Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wstałam i sobie smażę łososia, kupiłam dziś w bierze oliwę z oliwek o smaku cytrynowym, zobaczymy jak łosoś będzie na tym smakował w zeszłym tygodniu kupiłam oliwę z oliwek o smaku czosnkowo-paprykowym i cudowne wyszły na tym kotlety schabowe mam zamiar w następny weekend kupić oliwę z oliwek o smaku bazyliowym
-
hejka.. ja dzisiaj też wściekła chodziłam (leżałam) i się na moim wyżywałam.. oberwało mu się za to że jajko pękło podczas gotowania, że poduszka zmiętolona i że w ogóle nie robi wszystkiego jak bym chciała.. A on bidulek mi dzisiaj przez pare godzin calutką łazienkę wypucował na błysk i jedzonko przyrządza (a apetyt mam spory)i po zakupy lata..moje kochanie.. ehh a ja nad nerwami nie umiem zapanować.. hmm pewnie hormony też robią swoje..Niestety już mi to leżenie (z powodu krwiaka) bokiem wychodzi i frustracja osiąga szczyt.. Ale cóż dla dzidziola będę i do końca leżała jak będzie trzeba..
-
la_lenka wrote:Ja już zapomniałam co to seks.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 16:25
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
chabasse wrote:hejka.. ja dzisiaj też wściekła chodziłam (leżałam) i się na moim wyżywałam.. oberwało mu się za to że jajko pękło podczas gotowania, że poduszka zmiętolona i że w ogóle nie robi wszystkiego jak bym chciała.. A on bidulek mi dzisiaj przez pare godzin calutką łazienkę wypucował na błysk i jedzonko przyrządza (a apetyt mam spory)i po zakupy lata..moje kochanie.. ehh a ja nad nerwami nie umiem zapanować.. hmm pewnie hormony też robią swoje..Niestety już mi to leżenie (z powodu krwiaka) bokiem wychodzi i frustracja osiąga szczyt.. Ale cóż dla dzidziola będę i do końca leżała jak będzie trzeba..
Ja też dziś się wyżyłam 3 razy na moim, taka byłam wściekła, najpierw za to że musiałam ja go golić (włosy na głowie) i co rusz zmieniał pozycję by mnie było dobrze, ;/ powiedziałam że i tak nie jest mi dobrze, bo mnie dziś bardzo pachwiny bolą, na co on: że mnie to brzuch boli zawsze jak mam coś dla niego zrobić i żeśmy się pokłócili ;/, potem oberwał za to, że jednak byłam potrzebna , a jak siadałam do kompa by sobie pograć i pytałam się go 3 razy czy będę mu potrzebna, mówił że nie a potem mnie co 5 min wołał, ale przeszła mi wściekłość po drzemce -
A tak po za wszystkim to się dziś okropnie przejadlam, tata do mnie przyjechał i zrobił kotlety schabowe na które miałam ochotę i teraz cierpię, takie mnie wzdęcia zlapaly, żołądek mnie boli, w brzuchu się kręci - stanowczo za dużo sobie pozwoliłam
-
nick nieaktualnyHej hej a my wczoraj sie przytulalismy i znowu mowil ze tak gorąco w srodku, nie konczy we mnie.
Ja mam pytanie niewiem czy poruszalyscie, relacje z tesciowymi..
Ja nie gadam z nią od 5lat tak jak jestem w związku na slubie jej nie zaprosilam mój nie mial nic przeciwko, z jego ojcem i obecna zona kontakty sa super a teraz mój nawet wlasnej matce nie powiedzial o ciazy zapewne dowie sie poczta pantoflowa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ehh mojemu malzowi też się dziś oberwalo za wszystko a biedak od kilku dni walczy z praniem i panowaniem. Do tego wszystkiego posprzatal cały dom a tego metrażu ma sporo do ogarnięcia i zrobił sobie obiad . No właśnie kończy myć podłogi. My dzisiaj wychodzimy wieczorem i az się boje co to będzie bo mdłości z dnia na dzień coraz gorsze...
-
no i ja to samo z sexem mam.. Chciałabym a nie mogę i chyba jak tylko dostanę zielone światło to wycisnę z mojego ostatnie soki.. heh Chociaż nie wiem czy On nie będzie się bał, bo naczytał się ostatnio że skurcze orgazmowe mogą być niebezpieczne.. zwłaszcza jak są jakieś komplikacje..
-
skabarka wrote:Nancy zazdraszczam sexu, u nas też szlaban do odwołania przez te moje skurcze, a mi się taaaak chce..... no ale trudno wytrzymam jeszcze jakiś czas
a ja się właśnie szykuję na wieczór panieński kumpeli, ale się wyszaleje hohoho (ironia).... mąż się śmieje że chyba pierwszy raz puszcze mnie na imprezę ze spokojnym sumieniem hehe także idę i pewnie przed 23 wrócę, bo nie wysiedzę dłużej.... ostatnio max 21 i zasypiam