X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, tak to czasem jest z tymi chłopami. Mój mnie wczoraj wkurzył, ale na szczęście wrócił i przeprosił, więc mi złość przeszła.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstałam i sobie smażę łososia, kupiłam dziś w bierze oliwę z oliwek o smaku cytrynowym, zobaczymy jak łosoś będzie na tym smakował :) w zeszłym tygodniu kupiłam oliwę z oliwek o smaku czosnkowo-paprykowym i cudowne wyszły na tym kotlety schabowe :) mam zamiar w następny weekend kupić oliwę z oliwek o smaku bazyliowym :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka.. ja dzisiaj też wściekła chodziłam (leżałam) i się na moim wyżywałam.. oberwało mu się za to że jajko pękło podczas gotowania, że poduszka zmiętolona i że w ogóle nie robi wszystkiego jak bym chciała.. A on bidulek mi dzisiaj przez pare godzin calutką łazienkę wypucował na błysk i jedzonko przyrządza (a apetyt mam spory)i po zakupy lata..moje kochanie.. ehh a ja nad nerwami nie umiem zapanować.. hmm pewnie hormony też robią swoje..Niestety już mi to leżenie (z powodu krwiaka) bokiem wychodzi i frustracja osiąga szczyt.. Ale cóż dla dzidziola będę i do końca leżała jak będzie trzeba..

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • adzia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ja myślałam że to ja jestem taka niedobra. Praktycznie nic nie robię mój M robi wszystko a ja zachowuję się jak Gestapowiec SS. Ale jest bardzo cierpliwy i to dzielnie zanosi ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Terazsięuda:-) Przyjaciółka

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za wsparcie dziewczyny. No nic jak leżeć to leżeć i tyle ważne, żeby było dobrze dla fasolki :-)
    Chabasse jak mam podobnie z moim mężem :-) biedny wszystko robi a mi ciągle źle :-) a tu jeszcze sexu nie wolno :-) biedni faceci

oar8dqk316wccxxh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już zapomniałam co to seks. ;)

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nic nie robię a mojemu jeszcze się obrywa za te pierdoły o których zapomni, eh zła żona jestem.

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • eM Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja już zapomniałam co to seks. ;)
    me2! Ostatnio koleżanka pytała czy będę oglądać 50 twarzy greya :D to by była tortura :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 16:25

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chabasse wrote:
    hejka.. ja dzisiaj też wściekła chodziłam (leżałam) i się na moim wyżywałam.. oberwało mu się za to że jajko pękło podczas gotowania, że poduszka zmiętolona i że w ogóle nie robi wszystkiego jak bym chciała.. A on bidulek mi dzisiaj przez pare godzin calutką łazienkę wypucował na błysk i jedzonko przyrządza (a apetyt mam spory)i po zakupy lata..moje kochanie.. ehh a ja nad nerwami nie umiem zapanować.. hmm pewnie hormony też robią swoje..Niestety już mi to leżenie (z powodu krwiaka) bokiem wychodzi i frustracja osiąga szczyt.. Ale cóż dla dzidziola będę i do końca leżała jak będzie trzeba..

Ja też dziś się wyżyłam 3 razy na moim, taka byłam wściekła, najpierw za to że musiałam ja go golić (włosy na głowie) i co rusz zmieniał pozycję by mnie było dobrze, ;/ powiedziałam że i tak nie jest mi dobrze, bo mnie dziś bardzo pachwiny bolą, na co on: że mnie to brzuch boli zawsze jak mam coś dla niego zrobić i żeśmy się pokłócili ;/, potem oberwał za to, że jednak byłam potrzebna XD, a jak siadałam do kompa by sobie pograć i pytałam się go 3 razy czy będę mu potrzebna, mówił że nie a potem mnie co 5 min wołał, ale przeszła mi wściekłość po drzemce

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak po za wszystkim to się dziś okropnie przejadlam, tata do mnie przyjechał i zrobił kotlety schabowe na które miałam ochotę i teraz cierpię, takie mnie wzdęcia zlapaly, żołądek mnie boli, w brzuchu się kręci - stanowczo za dużo sobie pozwoliłam :(

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja jestem dobra dla męża:D Może to dzięki temu, że nam seksu nie brakuje to jesteśmy mniej nerwowi:D Ostatnio bardziej zrobiłam się przytulaśna i całuśna:) Ciągle tęsknię za mężem.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:32

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się baaardzo chcę, nawet jeśli nie klasycznego seksu to jakichś czynności okołoseksualnych, a tu nico, szlaban na wszystko. :(

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej a my wczoraj sie przytulalismy i znowu mowil ze tak gorąco w srodku, nie konczy we mnie.
    Ja mam pytanie niewiem czy poruszalyscie, relacje z tesciowymi..
    Ja nie gadam z nią od 5lat tak jak jestem w związku na slubie jej nie zaprosilam mój nie mial nic przeciwko, z jego ojcem i obecna zona kontakty sa super a teraz mój nawet wlasnej matce nie powiedzial o ciazy zapewne dowie sie poczta pantoflowa

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Humus zakupiony ;)
    Placek wstawiony, a ja walcze z mega wzdenciami i bolami jelit. Nie wiem jak moge sobie pomoc z tymi zaparciami i bolami. Normalnie chodzic nie moge ...
    Zachwile bede Was nadrabiac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 22:43

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh mojemu malzowi też się dziś oberwalo za wszystko a biedak od kilku dni walczy z praniem i panowaniem. Do tego wszystkiego posprzatal cały dom a tego metrażu ma sporo do ogarnięcia i zrobił sobie obiad . No właśnie kończy myć podłogi. My dzisiaj wychodzimy wieczorem i az się boje co to będzie bo mdłości z dnia na dzień coraz gorsze...

• chabasse Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i ja to samo z sexem mam.. Chciałabym a nie mogę i chyba jak tylko dostanę zielone światło to wycisnę z mojego ostatnie soki.. heh :) Chociaż nie wiem czy On nie będzie się bał, bo naczytał się ostatnio że skurcze orgazmowe mogą być niebezpieczne.. zwłaszcza jak są jakieś komplikacje..

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też bez seksu ale Gin nie zabronił tylko na przez te mdłości nie daje rady. Rekompensuja mi to sny erotyczne :-)

Dia na lubi tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    Nancy zazdraszczam sexu, u nas też szlaban do odwołania przez te moje skurcze, a mi się taaaak chce..... no ale trudno :) wytrzymam jeszcze jakiś czas :)

a ja się właśnie szykuję na wieczór panieński kumpeli, ale się wyszaleje hohoho (ironia).... mąż się śmieje że chyba pierwszy raz puszcze mnie na imprezę ze spokojnym sumieniem ;) hehe także idę i pewnie przed 23 wrócę, bo nie wysiedzę dłużej.... ostatnio max 21 i zasypiam ;)
    A jak przed znajomymi tlumaczysz abstynencje? Bo u mnie z tym najgorzej. Kilku znajomych już się domyslilo własne z tego powodu bo my ogólnie prowadziliśmy bardzo imprezowy styl życia w weekendy.

‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ