Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
KathleenPL wrote:Zazdroszczę. My na 99% jutro do domu. Chcieli nas wygodnic dzisiaj, ale maly trochę za bardzo spadł na wadze.
A w ogole jak u Was z pokarmem? Kiedy sie zaczęła masowa produkcja? I czym sutki smarujecie?
A czym smaruje? Niczym. Kupiłam Maltan, ale nawet nie otworzyłam tubki, nie ma potrzeby. Sutki nieporanione zupełnie, aż sama jestem zdziwiona. Czasem starałam się trochę własnym mlekiem pomiziac, zwłaszcza na początku jak walczyłam z laktatorem. -
Kochane piszę Wam już dobranoc. Jutro szpital, także trzymajcie kciuki:) Odezwę się jak już będę na sali po badaniach. Buziaki
Sigma, Kasiarzynka, Czarna_88, Carolline, adzia, karolcia87, agatka196, easymum, Anitka201, Paulinek, Misi@, paula2013, anula1990, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. My prawdopodobnie wychodzimy w piątek, ponieważ Henio ma sporego krwiaka na główce spowodowanego porodem SN i próba jego wypchnięcia. Dlatego tez jutro mamy USG główki i dostaniemy skierowanie do poradni neonatologicznej. Młodego niestety albo sety
muszę dokarmiać, bo laktacja jeszcze u mnie nie do końca ruszyła a po drugie wykarmienie takiego dziecka to mega wyzwanie.
Dżuls to jak Ty dalej jesteś na patologii, to mogę Cię odwiedzić ja jak coś to leżę w pokoju 215.
Oczywiście GRATULUJĘ wszystkim nowym mamusią!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 23:13
KathleenPL lubi tę wiadomość
-
Bruma wrote:Hej. My prawdopodobnie wychodzimy w piątek, ponieważ ma sporego krwiaka na główce spowodowanego porodem SN i próba jego wypchnięcia. Dlatego tez jutro mamy USG główki i dostaniemy skierowanie do poradni neonatologicznej. Młodego niestety albo sety
muszę dokarmiać, bo laktacja jeszcze u mnie nie do końca ruszyła a po drugie wykarmienie takiego dziecka to mega wyzwanie.
Dżuls to jak Ty dalej jesteś na patologii, to mogę Cię odwiedzić ja jak coś to leżę w pokoju 215. -
Bruma wrote:Hej. My prawdopodobnie wychodzimy w piątek, ponieważ ma sporego krwiaka na główce spowodowanego porodem SN i próba jego wypchnięcia. Dlatego tez jutro mamy USG główki i dostaniemy skierowanie do poradni neonatologicznej. Młodego niestety albo sety
Dżuls to jak Ty dalej jesteś na patologii, to mogę Cię odwiedzić ja jak coś to leżę w pokoju 215. -
KathleenPL wrote:No Tym raz był dokarmiany to go jedzenie średnio interesowalo. Położne chciały dziś jeszcze ale po wazeniu juz nie spadał więc na cycu zostajemy
-
KathleenPL wrote:Wow!!! To niezły jest!!! kurcze, to jak kilkumiesięczne dziecko. To na noc dostaje czy tak generalnie w ciągu dnia?
-
nick nieaktualny