WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • NATULKA Koleżanka

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zaczęliśmy 37 tydzień ciąży. Już tak niewiele zostało :) Pozdrawiam wszystkie wrześniówki!

2zxxyeb.jpg

wiaraczynicuda, bento, Anitka201, easymum, Lady Savage, 4me, .ona., Gusiak lubią tę wiadomość

• under_the_snow Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tez czekam i czekam i nie moge sie doczekac. Tydzien temu rozwarcie bylo juz na 3 cm, a nic sie nie dzieje dalej :( jutro mam wizyte u lekarki, mowila, ze nie doczekam, a cos sie tej mojej Melci nie spieszy do wyjscia na swiat.

matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
    Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
    syy2cwa15lizurwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NATULKA wrote:
    Właśnie zaczęliśmy 37 tydzień ciąży. Już tak niewiele zostało :) Pozdrawiam wszystkie wrześniówki!

2zxxyeb.jpg

NATULKA gdzie Ty chowasz to dziecko? :)

Carolline, NATULKA, paula2013 lubią tę wiadomość

• .ona. Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrego dnia dziewczyny! :)

diatomka lubi tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natulka jaki sliczny brzucho. Ja nie pamietam kiedy taki mialam ale chyba cos kolo 19 t.c.

Chyba jajo zniose do 19.00

NATULKA lubi tę wiadomość

• bento Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NATULKA Wyglądasz ślicznie!

la lenka Myślę, że takie chwilowe rozchwianie emocjonalne to norma po porodzie. Oby tylko nie utrzymywało się jakoś bardzo długo, w końcu w życiu zachodzą ogromne zmiany. Trzymam kciuki, aby kiepski nastrój Cię opuścił. Niedługo wrócisz do domu i wszystko się unormuje :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:30

sRUqp2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czop mi odszedł :-) kurcze dużo tego było więc nie wiem ale chyba cały. Kurcze lekki stres mnie dopada :-)

KathleenPL, bento, magdalenkaihelenka, easymum, adzia, Gusiak lubią tę wiadomość

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na IP na Żelaznej. Jest po weekendzie taki hardcore XD Ponoć na 5h czekania XD Trudno, poczekamy. Skorcze co 6 minut.

Dżuls, Sigma, easymum, kasig, Nancy87, Bruma, anula1990, .ona., Gusiak lubią tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nauka śliczny brzusio ;-) ja mam mały ale Twój to już chyba wybitny :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    A ja na IP na Żelaznej. Jest po weekendzie taki hardcore XD Ponoć na 5h czekania XD Trudno, poczekamy. Skorcze co 6 minut.
    A nie możesz pójść od razu na porodowkę? Ja w piątek poszłam właśnie przez IP a na samej porodówce powiedzieli mi żeby następnym razem od razu przyjść do nich bo przez IP za długo to trwa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 09:45

• bento Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL Powodzenia :-)

sRUqp2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bento wrote:
    NATULKA Wyglądasz ślicznie!

la lenka Myślę, że takie chwilowe rozchwianie emocjonalne to norma po porodzie. Oby tylko nie utrzymywało się jakoś bardzo długo, w końcu w życiu zachodzą ogromne zmiany. Trzymam kciuki, aby kiepski nastrój Cię opuścił. Niedługo wrócisz do domu i wszystko się unormuje :-)

Dziewczyny mam pytanko. UWAGA obrzydliwy opis. Dziś rano wyleciał mi taki śluz, gęsty biało- żółty. Ilościowo- łyżeczka do herbaty, czy to może być ten słynny czop?? Czy on jednak jest zawsze w postaci galaretki?
    Chyba tak :-) sorry za dosadnosc ale chyba mi właśnie odszedł a było tego z 1/3 szklanki..

bento lubi tę wiadomość

• bento Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 ;-) czyli szykuję się na więcej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 09:46

sRUqp2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Anulka to jedziemy razem... Tylko u mnie skurczy więcej... Ale straszą na razie...

No straszą straszą dokładnie zamiast się już rozkręcić. Dopiero wstałam ile idę na śniadanie ;-)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Carmen Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja w 40 tygodniu!!
    Dawno nie miałam taak dobrze przespanej nocy:) 3 razy wstawałam na siusiu i po powrocie zasypiałam jak dziecko. Natulka śliczny brzusio, jaki malutki.
    A tak się prezentujemy my:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d02614f79748.jpg
    Miłego dnia mamusie!:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 09:55

wiaraczynicuda, Anitka201, bento, easymum, la_lenka, Lady Savage, NATULKA, karolcia87, monaaa85, adzia, .ona., Gusiak lubią tę wiadomość

♥ Marcel ♥
    bxnej5d.png
    Aniołek 9tc [*] 05.09.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że u Was dziewczyny zaczęło się dziać :)

Kathleen trzymam kciuki oby się rozkręciło i żebyś już dziś mogła tulić maleństwo :)Jutro 1września także najwyższy czas na nas :)
    Tylko że u mnie nic się nie dzieje a ja tak bardzo się boje przenosić ciąże...

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ;)
    Ja dzis usg i sciaganie krazka o 20 dopiero :/
    Chyba oszaleje do tego czasu :P

relgzbmhh8tsviez.png
  • anulka20 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:

Powodzenia trzymam kciuki niech wychodzi ;-) Nancy jak to mi koleżanka powiedziała nie stresować się czekać cierpliwie i nie nakręcac, bo to przynosi odwrotny skutek :-) urodzimy spokojnie widocznie chcą upały przeczekać, bo po co w upale się męczyć. Ja dziś na ktg jadę zobaczymy co tam, pewnie jak na złość ani jednego skurczu nie będzie ;-)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • KathleenPL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalej tyłek w dole o 14 mnie pokroja... Trzymajcie kciuki bo to mój najgorszy koszmar :( Ta pionizacja itp...

Paulinek, Sigma, easymum, kasig, Anitka201, Nancy87, julita, 4me, Czarna_88, snoopy_etka, Carolline, anula1990, Bruma, adzia, Gusiak lubią tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo czopy zaczęły wychodzić, no dziewczyny trzymajcie się może coś się ruszy :) wiele z nas jest już w 39 i 40tc WOW!

Natulka powinnaś wystartować w jakimś konkursie na miss brzuszków :D

bento, NATULKA lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
‹‹ 2241 2242 2243 2244 2245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ