X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • 4me Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila koniecznie sprawdźcie oferty kilku banków. U nas rozbieżności w wysokości miesięcznej raty byly po kilkaset zloty dla identycznej kwoty zadłużenia! A najgorzej wyszedł nasz własny bank, w ktorym mieliśmy juz dobra historie kredytowa- no cóż poszliśmy sobie od nich bo przegięli ;) Na warunki ubezpieczenia jak dziewczyny piszą tez zwróćcie uwage.
    My zalatwialismy wszystko sami ale moj sie na tym zna i dodatkowo przestudiowalismy kazda umowę z lupa ;)
    Jak sie obydwoje nie znacie to lepiej weźcie doradzce ale ogólnie jesli chcecie sie mniej więcej zorientować w warunkach kredytu to na necie są naprawde dobre porównywarki kredytów z ofertami większości bankow- dobre by na początek sie pobawić i choc troche byc zorientowanym nawet u doradcy ;)
    Wystarczy chyba, ze wpiszesz porównanie kredytów w googlach albo cos w tym stylu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 19:47

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to taka cisza,nikt nie rodzi?:P

Lady Savage lubi tę wiadomość

74disg18xt1q3yyo.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na to wygląda , że nikt nie rodzi :) czekam na pogodę i idę do wanny umyć się :) poleżeć , później kolację mężowi zrobić i czekać na męża aż wróci z pracy :)

anula1990 lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wróciłam ze szkoły rodzenia z ostatnich zajęć już ... zlecialo to :-)

Jaką cisza w porodach się zrobiła ;-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocham moją córkę :3 jest cudowna, uśmiecha się tak ślicznie do mnie że szok :#3

anula1990, KathleenPL, kasig, paula2013, Gusiak, skabarka, easymum lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Aajjj jak miło porozmawiać o czymś innym niż dzieci i porody xD

Odwracam Waszą uwagę, żebyście nie dopatrywały się ciągle objawów porodu :P

easymum, 4me lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 20:30

Angelaa lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie obijam zeby tylko dotrwac do soboty takze mi sie nie spieszy;)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha :)
    Tymon się chyba juz nauczył ładnie jeść, nie denerwuje się przy cycu jak do tej pory, no i ladnie śpi więc i ja korzystam :)

skabarka lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Narazie cisza, a rano okaze sie ze z 5 urodzilo :P

Anitka, Kasig jak tam u Was sytuacja?

u mnie chyba nic z tego, ćmi podbrzusze ale bardzo delikatnie, nie tak jak przez większość dnia, skurcze też praktycznie się uspokoiły, więc raczej się całkiem wyciszy, ale dziwne jest też to że porządnie mnie przeczyściło, a cały czas walczyłam z zaparciami, no nic zobaczymy, nie mam parcia, co ma być będzie. Ale czuję że to jeszcze nie ten czas. A jak u Ciebie Aldonaa uspokoiło się czy sie rozkręca

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 20:31

l22nhdge5b933eoh.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldonaa lekko boli brzuch jak na okres i ciągle mam taki bazowy śluz. .mam nadzieje ze nic złego się nie dzieje. Młody się rusza i to mnie uspokaja.
    Kurcze miała tak któraś?
    Misia bo u Ciebie wystąpiło chyba krwawienie?

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiq mnie dzisiaj tez przeczyscilo - 4 razy. Do tego mam mdłości, brak apetytu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 20:58

• kasig Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzisz aldonaa Twoja aktywna a mój jakiś taki mało ruchliwy, norme 10 ruchów na dobę zaleconą przez gina wyrabia, nawet odrobinkę więcej, ale generalnie leniwy bardzo, dobrze że mam detektor tętna więc go sprawdzam co jakis czas i to mnie uspokaja bo tętno ma w normie, inaczej bym chyba osiwiała

• adzia Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Kasia mnie dzisiaj tez przeczyscilo - 4 razy. Do tego mam mdłości, brak apetytu.

Anita to ja tak miałam dzień przed porodem. Mdłości, biegunka. Myślałam że jakaś jelitowka mnie dopadła. A nad ranem odeszły mi wody. Może u Ciebie kochana będzie podobnie. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm skoro Ty Anitka miałaś podobnie i jeszcze Adzia tuż przed porodem no to może faktycznie coś się zadzieje, nic no zobaczymy

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymon dzień przed był strasznie nerwowy. Wierzgal, rzucał się. Myslalam, że się przekreci, ale nie... On tak po prostu. Nosiło go juz. A teraz śmiesznie bo tez go tak czasem prostuje, albo się tak śmiesznie trzęsie jak w brzuchu :)

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Aldonaa lekko boli brzuch jak na okres i ciągle mam taki bazowy śluz. .mam nadzieje ze nic złego się nie dzieje. Młody się rusza i to mnie uspokaja.
    Kurcze miała tak któraś?
    Misia bo u Ciebie wystąpiło chyba krwawienie?
    Ja mialam krwawienie przez dwa dni zywa krwia, a potem dwa dni plamienia brazowe.
    Ale bylo to po badaniu. Mnie mdli...boegunke mam od dawna ;/znow zaczyna troszke krzyz bolec, ale pew ie bedzie jak wczoraj. Wzielam kapiel a teraz odpoczywam, popijajac napar z lisci :p

• kasig Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze ja dziś byłam w trzech aptekach po te nieszczęsne liście malin i nigdzie nie było, a nie ma u mnie takiego typowego sklepu zielarskiego. Mężuś pracuje w większym mieście to go poproszę żeby mi jutro po pracy poszukał

• easymum Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Koleżanka proponowała nam doradcę z Expandera - polecisz może jeszcze jakąś inną firmę?

Lila, jest jeszcze OpenFinance, oba podobny poziom wiedzy u doradców. Tylko zasada ograniczonego zaufania na początku, pytajcie o każdy najmniejszy drobiazg, którego nie rozumiecie. Najlepiej, żeby jak najwięcej na piśmie, na schematach, z dokładnymi wyliczeniami. Oni zjedli na tym zęby i pewne terminy czy mechanizmy są dla nich oczywiste, stąd jak nie dopytacie, to mogą wyniknąć niedopowiedzenia.

Lilla My lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
‹‹ 2279 2280 2281 2282 2283 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ