Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja tez czekam i czekam i nie moge sie doczekac. Tydzien temu rozwarcie bylo juz na 3 cm, a nic sie nie dzieje dalej
jutro mam wizyte u lekarki, mowila, ze nie doczekam, a cos sie tej mojej Melci nie spieszy do wyjscia na swiat.
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
NATULKA Wyglądasz ślicznie!
la lenka Myślę, że takie chwilowe rozchwianie emocjonalne to norma po porodzie. Oby tylko nie utrzymywało się jakoś bardzo długo, w końcu w życiu zachodzą ogromne zmiany. Trzymam kciuki, aby kiepski nastrój Cię opuścił. Niedługo wrócisz do domu i wszystko się unormuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:30
NATULKA lubi tę wiadomość
-
KathleenPL wrote:A ja na IP na Żelaznej. Jest po weekendzie taki hardcore
Ponoć na 5h czekania
Trudno, poczekamy. Skorcze co 6 minut.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 09:45
-
bento wrote:NATULKA Wyglądasz ślicznie!
la lenka Myślę, że takie chwilowe rozchwianie emocjonalne to norma po porodzie. Oby tylko nie utrzymywało się jakoś bardzo długo, w końcu w życiu zachodzą ogromne zmiany. Trzymam kciuki, aby kiepski nastrój Cię opuścił. Niedługo wrócisz do domu i wszystko się unormuje
Dziewczyny mam pytanko. UWAGA obrzydliwy opis. Dziś rano wyleciał mi taki śluz, gęsty biało- żółty. Ilościowo- łyżeczka do herbaty, czy to może być ten słynny czop?? Czy on jednak jest zawsze w postaci galaretki?sorry za dosadnosc ale chyba mi właśnie odszedł a było tego z 1/3 szklanki..
bento lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja w 40 tygodniu!!
Dawno nie miałam taak dobrze przespanej nocy:) 3 razy wstawałam na siusiu i po powrocie zasypiałam jak dziecko. Natulka śliczny brzusio, jaki malutki.
A tak się prezentujemy my:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d02614f79748.jpg
Miłego dnia mamusie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 09:55
wiaraczynicuda, Anitka201, bento, easymum, la_lenka, Lady Savage, NATULKA, karolcia87, monaaa85, adzia, .ona., Gusiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidzę że u Was dziewczyny zaczęło się dziać
Kathleen trzymam kciuki oby się rozkręciło i żebyś już dziś mogła tulić maleństwo :)Jutro 1września także najwyższy czas na nas
Tylko że u mnie nic się nie dzieje a ja tak bardzo się boje przenosić ciąże... -
KathleenPL wrote:A ja na IP na Żelaznej. Jest po weekendzie taki hardcore
Ponoć na 5h czekania
Trudno, poczekamy. Skorcze co 6 minut.
Powodzenia trzymam kciuki niech wychodziNancy jak to mi koleżanka powiedziała nie stresować się czekać cierpliwie i nie nakręcac, bo to przynosi odwrotny skutek
urodzimy spokojnie widocznie chcą upały przeczekać, bo po co w upale się męczyć. Ja dziś na ktg jadę zobaczymy co tam, pewnie jak na złość ani jednego skurczu nie będzie
-
Dalej tyłek w dole o 14 mnie pokroja... Trzymajcie kciuki bo to mój najgorszy koszmar
Ta pionizacja itp...
Paulinek, Sigma, easymum, kasig, Anitka201, Nancy87, julita, 4me, Czarna_88, snoopy_etka, Carolline, anula1990, Bruma, adzia, Gusiak lubią tę wiadomość