Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zobaczymy
mam nadzieje ze wytrwam do jutrzejszej wizyty
ogólnie młody był w nocy strasznie niespokojny. W sumie nie dał mi spać tak się ruszał. Do tego doszły delikatne bóle okresowe.
Mam nadzieje ze to jeszcze fałszywy alarm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 12:16
-
nick nieaktualny
-
wiaraczynicuda wrote:Powodzenia dla rodzących i wizytujących
Ja do żadnych z nich nie należęCzekam aż przyjdzie moja kolej
na każdą z nas w końcu kolej przyjdziemój małżonek prorokuje że Olek urodzi się w niedzielę 6 września, bo ja urodziłam się 6 maja, J urodził się 6 października, 6 września wzięliśmy ślub, więc jakby mały się wykluł 6 września byłaby fajna niespodzianka, nie dość że znów 6 to jeszcze w rocznice ślubu. No zobaczymy czy proroctwa J się sprawdzą, nie obraziłabym się bo podobno wtedy ma być już chłodniej
mmalutka, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z tym rossmanem to się nie nastawiajcie
ile razy dziewczyny pisały o gratisach, a mi się nigdy nic nie trafiki
a woty zostawiam niemałe i kartą rossmę też świecę
Anitka - każda z nas ma dość i czeka na moment kiedy na suwaczku pokaże sie 37 tydzień, wiec proszę nie licytujmy się, nie czepiajmy.. -
Tak tylko ciąża trwa te 40 tyg i po co się nastawiać na konkretną datę. Tylko cc daje nam możliwość poznania dokładnej daty przyjścia na świat dziecka.
Ale spoko juz się nie odzywam bo widzę ze nie jedna nastawila się na konkretną datę i później bedzie żal ze jeszcze nie urodziła a tu dopiero 38-39 tydz ciąży na suwaku...4me, Koalka, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasig wrote:na każdą z nas w końcu kolej przyjdzie
mój małżonek prorokuje że Olek urodzi się w niedzielę 6 września, bo ja urodziłam się 6 maja, J urodził się 6 października, 6 września wzięliśmy ślub, więc jakby mały się wykluł 6 września byłaby fajna niespodzianka, nie dość że znów 6 to jeszcze w rocznice ślubu. No zobaczymy czy proroctwa J się sprawdzą, nie obraziłabym się bo podobno wtedy ma być już chłodniej
Nawet nie wiem co tam słychać u niej w środku ani co z moją szyjką jak to wygląda...
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Ale przecież ty masz jeszcze prawie 3 tyg do terminu.
ja mam niecałe 2 tyg i jakoś mi się nie spieszy.
No chcialam tak bo mój tata 50tke ma dzisiaj , ale jak dzisiaj sie nie szykuje to nawet mogę przenosić
Edit : parcia na tą datę nie miałam zeby cudowac wywoływanieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 13:07
-
snoopy_etka wrote:Mam pytanko, czy zdarza wam się czuć czasem takie dziwne, spazmatyczne ruchy dziecka? Tak jakby miało drgawki z zimna. Mój czasami tak ma, wzdrygnie się przez kilka sekund, a ja mam stresa, czy wszystko jest w porządku...
Ja miałam często coś takiego w ostatnich tygodniach ciąży, to są tzw ruchy moro u noworodka, już w brzuchu mu się coś takiego uaktywnia. -
Anitka201 wrote:Dziewczyny a jak długo funkcjonuje się bez tego czopa? Bo podobno to może być nawet 2 tyg?
Jedna z sierpniówek chodziła bez czopa jeszcze 4 tygchyba że nie był to czop. Ja pochodziłam z jakieś 2 tyg właśnie.