Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Próbuje zasnąć i wlasnie przyszła mi do głowy straszna głupota. Jako, że przy pierwszym porodzie miałam przebijany pęcherz i nie wiem jak to jest z tymi wodami to... Czy jest możliwe, że wody pójdą w nocy, przez sen, a człowiek się nawet nie obudzi?
To chyba nie jest specjalnie... bolesne.
-
nick nieaktualny
-
chabasse wrote:Heh.. no a ja się zastanawiałam czy możliwe jest, żeby wody odeszły np. podczas kąpieli lub nawet załatwiając się w toalecie..?? Też mi się wydaje, że to chyba nie boli i w niektórych sytuacjach można przeoczyć..
O nad tym też ostatnio się zastanawiałam
idę spać, bo jutro trzeba wstać a jeszcze zasnąć trzeba
dobranoc wam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 00:06
-
Sigma wrote:Niestety z tym tapatalkiem na komórki jest lipa - aby działał dobrze potrzeba obsługi cURL, a z kolei tego nie zrobię na darmowym serwerze na friko.pl, gdzie stoi forum, także tapatalk nie wstanie... chyba, że aktualizacja pluginu coś zmieni i nie będzie potrzebny cURL, ale to gdybanie...
W ogóle, kompletnie, ni cholery nie rozumiem co tu napisałaś

Ze mnie to taki właśnie 'informatyczny' bystrzak
easymum lubi tę wiadomość
-
Hello, od wczoraj jestem mamą wspaniałego synka. Pozdrawiam wszystkich
snoopy_etka, nick nieaktualny, KathleenPL, Czarna_88, Angelaa, Wonderland, Dominka92, Bruma, diatomka, karolcia87, nick nieaktualny, nick nieaktualny, adzia, agatka196, paula2013, la_lenka, easymum, Luna1, aldonaa, Anitka201, Dżuls, chabasse, .ona., nick nieaktualny, Lilla My, anulka20, julita, anula1990, SweetCherryPie, nick nieaktualny, Gusiak, monaaa85, Kasiarzynka, AniaM, AniaM, nick nieaktualny, Kucykowa, Nancy87, 4me, kasig, nick nieaktualny, Carolline, Lady Savage, trix, moodliszka, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kathlen te wody jak odchodza tonie bola, u mnie chrupnela jakby kosc i chlusnely od razu jak z wiadra ale aa dziewxzyny ktorym powoli odchodza. Tak czy siak nie da sie nie zauwazyc.
Dzis odstawiam luteine! Ale czad. Ja np w noy czuje jak ona wyplywa wiec tym bardziej odejscie wod obudzi;)
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Sowa gratulacje! Kolejny chłopczyk. Napisz coś więcej

A ja cała noc plywalam w jeziorze w wanience różowej Oliwki (a mamy niebieska
) i miałam wiosło. A potem jeździłam na rowerze I taka zmęczona jestem ze zaraz idę spać dalej
, a R moi do mnie kurwa cała noc plywalem w basenie i zmęczony jestem.
Nie wiem co to oznacza ale suche łóżko mamy
Czytałam na Sierpniówkami ze pod czas skurczu stała pod prysznicem i wody jej odeszły i nie była pewna czy to to. Dopiero w szpitalu powiedzieli jej ze wód nie ma.
I mnie też takie myśli dopadaja czy podczas siku, prysznica pójdą a wiedzieć nie będę.
Carolline lubi tę wiadomość
-
Sigma wrote:Daję listę kto się zarejestrował na drugim forum. Jeśli któraś z Was się nie rejestrowała a jest na liście, to znaczy, że ktoś z zewnątrz wykorzystał nick do zalogowania (mało prawdopodobne, ale sprawdźmy):
Aldonaa
Anulka20
Adzia
Anula1990
Agatka196
AniaM
Agniesja
Chabasse
Diatomka
Dominka92
Easymum
Ela