X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, tak to czasem jest z tymi chłopami. Mój mnie wczoraj wkurzył, ale na szczęście wrócił i przeprosił, więc mi złość przeszła.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstałam i sobie smażę łososia, kupiłam dziś w bierze oliwę z oliwek o smaku cytrynowym, zobaczymy jak łosoś będzie na tym smakował :) w zeszłym tygodniu kupiłam oliwę z oliwek o smaku czosnkowo-paprykowym i cudowne wyszły na tym kotlety schabowe :) mam zamiar w następny weekend kupić oliwę z oliwek o smaku bazyliowym :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka.. ja dzisiaj też wściekła chodziłam (leżałam) i się na moim wyżywałam.. oberwało mu się za to że jajko pękło podczas gotowania, że poduszka zmiętolona i że w ogóle nie robi wszystkiego jak bym chciała.. A on bidulek mi dzisiaj przez pare godzin calutką łazienkę wypucował na błysk i jedzonko przyrządza (a apetyt mam spory)i po zakupy lata..moje kochanie.. ehh a ja nad nerwami nie umiem zapanować.. hmm pewnie hormony też robią swoje..Niestety już mi to leżenie (z powodu krwiaka) bokiem wychodzi i frustracja osiąga szczyt.. Ale cóż dla dzidziola będę i do końca leżała jak będzie trzeba..

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • adzia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ja myślałam że to ja jestem taka niedobra. Praktycznie nic nie robię mój M robi wszystko a ja zachowuję się jak Gestapowiec SS. Ale jest bardzo cierpliwy i to dzielnie zanosi ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Terazsięuda:-) Przyjaciółka

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za wsparcie dziewczyny. No nic jak leżeć to leżeć i tyle ważne, żeby było dobrze dla fasolki :-)
    Chabasse jak mam podobnie z moim mężem :-) biedny wszystko robi a mi ciągle źle :-) a tu jeszcze sexu nie wolno :-) biedni faceci

oar8dqk316wccxxh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już zapomniałam co to seks. ;)

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nic nie robię a mojemu jeszcze się obrywa za te pierdoły o których zapomni, eh zła żona jestem.

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • eM Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja już zapomniałam co to seks. ;)
    me2! Ostatnio koleżanka pytała czy będę oglądać 50 twarzy greya :D to by była tortura :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 16:25

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chabasse wrote:
    hejka.. ja dzisiaj też wściekła chodziłam (leżałam) i się na moim wyżywałam.. oberwało mu się za to że jajko pękło podczas gotowania, że poduszka zmiętolona i że w ogóle nie robi wszystkiego jak bym chciała.. A on bidulek mi dzisiaj przez pare godzin calutką łazienkę wypucował na błysk i jedzonko przyrządza (a apetyt mam spory)i po zakupy lata..moje kochanie.. ehh a ja nad nerwami nie umiem zapanować.. hmm pewnie hormony też robią swoje..Niestety już mi to leżenie (z powodu krwiaka) bokiem wychodzi i frustracja osiąga szczyt.. Ale cóż dla dzidziola będę i do końca leżała jak będzie trzeba..

Ja też dziś się wyżyłam 3 razy na moim, taka byłam wściekła, najpierw za to że musiałam ja go golić (włosy na głowie) i co rusz zmieniał pozycję by mnie było dobrze, ;/ powiedziałam że i tak nie jest mi dobrze, bo mnie dziś bardzo pachwiny bolą, na co on: że mnie to brzuch boli zawsze jak mam coś dla niego zrobić i żeśmy się pokłócili ;/, potem oberwał za to, że jednak byłam potrzebna XD, a jak siadałam do kompa by sobie pograć i pytałam się go 3 razy czy będę mu potrzebna, mówił że nie a potem mnie co 5 min wołał, ale przeszła mi wściekłość po drzemce

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak po za wszystkim to się dziś okropnie przejadlam, tata do mnie przyjechał i zrobił kotlety schabowe na które miałam ochotę i teraz cierpię, takie mnie wzdęcia zlapaly, żołądek mnie boli, w brzuchu się kręci - stanowczo za dużo sobie pozwoliłam :(

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja jestem dobra dla męża:D Może to dzięki temu, że nam seksu nie brakuje to jesteśmy mniej nerwowi:D Ostatnio bardziej zrobiłam się przytulaśna i całuśna:) Ciągle tęsknię za mężem.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:32

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się baaardzo chcę, nawet jeśli nie klasycznego seksu to jakichś czynności okołoseksualnych, a tu nico, szlaban na wszystko. :(

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej a my wczoraj sie przytulalismy i znowu mowil ze tak gorąco w srodku, nie konczy we mnie.
    Ja mam pytanie niewiem czy poruszalyscie, relacje z tesciowymi..
    Ja nie gadam z nią od 5lat tak jak jestem w związku na slubie jej nie zaprosilam mój nie mial nic przeciwko, z jego ojcem i obecna zona kontakty sa super a teraz mój nawet wlasnej matce nie powiedzial o ciazy zapewne dowie sie poczta pantoflowa

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Humus zakupiony ;)
    Placek wstawiony, a ja walcze z mega wzdenciami i bolami jelit. Nie wiem jak moge sobie pomoc z tymi zaparciami i bolami. Normalnie chodzic nie moge ...
    Zachwile bede Was nadrabiac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 22:43

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh mojemu malzowi też się dziś oberwalo za wszystko a biedak od kilku dni walczy z praniem i panowaniem. Do tego wszystkiego posprzatal cały dom a tego metrażu ma sporo do ogarnięcia i zrobił sobie obiad . No właśnie kończy myć podłogi. My dzisiaj wychodzimy wieczorem i az się boje co to będzie bo mdłości z dnia na dzień coraz gorsze...

• chabasse Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i ja to samo z sexem mam.. Chciałabym a nie mogę i chyba jak tylko dostanę zielone światło to wycisnę z mojego ostatnie soki.. heh :) Chociaż nie wiem czy On nie będzie się bał, bo naczytał się ostatnio że skurcze orgazmowe mogą być niebezpieczne.. zwłaszcza jak są jakieś komplikacje..

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też bez seksu ale Gin nie zabronił tylko na przez te mdłości nie daje rady. Rekompensuja mi to sny erotyczne :-)

Dia na lubi tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    Nancy zazdraszczam sexu, u nas też szlaban do odwołania przez te moje skurcze, a mi się taaaak chce..... no ale trudno :) wytrzymam jeszcze jakiś czas :)

a ja się właśnie szykuję na wieczór panieński kumpeli, ale się wyszaleje hohoho (ironia).... mąż się śmieje że chyba pierwszy raz puszcze mnie na imprezę ze spokojnym sumieniem ;) hehe także idę i pewnie przed 23 wrócę, bo nie wysiedzę dłużej.... ostatnio max 21 i zasypiam ;)
    A jak przed znajomymi tlumaczysz abstynencje? Bo u mnie z tym najgorzej. Kilku znajomych już się domyslilo własne z tego powodu bo my ogólnie prowadziliśmy bardzo imprezowy styl życia w weekendy.

‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ