X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam przebijany pecherz,zupelnie z zaskiczenia i nagle chlysnelo ze mnie wiadro (!) goracego plynu. Nic nie bolalo,tylko bylam w szoku, ze tyle tego.

Sowa, gratulacje!!! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 07:18

8pdp47e.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowa gratulacje!

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Ja mialam przebijany pecherz,zupelnie z zaskiczenia i nagle chlysnelo ze mnie wiadro (!) goracego plynu. Nic nie bolalo,tylko bylam w szoku, ze tyle tego.

To samo bylo u mnie ;).

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. Sowa gratuluje ;)
    Ale zaskoczenie :) zdrowka i szybkiego powrotu do zdrowia<3

• Terazsięuda:-) Przyjaciółka

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowa gratulacje coraz więcej mamy wrześniowych dzieciaczków :-)

oar8dqk316wccxxh.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowa - gratulacje :)

Paulinek - śniło mi się, że dostałam dzisiaj od Ciebie smsa, że rodzisz :)

Paulinek lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowa gratuluję. Dzień dobry z rana. Nie chcę mi się wstawać, najlepiej poszlabym dalej spać, ale wstaje szykować się i do lekarza na wizytę ;-)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    Ja sie nie przenoszę wiec jak to forum padnie to trudno, bedzie mi go brakowax ale nie czuje potrzeby otwierania nowego

spokojnie, jakby co zostaniemy tu obie :D ale tak na serio to jestem pewna że i tak większość dyskusji będzie toczyło się nadal tutaj.

Sowa i ja się dołączam do gratulacji :D czyżby to już 10 maluszek na wrześniowej liście? :)

MadziaRatMed lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej .
    Sowa gratulacje :)

Co do wód plodowych ja nie boję sie ze polecą w łóżku pod prysznicem czy ogólnie w domu , ostatnio myślę tylko co będzie jak na zakupach w sklepie mnie zaleje i ludzie będą widzieć , to będzie wyglądać jak bym się posikala :D
    Do mamy zanioslam spodnie w razie co bo częściej tam siedzę a spodni bym nie miała

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)

Sowa gratuluję i czekamy na wiecej informacji! =)
    Faktycznie te nasze forumowe chłopaki to lecą z zaskoczenia... niby nic się nie dzieje i to nagle bach kolejny chlopaczek na świecie =)

Madzia, Julita w razie czego zostaje z Wami... najwyżej ze trzy będziemy dyskutować ;D

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Cała noc śniły mi się jakieś rzeczy wziązane z porodem etc. Zaczęłam się zastanawiać czy ja mam te skurcze czy mi się to śniło... Osiwieję do czasu porodu. Młoda znowu gmera mi pod gumką od gaci, mam wrażenie że zaraz nią będzie sobie strzelać :P wczoraj wieczorem miałam Klocia w szyjce, dość częste i mocne, myślałam, że coś z tego wyjdzie...

Sowa gratulacje, zdrówka dla was :)

Co do forum, to mozemy zostać tu, mi to rybka, to byka tylko propozycja z mojej strony :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój sen jakis głupi był , efekt rozkminy nad następnymi odcinkami z wątkiem porwania oli w na wspólnej :D
    Śniło mi się że i mnie wywieźli na prostytucje :D :D

Gusiak jeszcze ja tu zostaję , bo znowu tak jak ty ,z laptopa nie korzystam ,jedynie rachunki płace to na chwilę usiade raz w miesiącu :D

• AniaM Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chcę tutaj zostać jak ucichnie forum to trudno rodzina trzeba się zająć :)

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowa gratulacje :) To który chłopczyk kolejny gotowy do wyjścia?:)

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:30

wnidtv73dpzdszlc.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:

Mi przebijali na takim mega skurczu, że w zasadzie to było mi wszystko jedno co oni tam robią i czy coś że mnie leci, czy nie leci...

Ciekawa noc, tylko raz się budzilam na siku (jak zawsze 4), a potem padlam i spalam dalej zamiast wstawać i lazic. No i te wody mi ciagle po glowie chodziły więc snily mi się ciagle. Aaaaa.... I śniło mi się, że jakąś wojna była i pomagalam jako pielęgniarka. I takiego faceta jakiegoś poznałam <3 I taki genialny sex był XD

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi tez dzis snil sie sexik, ze niby maz sie przekonal i przestal bac ciazy, ale potem obudzilam sie, zobaczylam jak spi wypiety do mnie dupa i czar prysl :P

paula2013 lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowa gratulacje! Czekamy na więcej informacji, to wpiszę Was na pierwszą stronę:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) gratuluję nowych dzieciaczkow :-) super.
    Tak więc powodzenia dzisiaj na wizytach i podczas porodów ;-)

U mnie skurcze u cichly jedynie w szyjce lekkie kłucie w nocy i to wszystko wiec sie chyba nic na razie nje zapowiada chyba ze przyjdzie z zaskoczenia jakas akcja ;-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choruje któras nia niedoczynnosc tarczycy haschimoto? bo nie wiem co zrobić , całaą ciąże wyniki miałam ok cał czas na tym samym poziomie zawsze około 1 , ostatni wynik misiac temu , wynik 1,1 , wczoraj tsh 3,5 nie moge sie dodzwonic do mojej lekarki , mysle czy sama moge sobie dawle podniesc czy zostawic jak jest

km5se6ydozmkg5fc.png
‹‹ 2170 2171 2172 2173 2174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ