Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
julita wrote:moka pijesz herbatę zaparzaną z torebki taką sklepową czy zielarskiego?
i ile wypiłaś takich naparów?julita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaM wrote:SweetCherryPie napewno juz po... Ja dzisiaj miałam iść do fryzjera ale jednak wróciłam do domu bo dzisiaj brzuch naprawdę mnie boli
Jestem chyba głodna , niewiem czy chce jakieś mięso cxy coś słodkiego
Podchodzę do lodówki patrzę mięso i nie chce mi sie go , otwieram szafkę patrzę na słodycze i to samo -
nick nieaktualnyDominka92 wrote:A mnie tak dzis wszystko wnerwia.. Chodze i sprzatam wszystko zeby sie wyzyc na czyms
-
Ja juz z ciuchami nie daje rady, dzis cos jest ok a 2tygodnie pozniej za krotkie na brzuchu, przez co juz pol szafy spakowane w lozku lezy i czeka, a mi sie koncza ubrania, modle sie zeby sie nagle nie ochlodzilo bo nie bede miala co na siebie ubrac, tak bardzo chce juz wrocic do normalnych ciuchow!!
-
lila1983 wrote:Lekarz stwierdzil ze po cc i przy cukrzycy tak bedzie lepiej. Myslal ze jeszcze duza waga dzidzi dojdzoe le akurat tu jest ok.
A z tym że nie dał terminu... Oni teraz wolą żeby się samo zaczęło, mi to samo powiedzieli, że nic na razie przyspieszac nie będą... -
julita wrote:hej dziewczyny, udzieliły mi się wasze sny o porodach i dzisiaj sama miałam taki, heh nic nie bolało
dzisiaj na zajęciach fizycznych uczyłam się parcia, kurcze żeby podczas porody było to takie proste...
u mnie brzuch zamiast opadać poszedł jeszcze bardziej w górę, przynajmniej tak stwierdziła dzisiaj położna... a gdzie mi tam do porodu, mażeniaczyli na jakieś obrzęki, opuchnięcia pijecie herbatkę z pokrzywy? ale nie takiej sklepowej z torebek tylko ze sklepu zielarskiego? ile razy dziennie?
ciekawe co tam u Sweet?
a tak przy okazji u mnie 39tc (38+0)
zaparzona zwykla zerwana pokrzywa, 2 razy dziennie:)julita lubi tę wiadomość
-
Dzuls mloda bedzie miała basen w ramach wfu w szkole
Za to tak jej się podobały polkolonie że pewnie ja na tenisa tez zapiszemy. No i angielski jakiś obowiązkowo...
Ten czas leci szybko... Moja do pierwszej klasy idzie, chlip... Zaraz się za chłopakami zacznie oglądać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 12:42
Dżuls lubi tę wiadomość
-
la_lenka wrote:Wygląda na to, że to jednak nie wody. Badał mnie właśnie lekarz i nic nie widać. Choć ja pewności nie mam nadal, jednak coś tam poleciało. Teraz się uspokoiło i prawie sucho jest. Dziwne trochę, zobaczymy co dalej.
-
nick nieaktualnyKathleenPL wrote:Przy cukrzycy to fakt... Ale po Cc mozna spokojnie rodzic naturalnie tylko polozna musi być naprawdę dobra...
A z tym że nie dał terminu... Oni teraz wolą żeby się samo zaczęło, mi to samo powiedzieli, że nic na razie przyspieszac nie będą...
No wlasnie. Obie bedziemy rodzic na zelaznej. I u Ciebie jak sie nie.przekreci bedzie cc. Czy w zwiazku z tym kazali Ci robic jakies dodatkowe badania?? Bo do cc potrzebne jest spr krzepliwosci i na 17 mam miec to badanie ze soba. A co jak sie zacznie tydzien wczesniej?? Chyba robia w szpitalu na cito? -
lila1983 wrote:No wlasnie. Obie bedziemy rodzic na zelaznej. I u Ciebie jak sie nie.przekreci bedzie cc. Czy w zwiazku z tym kazali Ci robic jakies dodatkowe badania?? Bo do cc potrzebne jest spr krzepliwosci i na 17 mam miec to badanie ze soba. A co jak sie zacznie tydzien wczesniej?? Chyba robia w szpitalu na cito?
Kazali się po prostu stawić w terminie, albo jak się coś zacznie dziać i tyle...
-
nick nieaktualnyKathleenPL wrote:Mi się zdążą popuszczac. Dzisiaj w nocy tez sie zastanawiałam czy P nie budzić bo takie dziwne uczucie miałam... Ale to jednak nie to.
Nie lubie tego. Wkladnie u mnie schodza hurtowo. Jeszcze jak pamoetam i cwicze kegla codziennie to jest lepiej ale pare dni przerwy i znowu ciagle mokro. Nawet na noc juz zakladam wkladki. Jak po ciazy nie.minie to sie wezme za to bo nie wyobrazam sobie tak do konca zycia.