Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
trix wrote:hej,
Nancy - rozumiem Cię kochana. Musimy cierpliwie czekać. To, że mały jeszcze się nie urodził to nie znaczy, że trzeba będzie wywoływać. Też mam takie obawy,ale się pocieszam, że pierwszy urodził się 3 dni po terminie. Wcześniej też nie było ani jednego przepowiadacza. A jak u Ciebie było na pierwszych usg z terminem? Bo mój teraz był do 13 tyg zawsze o 4-5 dni młodszy, dlatego myślę, że te kilka dni jeszcze będzie chciał dłużej posiedzieć.
Ja się właśnie zbieram na wizytę i czuje, że to samo usłyszę co ty-szyjka długa, twarda i zamknięta;)
Wg pierwszego usg termin mam na dzisiaj. -
nick nieaktualny
-
To my po wizycie U położnej mały leniwy podczas ktg smacznie spał serduszko ładnie bije i tak jak tydzień były skurcze tak teraz ani jednego
wiec mój mały raczej się nie spieszy. A tak w ogóle to od dzisiaj mam ciąże donoszona według mojego ginka
Nancy za to co ci siostra powiedziała to powinna dostać kopniaka od nas wszystkich ! Takich rzeczy nie mówi się ciężarnej czekajacej na poród ! Nie słuchaj takich rzeczy. Głową do góry kochana już nie długo przytulisz maluszka i bedzie wszystko dobrze zobaczyszGusiak lubi tę wiadomość
-
lila1983 wrote:Hej. A ja jestem smutna. Bylam u lekarza i doktor zmienil termin cc. Ba, nie tylko zmienil, on go nienustalil konkretnie. Mam zalozona dokumentacje do szpitala i jak sie zacznie mam przyjezdzac a jak nie to dopiero 17 mam do nie przyjechac z torba i wtedy bedzie decydowal. Fakt ze stwierdzil ze raczej nie bede na tej wizycie ale kto wie.Zreszta wg niego to juz od poniedzialku moge rodzic bo bedzie donoszona. Smutno mi bo juz sie napalilam na ten termin. Wiec jak wy czekam az mnie zlapie znienacka. Ogolnie szyjka zamknieta i jeszcze dosc dluga, doktorek macal glowke malego. Jak maz sie dowiedzial ze ona juz nisko to powiedzial ze koniec z bara bara
ta napewno, teraz to ja planuje do konca haha
-
easymum wrote:A moje dziecko chce mnie pozbawić dolnych żeber , wyraźnie chce mi je wypchnąć na zewnątrz. Boli jak nie wiem, nie mogę oddychać ...
Dżuls, to Ty jutro cc? Czy dopiero szpital i się okaże co i kiedy?
Nie nie, na razie nie ma mowy o żadnym ccGin w zeszłym tygodniu kazał już się wykluwać, a jak nie, to przyjść dzisiaj po skierowanie na jutro do szpitala, gdzie przez kilka dni będę pod obserwacją i podejrzewam że po weekendzie będa wywoływac, gdyby nic samo się nie wydarzyło do tej pory. A to wszystko przez cukrzycę, wagę młodej i stare łożysko. Powiedział po prostu, że trzymanie jej w brzuchu przy takich wynikach już nie niesie dla niej żadnych korzyści.
Btw, dziś zaczynam 38 tydzieńeasymum lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ktorym zle- pamiętajcie, ze zawsze moze byc gorzej.
Mnie pokrecilo- cos mi przeskoczylo w szyi- nie mogę ruszać glowa, leżenie to permanentny bol a wstawanie z lozka to juz hardcore do potęgi drugiej:/ hardcore byl tylko z brzuchem. Z brzuchem i chór szyja... Tragedia
Wlasnie leze i nie wie jak sie samemu podnieść
-
La_lenka no widzisz a jako jedna z nielicznych nie miała skurczy, twardnienia itp,itd tak to bywa
trzymam kciuki
Dziewczyny z cesrakami- tak to jest lekarze obiecują a pozniej różnie bywa- czasem trzeba niezle Siena te cesarkę nczekacto tylko utwierdza mnie w przekonaniu, ze cesarka ma,życzenie to tylko prywatne za 6-8 tysiaczkow
))))))
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny, udzieliły mi się wasze sny o porodach i dzisiaj sama miałam taki, heh nic nie bolało
dzisiaj na zajęciach fizycznych uczyłam się parcia, kurcze żeby podczas porody było to takie proste...
u mnie brzuch zamiast opadać poszedł jeszcze bardziej w górę, przynajmniej tak stwierdziła dzisiaj położna... a gdzie mi tam do porodu, mażeniaczyli na jakieś obrzęki, opuchnięcia pijecie herbatkę z pokrzywy? ale nie takiej sklepowej z torebek tylko ze sklepu zielarskiego? ile razy dziennie?
ciekawe co tam u Sweet?
a tak przy okazji u mnie 39tc (38+0)Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z innej beczki: zapisałam własnie mojego pierworodnego na zajęcia z nauki pływania, takie dla 4-5latków, bo lubi wodę, uwielbia basen i szkoda, żeby tego dalej nie pociągnąć
Rany, dopiero co go rodziłam, a już chodzi na jakieś zajęcia dodatkoweJak ten czas leci.
-
moka89 wrote:Dzień dobry
Czy mogę drugi dzień z rzędu wypić tą herbatę z pokrzywy? W nocy wstawałam co godzinę na siku, a nogi dalej słoniowate, niby 0,5 kg na wadze mniej ale nadal mi źle
moka pijesz herbatę zaparzaną z torebki taką sklepową czy zielarskiego?
i ile wypiłaś takich naparów?
-
nick nieaktualny
-
diatomka wrote:Dzuls my w poniedz na lekcje tenisa idziemy , az cieakawa jestsm
Grałam 5 lat, od 7go roku życia, mam jeszcze mojej stare rakiety, rozmiar mikro
Ale jestem zdania, że na zajęcia fizyczne nigdy nie jest za wcześnie.
-
julita wrote:moka pijesz herbatę zaparzaną z torebki taką sklepową czy zielarskiego?
i ile wypiłaś takich naparów?
Dzisiaj zrobiłam sobie z 2 saszetek, taką mocniejszą i mam nadzieję, że pomożejulita lubi tę wiadomość