Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo i ustapilo....chyba jednak musialabym lezec i nie mycsie to moze wowczas synek sie zdecyduje ;p
Zbieram sie do sklepu. Ech tak nie chce by mi wywolywali, mam nadzieje, ze do 10.09 maly sie zdecyduje nas zobaczyco jak to napisalam to zaczal sie wiercic
Z drugiej strony moj lekarz jest na konferencji od dzisiaj do konca tyg. Wiec moze nawet lepiej, ze synek sie wstrzymalwolalabym, by lekarz dopilnowal wszystkiego. A jemu zalezy, zeby na jego odziale bylo wszystko dobrze, wierze, ze mi faktycznie pomoze
( obym sie nie zawiodla )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 08:46
-
Ja dalej mam doła, już się poryczałam. Mąż robi śniadanie to może jak zjem będzie mi lepiej. Brzuch nadal boli, pomału tracę cierpliwość, a tak mi dobrze szło.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
Witam sie, ale tu dzis cisza, myslalam ze cos sie kreci
Dzuls w Tobie nadzieja! Do boju;) no i bylo to sie myc no?
Kto kocha czwartki??? Ja ja mam dzid pelne 37 tyg czyli ciaza donoszona wow!!
Lilly 4 me ja zawsze mowie ze po cos te szczepionki sa wymyslane i ulepszane:)Czarna_88, Lilla My, Paulinek, Kasiarzynka, easymum, Gusiak, snoopy_etka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
witamy się w kolejnym nowym tygodniu i jednym z ostatnich
Powodzenia dziewczyny Nancy i dzuls dzisiaj musi być wasza kolej
Powodzenia na wizytacheasymum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja sobie kupie jakies fajne jeansy (lekko przetarte, mala ilość dziur tez moze byc- w końcu nie bede sie martwic, ze do pracy i tak nie mogę takich założyć
i jakas superowa kurtkę na zimowe spacery z wózkiem
Jak ja sie stęskniłam za dobrymi ładnymi jeansami a nie tymi ciazowymi- bleeePaulinek, snoopy_etka lubią tę wiadomość
-
O 12 podpinaja mnie pod okse
i beda sprawdzac jak reaguje
mam nadzieje, ze tym raezm wszystko skonczy sie po jednym podejsciu, a nie dwoch, jak przy mlodym
Paulinek, Czarna_88, Lilla My, Anitka201, Kasiarzynka, 4me, Lady Savage, paula2013, agatka196, Sigma, easymum, Gusiak, Wonderland, Bruma, snoopy_etka, trix lubią tę wiadomość
-
Dżuls wrote:Laski, na jakim etapie najlepiej prosic o lewatywe? Bo dostaje od kilku dni tardyferon i boje sie niespodzianek
U nas jak nie powiesz na,izbie przyjęć to pozniej juz nie dają. Wiadomo u Ciebie trochę inna sytuacja.
-
A co do zakupów i wypuszczenia do galerii:D to tak sobie mysle, ze do tych jeansów i kurtki jeszcze ladne buty by się przydały
no i wiadomo torba jakas fajna casual'owa
oł jeeee- nie mogę sie doczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 09:32