X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ustapilo....chyba jednak musialabym lezec i nie mycsie to moze wowczas synek sie zdecyduje ;p
    Zbieram sie do sklepu. Ech tak nie chce by mi wywolywali, mam nadzieje, ze do 10.09 maly sie zdecyduje nas zobaczyc ;D o jak to napisalam to zaczal sie wiercic <3
    Z drugiej strony moj lekarz jest na konferencji od dzisiaj do konca tyg. Wiec moze nawet lepiej, ze synek sie wstrzymal ;) wolalabym, by lekarz dopilnowal wszystkiego. A jemu zalezy, zeby na jego odziale bylo wszystko dobrze, wierze, ze mi faktycznie pomoze ;) ( obym sie nie zawiodla )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 08:46

• ela Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dalej mam doła, już się poryczałam. Mąż robi śniadanie to może jak zjem będzie mi lepiej. Brzuch nadal boli, pomału tracę cierpliwość, a tak mi dobrze szło.

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie, ale tu dzis cisza, myslalam ze cos sie kreci

Dzuls w Tobie nadzieja! Do boju;) no i bylo to sie myc no?

Kto kocha czwartki??? Ja ja mam dzid pelne 37 tyg czyli ciaza donoszona wow!!

Lilly 4 me ja zawsze mowie ze po cos te szczepionki sa wymyslane i ulepszane:)

Czarna_88, Lilla My, nick nieaktualny, Kasiarzynka, easymum, Gusiak, snoopy_etka lubią tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ela moze jak brzuszek boli to w dobra strone idzie co? Gorzej jakby nic sie nie dzialo???

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Witam sie :) Nancy i Dzuls kciuki zaciśniete :) a my mamy 2 tyg :) już

nick nieaktualny, Czarna_88, paula2013, adzia, easymum, snoopy_etka lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) witamy się w kolejnym nowym tygodniu i jednym z ostatnich :-)

Powodzenia dziewczyny Nancy i dzuls dzisiaj musi być wasza kolej ;-)

Powodzenia na wizytach :-)

easymum lubi tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ktoś wie lub ma doświadczenie że będąc na wywołaniu pod oxy to poród bardziej boli niż naturalne skurcze ?
    Tak gdzies mi sie obilo i uszy :)

• bento Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

moka89 U mnie tez wszystko przygotowane i im więcej na to patrzę to tym bardziej nie mogę się doczekać. Chyba za mocno się pośpieszyłam z tymi przygotowaniami...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:32

sRUqp2.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 Podobno boli bardziej. Ja miałam podaną oxytocynę w kroplówce podczas porodu bo rozwarcie postępowało zbyt wolno i skurcze faktycznie były bardziej intensywne...

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak już urodzę i zrzucę ciążowe kg to kupię sobie coś super, ekstra, mega seksownego bo czuję się jak żółta łódź podwodna ^^

ma któraś coś na oku?;) byle nie koszulki do spania/przebierania bo mój biust chwilowo na to jest lekko zbyt 'wylewny' ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bento wrote:
    Staraczka23 Podobno boli bardziej. Ja miałam podaną oxytocynę w kroplówce podczas porodu bo rozwarcie postępowało zbyt wolno i skurcze faktycznie były bardziej intensywne...

Jednak dobrze ktoś pisał

• 4me Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie kupie jakies fajne jeansy (lekko przetarte, mala ilość dziur tez moze byc- w końcu nie bede sie martwic, ze do pracy i tak nie mogę takich założyć ;) i jakas superowa kurtkę na zimowe spacery z wózkiem :D

Jak ja sie stęskniłam za dobrymi ładnymi jeansami a nie tymi ciazowymi- bleee :)

nick nieaktualny, snoopy_etka lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 12 podpinaja mnie pod okse :) i beda sprawdzac jak reaguje :P mam nadzieje, ze tym raezm wszystko skonczy sie po jednym podejsciu, a nie dwoch, jak przy mlodym :P

nick nieaktualny, Czarna_88, Lilla My, Anitka201, Kasiarzynka, 4me, Lady Savage, paula2013, agatka196, nick nieaktualny, easymum, Gusiak, Wonderland, Bruma, snoopy_etka, trix lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, na jakim etapie najlepiej prosic o lewatywe? Bo dostaje od kilku dni tardyferon i boje sie niespodzianek

8pdp47e.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls no to dzisiaj jest wasz dzień :-D kciukam mocno :-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z tymi zakupami czytacie mi w myślach :-) ja juz myślę co sobie kupić :-) ale jak wyrusze na galerię to nie ręcze za siebie :-)

nick nieaktualny, snoopy_etka lubią tę wiadomość

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez sie marzą normalne jeansy, niestety ostatnio dopadly mnie lekkie obrzęki i ostatania para, ktora była dobra jest za ciasna :/

relgio4pxlxziakh.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Laski, na jakim etapie najlepiej prosic o lewatywe? Bo dostaje od kilku dni tardyferon i boje sie niespodzianek
    Juz! W niektórych szpitalach mowia, ze za późno i narazie...powiedz juz ze chcesz, żeby wiedzieli.
    U nas jak nie powiesz na,izbie przyjęć to pozniej juz nie dają. Wiadomo u Ciebie trochę inna sytuacja.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do zakupów i wypuszczenia do galerii:D to tak sobie mysle, ze do tych jeansów i kurtki jeszcze ladne buty by się przydały :D no i wiadomo torba jakas fajna casual'owa :) oł jeeee- nie mogę sie doczekać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 09:32

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się w ogóle nadal zastanawiam, czy chcę SN czy CC... Ech... Tyle wątpliwości, może za dwa tygodnie lekarka pomoże podjąć mi decyzję.

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
‹‹ 2283 2284 2285 2286 2287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ