Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KatlennPL powodzenia!

• bento Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL Będzie dobrze, trzymam kciuki za Was.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

sRUqp2.png
  • Carmen Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathleen trzymam kciuki, będzie dobrze!!:)

♥ Marcel ♥
    bxnej5d.png
    Aniołek 9tc [*] 05.09.2014
  • ela Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie brzuch boli i to ostro, a rodzić chcę jutro najwcześniej, mam nadzieję, że przejdzie - położę się na chwilę

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathlen bedzie dobrze. Poonizacja nie jest taka ztraszna.

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajesz Kathleen, czego nie robi sie dla dziecka! :)
    A ja sie dzis poryczalam po obchodzie, w samotnosci, w kibelku. Znowu przyszedl do mnie jakis gin ktorego pierwszy raz na oczy widze i zaczyna od slow: "nie wiem co pani tu robi i po co pania trzymamy...ale poczekamy jeszcze co na to powie profesor". Ogolnie to wszyscy dyzurujacy w weekend lekarze mowia ze powinnam doczekac do skonczonego 38go tygodnia, a w koncu chyba wszyscy patrza na te same wyniki badan, no nie? I kij z tym, ze mam cukrzyce, stare i ponoc brzydkie lozysko, mloda juz ledeo co przbiera itd. No a poryczalam sie w sumie barzdiej z bezsilnosci i tego czekania nie wiadomo na co, bo jeden mowi z juz rodze, a drugi kpiaca mowi ze do terminu mam jeszcze 3 tygodnie, wiec czego ja chce. A prowadzacy sie jeszcze dzis nie pojawil, czekam na obchod profesorski. Niech mi powiedza w lewo albo w prawo, bo nie zamierzam tu koczowac w nieskonczonosc, jesli nie chca mi wywolywac, to wole spedzac ten czas w domu z rodzina, a nie w smierdzacym szpitalu. Niech ustala wreszcie jakas wersje. Dobra, wyzalilam sie, teraz trzymam kciuki za Kathleen i Tymka.

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Dalej tyłek w dole o 14 mnie pokroja... Trzymajcie kciuki bo to mój najgorszy koszmar :( Ta pionizacja itp...
    Powodzenia! Pionizacja nie jest taka zła! Wszystko można przeżyć :)

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 20:43

bento, Carmen, AniaM, Carolline, Anitka201 lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wlasnie byl prof ze swita, ale bez mojego prowadzacego, wiem tylko tyle, ze mnie nie wypuszcza.

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls a skurcze masz? moze jeśli jeszcze nie rodzisz to wypisz się na własne żąanie? w domu na pewno psychicznie będzie Ci łatwiej.

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katleen kciukasy zaciśnięte

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathleen powodzenia! może to już, za chwilę? ;)
    Dżuls nie dziwię się, też wolałabym ostatnie dni spędzać w spokoju w domu, mam nadzieję że szybko podejmą decyzję co do ciebie!

edit: Dżuls aha czyli zostajesz o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 10:23

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    Dżuls a skurcze masz? moze jeśli jeszcze nie rodzisz to wypisz się na własne żąanie? w domu na pewno psychicznie będzie Ci łatwiej.
    Mam, ale na pewno siedzenie na dupie murem na oddziale mi nie pomaga. A najbardziej rozwala mnie psychicznie ta dezinformacja ze wszystkich stron.

8pdp47e.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:31

wnidtv73dpzdszlc.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze mi się w ogóle nie śpieszy z porodem, jak mała chce to nie mam nic przeciwko aby posiedziała do 39, 40 czy 41tc ;) jesteśmy przygotowani na wszystko :P

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Mam, ale na pewno siedzenie na dupie murem na oddziale mi nie pomaga. A najbardziej rozwala mnie psychicznie ta dezinformacja ze wszystkich stron.

wiem co czujesz, u mnie rano robili długi zapis bo cos tam się im nie podobało, ale nikt mnie nie poinformował o co chodzi i tak leżałam i się denerwowałam. a na badaniu ginekologicznym było chyba z 15 osób wszyscy stali i sie patrzyli, ordynator mnie zbadał, powidział tak szybko cos ze złapałam co drugie słowo i z tego stresu nawet majtek nie ubrałam tylko wyszłam niosąc je w ręku.

a co najlepsze, ordynator pyta się mnie ile razy na dobę mam skurcze, gdzie na godzinnym ktg było ich sporo a co dopiero przez dobę.

• easymum Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathleen, to w ramach oczekiwania zrób mężowi listę, gdzie co znajdzie w domu, żeby Taśka jakoś w tej szkole wyglądała ;) Będzie dobrze kochana, rach ciach, 15 minut i Tymo będzie z Tobą. Nie martw się na zapas.

gg64rl68s121551a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę w kime bo mało spałam, pewni po południu zajrzę do Was!
    a brzuchol znowu zaczyna mi twardnieć...

• easymum Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też idę spać bo głowa mi leci. Ciekawe ile dzieciaczków przywitamy dzisiaj na świecie?

gg64rl68s121551a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaathlen kciukam :-) jak dojdziesz do siebie to pozwole sobie Cie troche ponapastowac co do cc na xelaznej. Nie zapowiada sie bysmy sie spotkaly w jednej sali :-)

‹‹ 2242 2243 2244 2245 2246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ