Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ceska wrote:Ja sie bardzo dobrze czujec:D w sobote juz latalam po calym oddziale, az odziwo nic mnie nie bolalo calkowicie i teraz tez nic nie czuje ze wgl rodzilam
-
ceska wrote:Ja sie bardzo dobrze czujec:D w sobote juz latalam po calym oddziale, az odziwo nic mnie nie bolalo calkowicie i teraz tez nic nie czuje ze wgl rodzilam
Znaczy, że jesteś stworzona do rodzenia dzieciKathleenPL lubi tę wiadomość
-
Ja się z kompa jutro pobawie nowym forum bo nie mam dziś siły. Ciagle mam takie rozchodzace się bóle z kręgosłupa, nie mogę siadać czy kłaść się, a jak juz to zrobię to nie mogę wstać. Ledwo chodzę, ciagle mi niedobrze, coraz ciężej się oddycha. Juz nawet do wanny nie wchodzę, tylko wanienke i stelaz przestawilam do naszego pokoju żeby pod prysznicem moc się kapac. Jak mówiłam - włączyła się opcja maruda i najchętniej bym się zamknęła gdzieś w szafie i płakała...
-
Mi osobiście zamknięte forum do szczęścia potrzebne nie było.
Ale się zarejestrowałam żeby się nie wyłamywać.
Jak na razie to przyzwyczajenie rządzi i głównie tu piszę - ale jak się wszyscy przeniosą i się tam rozkręci, to mogę się i tam przerzucić. Chyba się dopiero w praktyce zobaczy jak wyjdzie.easymum lubi tę wiadomość
-
Mnie też jest dobrze tutaj gdzie jestem
Tam się nie potrafię odnaleźć i jest mi po prostu nie wygodnie je ogarniać z telefonu, a laptopa używam dość rzadko, więc tam niby sie zalogowalam i czasem mogę zerknąć, ale wolę zostać tutajMadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
bento wrote:Ja się tak przywiązałam do tego forum, że aż szkoda mi je opuszczać
A główne gadulstwo o dupie maryni jednak tutajAle się w sumie zobaczy.
diatomka lubi tę wiadomość
-
Ja tez miałam dzis meeeega slaby dzien. Naprawde myslalam, ze padnę i juz nie wstanę... I jeszcze ogarnęła mnie panika, ze w takim stanie to ja nie urodzę na pewno i ze mam wszystko gdzies- jesli dzis sie zacznie to protestuje, wpadam w histerie i niech go przez CC wyciągają
na szczęście poplakalam sobie prze chwilkę, dostalam wsparcie od mojego świętego kochanego chlopa i juz mi lepiej
dobrze, ze trwalo to tylko chwile. Niestety pewnie jutro wroci- celuje, ze kolo południa jak znów mnie sily opadną
-
A jeszcze się pożalę. Zaginęło moje zwolnienie. Dostałam od lekarza kopię, wysłałam razem z następnym zwolnieniem i znowu mnie poczta stresuje. W czwartek nadane priorytetem poleconym, z wszelkimi potwierdzeniami i nadal ma status, że nawet nie wyszło z poczty nadania. Już panikuję co będzie jak znowu zaginie...
Kasy oczywiście w tym miesiącu nic. -
Mi osobiście też ciężko się przestawić na nowe forum jednak myślę, że to kwestia przyzwyczajenia. Ja będę tu i tam zaglądać no chyba ze wszystkie solidarnie się tam przeniosą to i ja też.
A dziś się znowu narobilam jak głupia. R zaciągnęłam do prac domowych mimo że 13h w pracy był ale już prawie, prawie jest błysk. Jeszcze jutro okno i firanki i będzie cacyi stos prania do składania.
Moja Oliwia tak się teraz rozbrykała że chyba nie mam co się kłaść spać -
nick nieaktualnyNiestety z tym tapatalkiem na komórki jest lipa - aby działał dobrze potrzeba obsługi cURL, a z kolei tego nie zrobię na darmowym serwerze na friko.pl, gdzie stoi forum, także tapatalk nie wstanie... chyba, że aktualizacja pluginu coś zmieni i nie będzie potrzebny cURL, ale to gdybanie...
-
anulka20 wrote:Mi też ciężko jest się tam przestawić
ale zobaczymy jak to będzie w praktyce
A mi się spać nie chce i jogurt będę jadła
ale zaraz trzeba spać iść. I mam pytanie intymne: jak rozpoznać, że robi się bądź ma się hemoroida?
-
nick nieaktualny
-
Mnie sie osobiście zamknięte forum podoba, kiedys na podobnym dzialalismy i do dzis pozostał sentyment. Nawet glupot nikt niechciany nie bedzie mial możliwości czytać
. W sumie, co to kogo obchodzi? Wiem, ze pewnie z braku czasu przy dwojce dzieci nie dam rady byc aktywna na dwoch frontach
. Fajnie byloby się okreslic gdzie w końcu będziemy
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka