agatka196 lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathleen nie martw się, trzeba brac życie takie, jakie jest. Część z nas, które mają odwrócone głowkowo dziaciaczki pewnie będzie też mieć cc z róznych powodów i to po próbie porodu naturalnego i sie tylko umęczy a tak umówiona cesarka- nastawienie na coś konkretnego, niektórzy dużo by dali żeby taką mieć i nie musiec płacić za zabieg (jak np moja kumpela, która panicznie bała sie sn), bedzie dobrze

720fbe94f2.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do hoteli w W-wie to też pomyślałam o IBISIE - przy zachodnim a nadal blisko centrum, do centralnego 3-4 przystanki tramwajem. Jest jeszcze B&B w al. Krakowskiej, ale do dworca centralnego 20-30 min tramwajem.

gg64rl68s121551a.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niby się cieszę, że mam mieć SN. Ale z drugiej strony strasznie zazdroszczę wszystkim którzy mają umówiony termin CC.
    Wczoraj mnie złapała panika jak to będzie, kiedy, a mąż w pracy, a jak fałszywy alarm, a on zmarnuje urlop na żądanie. Niby takie głupie techniczne problemy, ale stres jest. Wczoraj przepakowałam torbę na dwie - jedna awaryjna do zabrania od razu jeśli bym musiała iść sama i druga z rzeczami co mąż doniesie. Dziś jeszcze zrobię porządek w badaniach i może choć z tym będę spokojniejsza.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terminu i tak Cc bym nie miała bo przy takim ułożeniu ponoć i tak lepiej poczekać na akcje. Więc dalej będę wierzyć, ze się obróci i będę żyć w blogiej nieświadomości nie wiedząc tak naprawdę co dalej...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
‹‹ 2144 2145 2146 2147 2148 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ