Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja to sie mecze najbardziej psychicznie, bo przez to ciagle zmienianie terminu i decyzji troche siadlo mi morale. W zeszly piatek jechalam do szpitala z nastawieniem "dawaaaaj jedziemy z tym koksem, jestem zwarta i gotowa, porod mi niestraszny", a teraz juz mi wszystko jedno, byleby bylo po. Lekarze chyba nie rozumieja, ze psychika tez jest bardzo wazna, bo porod to nie jest takie hop-siup dla kobiety, tez wielorodki, i ja sie musze do niego psychicznie nastawic.
-
nick nieaktualnyHejNancy, dzulis trzymam kciuki, by w końcu się rozkrcilo!
Za wszystkie wizytującego też
U nas znów kiepską noc. Nadal boli, muszę zacząć liczyć odstępy. Choć obawiał się że będziejak wczoraj. Po prysznic uustąpi...ale jestem głodna ;p wstaje i zobaczymy. Może się dziś zacznie bo mąż do pracy jechał rowerem...więc na przekór wszystkiemu :p Ale w razie akcji mówił, że weźmie z firmy auto i szybko przyjedzie. Ma z pracy jakieś 7 km. Więc superdziś moja siostra ma imieniny, teściową w szpitalu jutro ma operację, KT się panicznie boi, bo może mieć zmiany nowotworowe. Muszę ją uspakajac. Ale by było gdybym dziś zaczęła
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 07:36
-
Dobra, przyszla pigula i do obchodu mam byc na czczo, gin kazal. Chyba jednak dzis sie do mnie dobiora.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 08:23
Paulinek, anula1990, Anitka201, Lady Savage, Czarna_88, Kasiarzynka, paula2013, easymum, Gusiak, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoka89 wrote:Ja mam za to wrażenie, że nie urodzę wcale. Ciąża będzie trwała i trwała.. Jestem tak jakby obok tego wszystkiego..
mam to samo;) poród wydaje mi się taaak odległy i nierealny, że dzisiaj mówiłam rano do męża, że mała pewnie sobie jeszcze tam choinkę na święta zdąży rozłożyćMisi@, Anitka201, easymum, snoopy_etka lubią tę wiadomość
-
Witam sie dziewczyny.
Wyjatkowa noc bez bólu plecow- ale fajnie !!!
A tu takie male info- dlaczego warto szczepić dzieci m.in. Na poliobo te choroby dalej istnieją- nie widzimy ich dzieki szczepionkom
http://m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,18699057,wladze-ukrainy-dwa-przypadki-polio-u-dzieci-who-to-pierwszy.html?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=CzolkaIImg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 08:44
Lilla My, Paulinek, Misi@, Kasiarzynka, Carolline lubią tę wiadomość
-
Kolejny przypadek do przemyśleń nad tematem "Szczepić czy nie szczepić?"
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18699057,wladze-ukrainy-dwa-przypadki-polio-u-dzieci-who-to-pierwszy.html#MTstreamPaulinek, Misi@, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
4me wrote:Witam sie dziewczyny.
Wyjatkowa noc bez bólu plecow- ale fajnie !!!
A tu takie male info- dlaczego warto szczepić dzieci m.in. Na poliobo te choroby dalej istnieją- nie widzimy ich dzieki szczepionka
http://m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,18699057,wladze-ukrainy-dwa-przypadki-polio-u-dzieci-who-to-pierwszy.html?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=CzolkaIImg
Ja miałam jakiś czas temu pacjętkę po polio.... masakra tez myślałam że to choroba tylko,, książkowa" -
Paulinek wrote:mam to samo;) poród wydaje mi się taaak odległy i nierealny, że dzisiaj mówiłam rano do męża, że mała pewnie sobie jeszcze tam choinkę na święta zdąży rozłożyć