Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżuls wrote:Ja mialam przebijany pecherz,zupelnie z zaskiczenia i nagle chlysnelo ze mnie wiadro (!) goracego plynu. Nic nie bolalo,tylko bylam w szoku, ze tyle tego.
Sowa, gratulacje!!!
To samo bylo u mnie.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
MadziaRatMed wrote:Ja sie nie przenoszę wiec jak to forum padnie to trudno, bedzie mi go brakowax ale nie czuje potrzeby otwierania nowego
spokojnie, jakby co zostaniemy tu obieale tak na serio to jestem pewna że i tak większość dyskusji będzie toczyło się nadal tutaj.
Sowa i ja się dołączam do gratulacjiczyżby to już 10 maluszek na wrześniowej liście?
MadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej .
Sowa gratulacje
Co do wód plodowych ja nie boję sie ze polecą w łóżku pod prysznicem czy ogólnie w domu , ostatnio myślę tylko co będzie jak na zakupach w sklepie mnie zaleje i ludzie będą widzieć , to będzie wyglądać jak bym się posikala
Do mamy zanioslam spodnie w razie co bo częściej tam siedzę a spodni bym nie miała -
Dzień dobry
Sowa gratuluję i czekamy na wiecej informacji!
Faktycznie te nasze forumowe chłopaki to lecą z zaskoczenia... niby nic się nie dzieje i to nagle bach kolejny chlopaczek na świecie
Madzia, Julita w razie czego zostaje z Wami... najwyżej ze trzy będziemy dyskutowaćMadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
Hejka. Cała noc śniły mi się jakieś rzeczy wziązane z porodem etc. Zaczęłam się zastanawiać czy ja mam te skurcze czy mi się to śniło... Osiwieję do czasu porodu. Młoda znowu gmera mi pod gumką od gaci, mam wrażenie że zaraz nią będzie sobie strzelać
wczoraj wieczorem miałam Klocia w szyjce, dość częste i mocne, myślałam, że coś z tego wyjdzie...
Sowa gratulacje, zdrówka dla was
Co do forum, to mozemy zostać tu, mi to rybka, to byka tylko propozycja z mojej strony -
nick nieaktualnyA mój sen jakis głupi był , efekt rozkminy nad następnymi odcinkami z wątkiem porwania oli w na wspólnej
Śniło mi się że i mnie wywieźli na prostytucje
Gusiak jeszcze ja tu zostaję , bo znowu tak jak ty ,z laptopa nie korzystam ,jedynie rachunki płace to na chwilę usiade raz w miesiącu -
nick nieaktualny
-
Dżuls wrote:Ja mialam przebijany pecherz,zupelnie z zaskiczenia i nagle chlysnelo ze mnie wiadro (!) goracego plynu. Nic nie bolalo,tylko bylam w szoku, ze tyle tego.
Sowa, gratulacje!!!
Ciekawa noc, tylko raz się budzilam na siku (jak zawsze 4), a potem padlam i spalam dalej zamiast wstawać i lazic. No i te wody mi ciagle po glowie chodziły więc snily mi się ciagle. Aaaaa.... I śniło mi się, że jakąś wojna była i pomagalam jako pielęgniarka. I takiego faceta jakiegoś poznałamI taki genialny sex był
-
Dzień dobry
gratuluję nowych dzieciaczkow
super.
Tak więc powodzenia dzisiaj na wizytach i podczas porodów
U mnie skurcze u cichly jedynie w szyjce lekkie kłucie w nocy i to wszystko wiec sie chyba nic na razie nje zapowiada chyba ze przyjdzie z zaskoczenia jakas akcja -
choruje któras nia niedoczynnosc tarczycy haschimoto? bo nie wiem co zrobić , całaą ciąże wyniki miałam ok cał czas na tym samym poziomie zawsze około 1 , ostatni wynik misiac temu , wynik 1,1 , wczoraj tsh 3,5 nie moge sie dodzwonic do mojej lekarki , mysle czy sama moge sobie dawle podniesc czy zostawic jak jest