Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Powodzenia dla rodzących.
Sigma wiem ze one ciula się znają. Zresztą w nocy miała dyżur babka z wielkim doświadczeniem i ona mi moje cycki oraz karmienie piersią uratowała bo byłam skłonna zrezygnować. A te wszystkie młode siksy pojęcia nie mają i kazała mi największą głupotę zrobić ale szkoda słów by opisywać.
Na ta chwile budzę mała choćby co 2h by co kolejek zjadła. I odrazu jest ulga i cycki miękkie.
Czekamy na tatę i idziemy do domu. Mam powtórzyć wyniki za 2 dni jeść żelazo, w czwartek szwy ściągnąć, a mała do słonka wystawiać by żółtaczka dalej schodzila.
Hit jest taki ze jest uczulona na pampersy Pampersa. Wystarczy ze założę jej jednego na godzinę i tragedia. Wiec lubimy Pampersy Dada
snoopy_etka, Lady Savage, trix, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Widzę, że z poniedziałku ruch na porodówkach jak w ulu... wszystkim mamom życzę powodzenia

Ja dziś wizytuję po 17:00 i może w końcu dowiem się co z pessarem, luteiną i porodem, bo nawet nie wiem jak będę rodzić... zwłaszcza muszę wypytać o wagę mojego szkraba, bo znów zwolnił i w sobotę ważył zaledwie 2350 g
tyle dobrego, że przepływy są w porządku i afi wzrosło z 8 do 14
Ale coś mi się wydaje, że do terminu trzymać mnie nie będzie, skoro syniu coraz wolniej rośnie...
-
Snoopetka moja też ma czasem takie drgawki już od dawna ale nigdy nie trwają dlugo - kilka sekund i zaczyna się ruszać normalnie

byłam w rossmanie, od dzis do każdego zakupu dla dzidzi sa chusteczki boboni do pupy lub krem z tołpy a i fajne tusze pupy za 20 zl przy kasie, ale trzeba sie po nie spieszyc - kiedys kupiłąm taki sam na lotniku za 50 zl i byl super! -
marlenak_me wrote:Snoopetka moja też ma czasem takie drgawki już od dawna ale nigdy nie trwają dlugo - kilka sekund i zaczyna się ruszać normalnie

Czyli to normalne - dzięki
Ja przez tę pępowinę, to zaczynam panikować już z byle powodu... a to się za mało rusza, a to za dużo, a to nie tak jak powinien... jeszcze niby tylko 26 dni, a dla mnie będą chyba dłuższe niż ostatnie miesiące
-
mmalutka wrote:Termin mam na 19.09. Dzisiaj mamy 37+3
Mam ten sam termin
Trzymam kciuki Dziewczęta!!
Dzień dobry,
U nas bez zmian, skurczy brak i w dodatku problem z toaletą...Może od żelaza, które biorę na RLS.
W czwartek wizytujemy, ciekawe co tam u mojej Królewny
mmalutka lubi tę wiadomość

Córcia
-
nick nieaktualnyHehe zauwazylyscie ze dzieci grupowo wychodza ?
Pare dni ciszy i nagle bach trojeczka na swiecie
Ja po wizycie , lekarz mowil ze w kazdej chwili mogę rodzic , za tydzień jak bede w dwupaku to mam być 40min przed wizyta i bedzie ktg , procz tego pytal czy mam uczucie mokrosci mowilam ze tak od paru dni a ten ze troszke wody mi się sącza i moga chlupnac w kazdej chwili mam pilnować czy nie mam wilgoci na majtkach jak bedzie plama to na szpital .
Wsadził mi palucha tak głęboko az zakwiczalam
Dziewczyny powodzenia dzisiaj
monaaa85, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Wszedzie ta promocja? Bo w gazetce nie ma ani slowa na ten temqtmarlenak_me wrote:Snoopetka moja też ma czasem takie drgawki już od dawna ale nigdy nie trwają dlugo - kilka sekund i zaczyna się ruszać normalnie

byłam w rossmanie, od dzis do każdego zakupu dla dzidzi sa chusteczki boboni do pupy lub krem z tołpy a i fajne tusze pupy za 20 zl przy kasie, ale trzeba sie po nie spieszyc - kiedys kupiłąm taki sam na lotniku za 50 zl i byl super! -
marlenak_me wrote:Snoopetka moja też ma czasem takie drgawki już od dawna ale nigdy nie trwają dlugo - kilka sekund i zaczyna się ruszać normalnie

byłam w rossmanie, od dzis do każdego zakupu dla dzidzi sa chusteczki boboni do pupy lub krem z tołpy a i fajne tusze pupy za 20 zl przy kasie, ale trzeba sie po nie spieszyc - kiedys kupiłąm taki sam na lotniku za 50 zl i byl super!
marlenakme a to nie jest przypadkiem ta promocja z kartą rossne dla kobiet w ciązy? bo ja ostatnio tez dostałam te chusteczki za zakup powyżej 50 zł z kartą rossne -
Jestem na porodówce. Podali mi już oxy. Rozwarcie 4cm. Rodzimy!!!
MadziaRatMed, bento, aldonaa, Anitka201, snoopy_etka, mmalutka, Carmen, monaaa85, Lilla My, Wonderland, kasig, Dominka92, nick nieaktualny, karolcia87, Carolline, anula1990, Kasiarzynka, paula2013, chabasse, Lady Savage, Nancy87, Kucykowa, easymum, adzia, hakorośl, nick nieaktualny, Dżuls, agatka196, diatomka, Gusiak lubią tę wiadomość

Powodzenia dziewczyny! Trzymamy kciuki