X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ceska wrote:
    Ja sie bardzo dobrze czujec:D w sobote juz latalam po calym oddziale, az odziwo nic mnie nie bolalo calkowicie i teraz tez nic nie czuje ze wgl rodzilam :)
    Ceska a co lekarze mówią na to, że Twoja córka taka mała? Bo 2200g to chyba za mało jak na 38 tydz...

relgio4pxlxziakh.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ceska wrote:
    Ja sie bardzo dobrze czujec:D w sobote juz latalam po calym oddziale, az odziwo nic mnie nie bolalo calkowicie i teraz tez nic nie czuje ze wgl rodzilam :)

Znaczy, że jesteś stworzona do rodzenia dzieci ;D

KathleenPL lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • trix Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    zmniejsz sobie fotkę do 100x100 pikseli max.

dzięki, spróbuję;) fajnego masz nowego Kermita ;)

Dżuls lubi tę wiadomość

atdcwn154po83a78.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się z kompa jutro pobawie nowym forum bo nie mam dziś siły. Ciagle mam takie rozchodzace się bóle z kręgosłupa, nie mogę siadać czy kłaść się, a jak juz to zrobię to nie mogę wstać. Ledwo chodzę, ciagle mi niedobrze, coraz ciężej się oddycha. Juz nawet do wanny nie wchodzę, tylko wanienke i stelaz przestawilam do naszego pokoju żeby pod prysznicem moc się kapac. Jak mówiłam - włączyła się opcja maruda i najchętniej bym się zamknęła gdzieś w szafie i płakała...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będziecie jeszcze tu pisać, czy już zupełnie przenosicie się na nowe forum?

sRUqp2.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bento wrote:
    Będziecie jeszcze tu pisać, czy już zupełnie przenosicie się na nowe forum?
    ja chetnie tu i tu:)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie nie przenoszę wiec jak to forum padnie to trudno, bedzie mi go brakowax ale nie czuje potrzeby otwierania nowego

relgio4pxlxziakh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi osobiście zamknięte forum do szczęścia potrzebne nie było. ;) Ale się zarejestrowałam żeby się nie wyłamywać.
    Jak na razie to przyzwyczajenie rządzi i głównie tu piszę - ale jak się wszyscy przeniosą i się tam rozkręci, to mogę się i tam przerzucić. Chyba się dopiero w praktyce zobaczy jak wyjdzie.

easymum lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się tak przywiązałam do tego forum, że aż szkoda mi je opuszczać :-)

MadziaRatMed, easymum lubią tę wiadomość

sRUqp2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też jest dobrze tutaj gdzie jestem =)
    Tam się nie potrafię odnaleźć i jest mi po prostu nie wygodnie je ogarniać z telefonu, a laptopa używam dość rzadko, więc tam niby sie zalogowalam i czasem mogę zerknąć, ale wolę zostać tutaj =)

MadziaRatMed lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bento wrote:
    Ja się tak przywiązałam do tego forum, że aż szkoda mi je opuszczać :-)
    Mi się wydaje, że przyzwyczajenie jednak dużo robi i tamto forum będzie głównie np. na fotki których ktoś publicznie nie chce wstawiać.
    A główne gadulstwo o dupie maryni jednak tutaj :P Ale się w sumie zobaczy.

diatomka lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez miałam dzis meeeega slaby dzien. Naprawde myslalam, ze padnę i juz nie wstanę... I jeszcze ogarnęła mnie panika, ze w takim stanie to ja nie urodzę na pewno i ze mam wszystko gdzies- jesli dzis sie zacznie to protestuje, wpadam w histerie i niech go przez CC wyciągają ;) na szczęście poplakalam sobie prze chwilkę, dostalam wsparcie od mojego świętego kochanego chlopa i juz mi lepiej ;) dobrze, ze trwalo to tylko chwile. Niestety pewnie jutro wroci- celuje, ze kolo południa jak znów mnie sily opadną :/

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze się pożalę. Zaginęło moje zwolnienie. Dostałam od lekarza kopię, wysłałam razem z następnym zwolnieniem i znowu mnie poczta stresuje. W czwartek nadane priorytetem poleconym, z wszelkimi potwierdzeniami i nadal ma status, że nawet nie wyszło z poczty nadania. Już panikuję co będzie jak znowu zaginie...

Kasy oczywiście w tym miesiącu nic. :(

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi osobiście też ciężko się przestawić na nowe forum jednak myślę, że to kwestia przyzwyczajenia. Ja będę tu i tam zaglądać no chyba ze wszystkie solidarnie się tam przeniosą to i ja też. :-)

A dziś się znowu narobilam jak głupia. R zaciągnęłam do prac domowych mimo że 13h w pracy był ale już prawie, prawie jest błysk. Jeszcze jutro okno i firanki i będzie cacy :-) i stos prania do składania.

Moja Oliwia tak się teraz rozbrykała że chyba nie mam co się kłaść spać :-/

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też ciężko jest się tam przestawić :) ale zobaczymy jak to będzie w praktyce :) A mi się spać nie chce i jogurt będę jadła :) ale zaraz trzeba spać iść. I mam pytanie intymne: jak rozpoznać, że robi się bądź ma się hemoroida?

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety z tym tapatalkiem na komórki jest lipa - aby działał dobrze potrzeba obsługi cURL, a z kolei tego nie zrobię na darmowym serwerze na friko.pl, gdzie stoi forum, także tapatalk nie wstanie... chyba, że aktualizacja pluginu coś zmieni i nie będzie potrzebny cURL, ale to gdybanie...

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Mi też ciężko jest się tam przestawić :) ale zobaczymy jak to będzie w praktyce :) A mi się spać nie chce i jogurt będę jadła :) ale zaraz trzeba spać iść. I mam pytanie intymne: jak rozpoznać, że robi się bądź ma się hemoroida?
    Jak Cię mega boli przy robieniu za przeproszeniem dwójki to znaczy, że Hemoroidy jak nic. To tak zazwczyaj przy samym ujsciu z odbytu.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Jak Cię mega boli przy robieniu za przeproszeniem dwójki to znaczy, że Hemoroidy jak nic. To tak zazwczyaj przy samym ujsciu z odbytu.

Dziękuję za pomoc :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozjaka - czy "mozajka" na nowym forum to Ty? :) nick podobny, ale wolę się upewnić. W razie czego deaktywuję :P

• .ona. Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie sie osobiście zamknięte forum podoba, kiedys na podobnym dzialalismy i do dzis pozostał sentyment. Nawet glupot nikt niechciany nie bedzie mial możliwości czytać :P. W sumie, co to kogo obchodzi? Wiem, ze pewnie z braku czasu przy dwojce dzieci nie dam rady byc aktywna na dwoch frontach ;). Fajnie byloby się okreslic gdzie w końcu będziemy :P

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
‹‹ 2168 2169 2170 2171 2172 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ