Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kathleen powodzenia kochana.
Śmieję się z mojego synka złośnika, bo mój tak się dzisiaj napalił na ten samochód, a może jechać po niego dopiero o 16, a ja mam od śniadania skurcze. Raz bolesne, raz nie, na razie nic regularnego, więc może straszaki.Sigma, Czarna_88, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
lila1983 wrote:Kaathlen kciukam
jak dojdziesz do siebie to pozwole sobie Cie troche ponapastowac co do cc na xelaznej. Nie zapowiada sie bysmy sie spotkaly w jednej sali
Kathleen, ja też cc na Żelaznej, też będę pytać, więc wszystko dobrze rejestruj
Ktoś pytał o ktg - ja mam umawiane i robię w punkcie konsultacyjnym. Takie nieumówione, z ulicy to robią na IP, chyba, że ktoś chce zapłacić 50 pln, to też w punkcie konsultacyjnym, bez tego czekania na IP. -
nick nieaktualny
-
dzień dobry
oj widzę że to będzie owocny dzień
kathlen, mmalutka powodzenia, no i Nancy też kciukam co by się akcja rozwinęła
ciekawe ile dziś dzieciaczków powitamy na świecie, tak na końcówce wakacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 10:52
-
Sigma wrote:A, no to problem jest nie tyle w ilości pokarmu, co w jego dystrybucji
Może malutka jeszcze odsypia i regeneruje siły po porodzie?
Mam nadzieję, że w domu na spokojnie dojdziemy do ładu i wszystko się unormuje.Sigma lubi tę wiadomość
-
Hej. Szybka informacja. Poszłam na ktg do szpitala i okazało się że z tętno młodego nie do końca jest Oki. Do tego rano odszedł mi czop z krwią. Obecnie leżę na patologii. Po południu mam mieć wywoływany poród, zaraz po tym jak się skończą planowane cesarki. Tak więc Henio powinien się dzisiaj urodzić.
Nancy87, aldonaa, mmalutka, Szi, bento, Lady Savage, snoopy_etka, kasig, easymum, karolcia87, Anitka201, monaaa85, Carolline, anula1990, Sigma, .ona., Gusiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sie dzisiaj dzieje! Mnie nie bedzie do jutra na forum, pewnoe jak wroce to już bedziecie tulic swoje make skarby, a Nancy biedna dalej bedzie czekac
hmm no pierwsi beda ostatnimi a ostatni pierwszymi chyba tu sie sprawdza.... Ostatnia szansa na szalesnstwa i wyspanie sie
)
Powodzenia dziewczyny trzymam kciuki!
Ps. NANCY dasz rade :*