Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Próbuje zasnąć i wlasnie przyszła mi do głowy straszna głupota. Jako, że przy pierwszym porodzie miałam przebijany pęcherz i nie wiem jak to jest z tymi wodami to... Czy jest możliwe, że wody pójdą w nocy, przez sen, a człowiek się nawet nie obudzi?
To chyba nie jest specjalnie... bolesne.
-
nick nieaktualny
-
chabasse wrote:Heh.. no a ja się zastanawiałam czy możliwe jest, żeby wody odeszły np. podczas kąpieli lub nawet załatwiając się w toalecie..?? Też mi się wydaje, że to chyba nie boli i w niektórych sytuacjach można przeoczyć..
O nad tym też ostatnio się zastanawiałamidę spać, bo jutro trzeba wstać a jeszcze zasnąć trzeba
dobranoc wam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 00:06
-
Sigma wrote:Niestety z tym tapatalkiem na komórki jest lipa - aby działał dobrze potrzeba obsługi cURL, a z kolei tego nie zrobię na darmowym serwerze na friko.pl, gdzie stoi forum, także tapatalk nie wstanie... chyba, że aktualizacja pluginu coś zmieni i nie będzie potrzebny cURL, ale to gdybanie...
W ogóle, kompletnie, ni cholery nie rozumiem co tu napisałaś
Ze mnie to taki właśnie 'informatyczny' bystrzakeasymum lubi tę wiadomość
-
Hello, od wczoraj jestem mamą wspaniałego synka. Pozdrawiam wszystkich
snoopy_etka, Sigma, KathleenPL, Czarna_88, Angelaa, Wonderland, Dominka92, Bruma, diatomka, karolcia87, lila1983, alutka, adzia, agatka196, paula2013, la_lenka, easymum, Luna1, aldonaa, Anitka201, Dżuls, chabasse, .ona., Misi@, Lilla My, anulka20, julita, anula1990, SweetCherryPie, magdalenkaihelenka, Gusiak, monaaa85, Kasiarzynka, AniaM, AniaM, wiaraczynicuda, Kucykowa, Nancy87, 4me, kasig, Paulinek, Carolline, Lady Savage, trix, moodliszka, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kathlen te wody jak odchodza tonie bola, u mnie chrupnela jakby kosc i chlusnely od razu jak z wiadra ale aa dziewxzyny ktorym powoli odchodza. Tak czy siak nie da sie nie zauwazyc.
Dzis odstawiam luteine! Ale czad. Ja np w noy czuje jak ona wyplywa wiec tym bardziej odejscie wod obudzi;)Misi@ lubi tę wiadomość
-
Sowa gratulacje! Kolejny chłopczyk. Napisz coś więcej
A ja cała noc plywalam w jeziorze w wanience różowej Oliwki (a mamy niebieska) i miałam wiosło. A potem jeździłam na rowerze I taka zmęczona jestem ze zaraz idę spać dalej
, a R moi do mnie kurwa cała noc plywalem w basenie i zmęczony jestem.
Nie wiem co to oznacza ale suche łóżko mamy
Czytałam na Sierpniówkami ze pod czas skurczu stała pod prysznicem i wody jej odeszły i nie była pewna czy to to. Dopiero w szpitalu powiedzieli jej ze wód nie ma.
I mnie też takie myśli dopadaja czy podczas siku, prysznica pójdą a wiedzieć nie będę.Carolline lubi tę wiadomość
-
Sigma wrote:Daję listę kto się zarejestrował na drugim forum. Jeśli któraś z Was się nie rejestrowała a jest na liście, to znaczy, że ktoś z zewnątrz wykorzystał nick do zalogowania (mało prawdopodobne, ale sprawdźmy):
Aldonaa
Anulka20
Adzia
Anula1990
Agatka196
AniaM
Agniesja
Chabasse
Diatomka
Dominka92
Easymum
Ela
Gusiak
KathleenPL
Kasiarzynka
Kucykowa
Karolcia (Karolcia87)
Lila1983
Lalenka
MamaHeli (Magdalenkaihelenka)
Moka89
Marlenka_me
Misia (Misi@)
Nancy87
Paulinek
Paula2013 (jeszcze nieaktywna, bo nie wiem kto to)
Sigma
Snoopy_etka
Staraczka
Kim jest Paula2013?
To ja , jestem od niedawna na wrzesniowkach ☺☺
anula1990 lubi tę wiadomość