Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • NATULKA Koleżanka

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zaczęliśmy 37 tydzień ciąży. Już tak niewiele zostało :) Pozdrawiam wszystkie wrześniówki!

2zxxyeb.jpg

nick nieaktualny, bento, Anitka201, easymum, Lady Savage, 4me, .ona., Gusiak lubią tę wiadomość

• under_the_snow Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tez czekam i czekam i nie moge sie doczekac. Tydzien temu rozwarcie bylo juz na 3 cm, a nic sie nie dzieje dalej :( jutro mam wizyte u lekarki, mowila, ze nie doczekam, a cos sie tej mojej Melci nie spieszy do wyjscia na swiat.

matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
    Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
    syy2cwa15lizurwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NATULKA wrote:
    Właśnie zaczęliśmy 37 tydzień ciąży. Już tak niewiele zostało :) Pozdrawiam wszystkie wrześniówki!

2zxxyeb.jpg

NATULKA gdzie Ty chowasz to dziecko? :)

Carolline, NATULKA, paula2013 lubią tę wiadomość

• .ona. Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrego dnia dziewczyny! :)

diatomka lubi tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natulka jaki sliczny brzucho. Ja nie pamietam kiedy taki mialam ale chyba cos kolo 19 t.c.

Chyba jajo zniose do 19.00

NATULKA lubi tę wiadomość

• bento Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NATULKA Wyglądasz ślicznie!

la lenka Myślę, że takie chwilowe rozchwianie emocjonalne to norma po porodzie. Oby tylko nie utrzymywało się jakoś bardzo długo, w końcu w życiu zachodzą ogromne zmiany. Trzymam kciuki, aby kiepski nastrój Cię opuścił. Niedługo wrócisz do domu i wszystko się unormuje :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:30

sRUqp2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czop mi odszedł :-) kurcze dużo tego było więc nie wiem ale chyba cały. Kurcze lekki stres mnie dopada :-)

KathleenPL, bento, nick nieaktualny, easymum, adzia, Gusiak lubią tę wiadomość

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na IP na Żelaznej. Jest po weekendzie taki hardcore XD Ponoć na 5h czekania XD Trudno, poczekamy. Skorcze co 6 minut.

Dżuls, nick nieaktualny, easymum, kasig, Nancy87, Bruma, anula1990, .ona., Gusiak lubią tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nauka śliczny brzusio ;-) ja mam mały ale Twój to już chyba wybitny :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    A ja na IP na Żelaznej. Jest po weekendzie taki hardcore XD Ponoć na 5h czekania XD Trudno, poczekamy. Skorcze co 6 minut.
    A nie możesz pójść od razu na porodowkę? Ja w piątek poszłam właśnie przez IP a na samej porodówce powiedzieli mi żeby następnym razem od razu przyjść do nich bo przez IP za długo to trwa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 09:45

• bento Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL Powodzenia :-)

sRUqp2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bento wrote:
    NATULKA Wyglądasz ślicznie!

la lenka Myślę, że takie chwilowe rozchwianie emocjonalne to norma po porodzie. Oby tylko nie utrzymywało się jakoś bardzo długo, w końcu w życiu zachodzą ogromne zmiany. Trzymam kciuki, aby kiepski nastrój Cię opuścił. Niedługo wrócisz do domu i wszystko się unormuje :-)

Dziewczyny mam pytanko. UWAGA obrzydliwy opis. Dziś rano wyleciał mi taki śluz, gęsty biało- żółty. Ilościowo- łyżeczka do herbaty, czy to może być ten słynny czop?? Czy on jednak jest zawsze w postaci galaretki?
    Chyba tak :-) sorry za dosadnosc ale chyba mi właśnie odszedł a było tego z 1/3 szklanki..

bento lubi tę wiadomość

• bento Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 ;-) czyli szykuję się na więcej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 09:46

sRUqp2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Anulka to jedziemy razem... Tylko u mnie skurczy więcej... Ale straszą na razie...

No straszą straszą dokładnie zamiast się już rozkręcić. Dopiero wstałam ile idę na śniadanie ;-)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Carmen Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja w 40 tygodniu!!
    Dawno nie miałam taak dobrze przespanej nocy:) 3 razy wstawałam na siusiu i po powrocie zasypiałam jak dziecko. Natulka śliczny brzusio, jaki malutki.
    A tak się prezentujemy my:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d02614f79748.jpg
    Miłego dnia mamusie!:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 09:55

nick nieaktualny, Anitka201, bento, easymum, la_lenka, Lady Savage, NATULKA, karolcia87, monaaa85, adzia, .ona., Gusiak lubią tę wiadomość

♥ Marcel ♥
    bxnej5d.png
    Aniołek 9tc [*] 05.09.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że u Was dziewczyny zaczęło się dziać :)

Kathleen trzymam kciuki oby się rozkręciło i żebyś już dziś mogła tulić maleństwo :)Jutro 1września także najwyższy czas na nas :)
    Tylko że u mnie nic się nie dzieje a ja tak bardzo się boje przenosić ciąże...

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ;)
    Ja dzis usg i sciaganie krazka o 20 dopiero :/
    Chyba oszaleje do tego czasu :P

relgzbmhh8tsviez.png
  • anulka20 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:

Powodzenia trzymam kciuki niech wychodzi ;-) Nancy jak to mi koleżanka powiedziała nie stresować się czekać cierpliwie i nie nakręcac, bo to przynosi odwrotny skutek :-) urodzimy spokojnie widocznie chcą upały przeczekać, bo po co w upale się męczyć. Ja dziś na ktg jadę zobaczymy co tam, pewnie jak na złość ani jednego skurczu nie będzie ;-)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • KathleenPL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalej tyłek w dole o 14 mnie pokroja... Trzymajcie kciuki bo to mój najgorszy koszmar :( Ta pionizacja itp...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, easymum, kasig, Anitka201, Nancy87, julita, 4me, Czarna_88, snoopy_etka, Carolline, anula1990, Bruma, adzia, Gusiak lubią tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo czopy zaczęły wychodzić, no dziewczyny trzymajcie się może coś się ruszy :) wiele z nas jest już w 39 i 40tc WOW!

Natulka powinnaś wystartować w jakimś konkursie na miss brzuszków :D

bento, NATULKA lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
‹‹ 2241 2242 2243 2244 2245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ