Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lila koniecznie sprawdźcie oferty kilku banków. U nas rozbieżności w wysokości miesięcznej raty byly po kilkaset zloty dla identycznej kwoty zadłużenia! A najgorzej wyszedł nasz własny bank, w ktorym mieliśmy juz dobra historie kredytowa- no cóż poszliśmy sobie od nich bo przegięli
Na warunki ubezpieczenia jak dziewczyny piszą tez zwróćcie uwage.
My zalatwialismy wszystko sami ale moj sie na tym zna i dodatkowo przestudiowalismy kazda umowę z lupa
Jak sie obydwoje nie znacie to lepiej weźcie doradzce ale ogólnie jesli chcecie sie mniej więcej zorientować w warunkach kredytu to na necie są naprawde dobre porównywarki kredytów z ofertami większości bankow- dobre by na początek sie pobawić i choc troche byc zorientowanym nawet u doradcy
Wystarczy chyba, ze wpiszesz porównanie kredytów w googlach albo cos w tym styluWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 19:47
-
Ja wróciłam ze szkoły rodzenia z ostatnich zajęć już ... zlecialo to
Jaką cisza w porodach się zrobiła -
aldonaa wrote:Narazie cisza, a rano okaze sie ze z 5 urodzilo
Anitka, Kasig jak tam u Was sytuacja?
u mnie chyba nic z tego, ćmi podbrzusze ale bardzo delikatnie, nie tak jak przez większość dnia, skurcze też praktycznie się uspokoiły, więc raczej się całkiem wyciszy, ale dziwne jest też to że porządnie mnie przeczyściło, a cały czas walczyłam z zaparciami, no nic zobaczymy, nie mam parcia, co ma być będzie. Ale czuję że to jeszcze nie ten czas. A jak u Ciebie Aldonaa uspokoiło się czy sie rozkręca -
no widzisz aldonaa Twoja aktywna a mój jakiś taki mało ruchliwy, norme 10 ruchów na dobę zaleconą przez gina wyrabia, nawet odrobinkę więcej, ale generalnie leniwy bardzo, dobrze że mam detektor tętna więc go sprawdzam co jakis czas i to mnie uspokaja bo tętno ma w normie, inaczej bym chyba osiwiała
-
Anitka201 wrote:Kasia mnie dzisiaj tez przeczyscilo - 4 razy. Do tego mam mdłości, brak apetytu.
Anita to ja tak miałam dzień przed porodem. Mdłości, biegunka. Myślałam że jakaś jelitowka mnie dopadła. A nad ranem odeszły mi wody. Może u Ciebie kochana będzie podobnie. ☺ -
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Aldonaa lekko boli brzuch jak na okres i ciągle mam taki bazowy śluz. .mam nadzieje ze nic złego się nie dzieje. Młody się rusza i to mnie uspokaja.
Kurcze miała tak któraś?
Misia bo u Ciebie wystąpiło chyba krwawienie?
Ale bylo to po badaniu. Mnie mdli...boegunke mam od dawna ;/znow zaczyna troszke krzyz bolec, ale pew ie bedzie jak wczoraj. Wzielam kapiel a teraz odpoczywam, popijajac napar z lisci :p -
Lilla My wrote:Koleżanka proponowała nam doradcę z Expandera - polecisz może jeszcze jakąś inną firmę?
Lila, jest jeszcze OpenFinance, oba podobny poziom wiedzy u doradców. Tylko zasada ograniczonego zaufania na początku, pytajcie o każdy najmniejszy drobiazg, którego nie rozumiecie. Najlepiej, żeby jak najwięcej na piśmie, na schematach, z dokładnymi wyliczeniami. Oni zjedli na tym zęby i pewne terminy czy mechanizmy są dla nich oczywiste, stąd jak nie dopytacie, to mogą wyniknąć niedopowiedzenia.Lilla My lubi tę wiadomość