Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zwariowałabym ze szlabanem. Moje libido szaleje od samego początku ciazy i raczej oporów większych nie mamy!!
Rozglądałyście sie juz za zakupami dzieciowymi? Mam wózek po mlodej (emmaljunge) ale chce kupić lepszy fotelik samochodowy i sie zastanawiam nad czymś kompatybilnym ze stelażem od emmaljungi. Wiecie cos? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja sobie na obiad usmażyłam łososia z frytkami, w zeszłym tyg mi smakowały, a dziś, nie ruszyłam frytek (co wielce ucieszyło mojego faceta) a rybę zjadłam ze smakiem i zjadłam pół porcji tego co kupiłam w biedronce i się najadłam tak że do tej pory mnie trzyma.
Terazsięuda:-) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale mnie cały dzień pachwiny bolą, jakby mnie mój facet w nocy z 7 razy pod rząd przeleciał, też tak macie? Moja mama stwierdziła że nie dobrze że mnie bolą pachwiny o tej porze ciąży. A co Wy na ten temat powiecie
-
nick nieaktualnyPiszecie o leżeniu i zaganianiu chłopów do roboty no cóż, ja tam jestem daleka od leżenia. Odpoczywam sobie w weekend ile mam ochotę, ale generalnie i ogarniam sesję, i zrobiłam dzisiaj mega zakupy (mąż nosi siaty, ale w sumie zawsze on nosił ), i ugotowałam pyszny obiadek (wątróbka z cebulką, gruszką i śliwką ), przetarłam kilka razy podłogi (moja suka ma cieczkę więc biegam za nią z mopem, bo majtek, pieluch i podobnych wynalazków nie toleruje), na spacery z suką też chodzę normalnie, mimo, że waży 40 kilo i potrafi pociągnąć.
U mnie jest tak, że im więcej się w ciągu dnia ruszam i angażuję w normalne, codzienne aktywności, tym lepiej się czuję nie mówię oczywiście o stresie i przeciążaniu się, ale jeszcze nie widziałam, żeby się ktoś przeciążył spacerem z psem albo przywiezieniem zakupów samochodem.
Seksik też oczywiście jest, od samego początku ciąży jest i wszystko gra. Dziewczyny, seks w ciąży jest dozwolony! Zakazany jest tylko w bardzo wyjątkowych sytuacjach, kiedy lekarz jasno o tym powie. Współczuję wszystkim z Was, którym lekarz kazał poczekać z , ale z drugiej strony wiem, że są też dziewczyny, które same sobie ordynują takie zakazy w zdrowej ciąży normalne skurcze przy orgazmie nie są zagrożeniem dla dziecka.
Kathleen - ja się rozglądam dzisiaj kupiliśmy kombinezon zimowy dla dziecka, niby chłopięcy (kolor niebieski w kratkę z zielonym wnętrzem kaptura), jak dla mnie dla dziewczyny też będzie pasował - w końcu dziewczynka nie musi być od stóp do głów w różu Kombinezon przeceniony ze 150 zł na 50, przy czym my zapłaciliśmy 30 zł, resztę pokryły zebrane wcześniej pkty payback. Dla mnie bomba
Obecnie powoli rozglądam się za tanim drewnianym łóżeczkiem, najchętniej używanym - chcę kupić wcześniej, żeby mąż zdążył oszlifować, przemalować i polakierować na spokojnie (bo on do takich robót zabiera się pół roku ).
Nad fotelikiem też się rozglądam, ale póki co jeszcze nie mam rozeznania, także nie pomogę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 20:44
-
Lady Savage wrote:Ale mnie cały dzień pachwiny bolą, jakby mnie mój facet w nocy z 7 razy pod rząd przeleciał, też tak macie? Moja mama stwierdziła że nie dobrze że mnie bolą pachwiny o tej porze ciąży. A co Wy na ten temat powiecieAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
KathleenPL wrote:Rozglądałyście sie juz za zakupami dzieciowymi? Mam wózek po mlodej (emmaljunge) ale chce kupić lepszy fotelik samochodowy i sie zastanawiam nad czymś kompatybilnym ze stelażem od emmaljungi. Wiecie cos?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 21:25
-
Ja na razie jeszcze niczego nie kupuje. I nie chodzi tu o zapeszanie bo, moim zdaniem, coś takiego nie istnieje Po prostu chyba walnęłabym sobie w łeb jakbym podczas sprzątania natknęła się na taki ciuszek czy buciki, a nie udałoby się. Pierwsze co zrobiłam po powrocie ze szpitala ostanim razem to wrzuciłam do pieca książkę dla cięzarnych.
Ale oglądam Oglądam wózeczki, kołyski, karuzele do kołyski itd. jakoś tak mi to poprawia humor No i odciąga od niepokojów, które mnie czasem dopadają.