Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
La lenka.. muszisz wejśc do wątku rozmowy o wszystkim, potem wrzesniowki 2015 i tam sa nasze posty a na samym dole okno odpowiedzi.. Nooo oczywiście trza sie zalogować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 18:14
-
agatka196 wrote:Lalenka u mnie mama wydzwania codziennie. Ja odbieram i mówię "jeszcze nie rodze". A w czwartek to chyba wszystko sięgnie zenitu.
-
chabasse wrote:La lenka.. muszisz wejśc do wątku rozmowy o wszystkim, potem wrzesniowki 2015 i tam sa nasze posty a na samym dole okno odpowiedzi.. Nooo oczywiście trza sie zalogować.
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f2b7a56cd7d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7415cd4d44f.jpg
Zapodaje zdjątkoMoja mała kruszynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 18:26
la_lenka, KathleenPL, magdalenkaihelenka, Kasiarzynka, agatka196, aldonaa, Staraczka23, anula1990, Gusiak, 4me, under_the_snow, Anitka201, chabasse, karolcia87, Paulinek, diatomka, adzia, Nancy87, kiti, Dominka92, Luna1, julita, Misi@, agniesja, Sigma, Bergamota, paula2013, NATULKA, Lilla My, skabarka, easymum, snoopy_etka, .ona., wiaraczynicuda, trix, Bruma, Czarna_88, MadziaRatMed, monaaa85, kasig, Wonderland, Kucykowa, moodliszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:Mi też w jednym badaniu wyszły cuda wianki, i lekarz powiedział, żebym jeszcze raz zbadała mocz tylko z tamponem. I jak by nie było jednego dnia bakterie i leukocyty, drugiego - czysto
Bakterie z pochwy się do moczu dostały mimo dokładnego podmycia i moczu z środkowego strumienia.
Także powtórz ten mocz- u mnie całe 6 zł kosztuje
A jeśli podwyższone leukocyty wychodzą także w morfologii to jest cały czas prawdopodobieństwo, że to badanie moczu wyszło błędnie? -
Ja telefon od mamy tez odbieram słowami "nie, jeszcze nie rodzę xD" ale mamusia dzwoni ot tak, zapytać co tam slychać, także spoko. Ostatnio jak u mnie była, to powiedziała, żeby do niej za szybko nie dzwonić, dopiero jak będzie PO bo będzie się denerwować
reszta póki co nie dopytuje
Zalogowałam się na nowym, jak się stad wszystkie ewakuujemy to możemy wtedy zostać tam, póki co trzeba na dwa fronty chyba