Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Powodzenia dla rodzących.
Sigma wiem ze one ciula się znają. Zresztą w nocy miała dyżur babka z wielkim doświadczeniem i ona mi moje cycki oraz karmienie piersią uratowała bo byłam skłonna zrezygnować. A te wszystkie młode siksy pojęcia nie mają i kazała mi największą głupotę zrobić ale szkoda słów by opisywać.
Na ta chwile budzę mała choćby co 2h by co kolejek zjadła. I odrazu jest ulga i cycki miękkie.
Czekamy na tatę i idziemy do domu. Mam powtórzyć wyniki za 2 dni jeść żelazo, w czwartek szwy ściągnąć, a mała do słonka wystawiać by żółtaczka dalej schodzila.
Hit jest taki ze jest uczulona na pampersy Pampersa. Wystarczy ze założę jej jednego na godzinę i tragedia. Wiec lubimy Pampersy Dadasnoopy_etka, Lady Savage, trix, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Widzę, że z poniedziałku ruch na porodówkach jak w ulu... wszystkim mamom życzę powodzenia
Ja dziś wizytuję po 17:00 i może w końcu dowiem się co z pessarem, luteiną i porodem, bo nawet nie wiem jak będę rodzić... zwłaszcza muszę wypytać o wagę mojego szkraba, bo znów zwolnił i w sobotę ważył zaledwie 2350 gtyle dobrego, że przepływy są w porządku i afi wzrosło z 8 do 14
Ale coś mi się wydaje, że do terminu trzymać mnie nie będzie, skoro syniu coraz wolniej rośnie...
-
Snoopetka moja też ma czasem takie drgawki już od dawna ale nigdy nie trwają dlugo - kilka sekund i zaczyna się ruszać normalnie
byłam w rossmanie, od dzis do każdego zakupu dla dzidzi sa chusteczki boboni do pupy lub krem z tołpy a i fajne tusze pupy za 20 zl przy kasie, ale trzeba sie po nie spieszyc - kiedys kupiłąm taki sam na lotniku za 50 zl i byl super! -
marlenak_me wrote:Snoopetka moja też ma czasem takie drgawki już od dawna ale nigdy nie trwają dlugo - kilka sekund i zaczyna się ruszać normalnie
Czyli to normalne - dziękiJa przez tę pępowinę, to zaczynam panikować już z byle powodu... a to się za mało rusza, a to za dużo, a to nie tak jak powinien... jeszcze niby tylko 26 dni, a dla mnie będą chyba dłuższe niż ostatnie miesiące
-
mmalutka wrote:Termin mam na 19.09. Dzisiaj mamy 37+3
Mam ten sam termin
Trzymam kciuki Dziewczęta!!
Dzień dobry,
U nas bez zmian, skurczy brak i w dodatku problem z toaletą...Może od żelaza, które biorę na RLS.
W czwartek wizytujemy, ciekawe co tam u mojej Królewny
mmalutka lubi tę wiadomość
Córcia
-
nick nieaktualnyHehe zauwazylyscie ze dzieci grupowo wychodza ?
Pare dni ciszy i nagle bach trojeczka na swiecie
Ja po wizycie , lekarz mowil ze w kazdej chwili mogę rodzic , za tydzień jak bede w dwupaku to mam być 40min przed wizyta i bedzie ktg , procz tego pytal czy mam uczucie mokrosci mowilam ze tak od paru dni a ten ze troszke wody mi się sącza i moga chlupnac w kazdej chwili mam pilnować czy nie mam wilgoci na majtkach jak bedzie plama to na szpital .
Wsadził mi palucha tak głęboko az zakwiczalam
Dziewczyny powodzenia dzisiajmonaaa85, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
marlenak_me wrote:Snoopetka moja też ma czasem takie drgawki już od dawna ale nigdy nie trwają dlugo - kilka sekund i zaczyna się ruszać normalnie
byłam w rossmanie, od dzis do każdego zakupu dla dzidzi sa chusteczki boboni do pupy lub krem z tołpy a i fajne tusze pupy za 20 zl przy kasie, ale trzeba sie po nie spieszyc - kiedys kupiłąm taki sam na lotniku za 50 zl i byl super! -
byłam w rossmanie, od dzis do każdego zakupu dla dzidzi sa chusteczki boboni do pupy lub krem z tołpy a i fajne tusze pupy za 20 zl przy kasie, ale trzeba sie po nie spieszyc - kiedys kupiłąm taki sam na lotniku za 50 zl i byl super!
marlenakme a to nie jest przypadkiem ta promocja z kartą rossne dla kobiet w ciązy? bo ja ostatnio tez dostałam te chusteczki za zakup powyżej 50 zł z kartą rossne -
Jestem na porodówce. Podali mi już oxy. Rozwarcie 4cm. Rodzimy!!!
MadziaRatMed, bento, aldonaa, Anitka201, snoopy_etka, mmalutka, Carmen, monaaa85, Lilla My, Wonderland, kasig, Dominka92, wiaraczynicuda, karolcia87, Carolline, anula1990, Kasiarzynka, paula2013, chabasse, Lady Savage, Nancy87, Kucykowa, easymum, adzia, hakorośl, Misi@, Dżuls, agatka196, diatomka, Gusiak lubią tę wiadomość